Şimdi Ara

RTX 2080 EKRAN KARTI Sorunu & M2 ssd yuva sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda topladığım bilgisayarım da işletim sistemini kurduktan 1 gün sonra tekrar bilgisayarımı açtığımda yanlış hatırlamıyorsam "no bootable device -insert boot disk and press any key " hatası aldım.
    M2 Ssd'yi görmemeye başladı M2 convert PCI Adapter aldım ancak onunlada okumadı ssd kartımı. Bunun üzerine ben de işletim sistemini harddiske kurup devam ettim ancak bu sefer de RTX 2080 olan ekran kartımın driverlerini kurmuyordu uyumsuzluk sebebi ile onu da hallettim driveri kurdum ancak şuan resmen kurulu değilmiş gibi donma var.
    Herhangi pencereyi sürüklediğim de takılmalar devam ediyor.
    İşletim sistemim orjinal kurulu değil son sürümüne update ettim lisansı da ucuz yollu oem keyler ile halledecektim fakat bu sorunları hala aşabilmiş değilim.
    İlgili konular da hata yaşayan bir çok forum da insan var fakat sorunların çözümleri bu hataları karşılamamaktadır.
    Ekran kartı driver sorunumun işletim sistemi ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

İlgili konular da yardımlarınızı rica ediyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim.

Sistem özelliklerim şunlardır.

AMD Threadripper 1920x
    MSI RTX 2080
    X399 AUROS PRO Anakart
    corsair rgb 32 gb ram
    1000w power
    Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB İşlemci sıvı soğutma
    4tb toshiba 7200rpm hdd
    Samsung uh750 31.5 monitör

• Nvidia kurulurken en güncel windows sürümünü istiyor. Şu andaki sürüm 1809. Başlat > Çalıştır > winver yazıp sonucu paylaşır mısınız?

Ayrıca anakartınızın en son BIOS sürümüne güncellemeyi unutmayın.
  • Abi ssd nin marka modeli nedir koca konuda belirtmemişsiniz yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parçaları nereden aldıysan servisine bi uğramanı tavsiye ederim. donanımlardan birinde sorun olabilir. ama önce şunu bi dene. bu tip saçma hatalar ram kaynaklı olabiliyor. ram leri tek tek sökerek pc çalıştır yine. ramlarden biri arızalı olabilir.

bunların dışında o kadar para verip sağlam bi pc toplamışsın, ama en önemli olan şeyde bedavaya kaçmışsın. işletim sistemini korsan neden kullanıyorsun ki? söylediğin gibi 30 tl ye ucuz bi oem key al gitsin. win de microsoftun kendi sitesinden indirerek baştan kur. bütün güncellemeleri yaptıktan sonra işletim sistemi açısından kafan rahat olunca donanım sorunlarını ararsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.