|
Öncelikle merhabalar, RTX 3080 ekran kartı ve 24" 1080p 144 hz monitör kullanmaktayım, sanıyorum ekran kartı ve monitör tam uyumlu olmadı, bu sebepten ekran kartından istediğim verimi alamıyorum, 1080p çözünürlükte kullanmama rağmen orta-üst ayarlarda bir çok oyunda 120 fps üzerinde oyun oynayamıyorum, oyunların akıcılığı ile ilgili herhangi bir sorun yok fakat bu karttan beklentim 1080p yada 2K çözünürlükte en azından 144 fps sabit oynatır diye umuyordum, araştırmalarıma göre tam emin olmamakla beraber 1080p çözünürlükte yük işlemciye biniyor ekran kartı tam gücünü kullanamıyor, bu hususla ilgili olarak 1080p çözünürlüklü 144 hz tazeleme hızlı monitör ile bu kartı en verimli nasıl kullanırım. Bu monitöre neden RTX 3080 ekran kartı aldın diye soracak olanlara, kartı bir tanıdığımdan uygun bir fiyata elimde bulunan GTX 1080 ekran kartı takası ile denk getirdim ve ne yazık ki önümüzdeki 1 yıl boyunca yeni monitörde alamayacağım, lütfen ekran kartını satıp başka kart satın almamı önermeyiniz, teşekkürler. Diğer sistem bileşenleri şu şekildedir. İşlemci : Ryzen 9 3900X overclock vs. yoktur fabrika çıkışı hızlarda kullanmayı tercih etmekteyim. Ram : 32 GB 3600 Mhz DDR4 ram Monitör : Asus MG248Q 1080p 144hz |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

Hızlı