Şimdi Ara

rtx 2070 den rtx 2080 super e geçmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2k 144 hz panel kullanıyorum.Asus rog 2070 ekran kartım var advanced modeli.Çok sessiz ve soğutması süper diyebilirim kartın.3700x işlemci ile birlikte kullanmaktayım bu kartı.Ama uygun fiyata düşen rtx 2080 super kartlar oluyor buda aklımı çeliyor açıkcası.2080 super in rtx 2080ti a yaklaşan bir performansı olduğu söyleniyor.Aklımda olan bir model var birde zotac ın modeli var.
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce RTX2080 SUPER VENTUS 8G XS OC GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx2080-super-ventus-8g-oc-gddr6-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html
    www.vatanbilgisayar.com
    Zotac GeForce RTX2080 SUPER AMP 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx2080-super-amp-8gb-gddr6-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

Kartta zır zır bobin sesi istemiyorum şuanki kartım o yönden süper ötesi.Ayrıca soğutma da sessiz çalışsa benim için çok iyi olur.Bu kartlarla ilgili doğru düzgün bir test bulamadım.Ve 2k da ortalama olarak 2070 den ne kadar fps artış yaşarım.Kasayı yan kapağı açık kullanıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• 3bin serisi çıkacak yaza doğru. Tabi dolar ve yeni kartın fiyatı ne olur bilemeyiz.
    Fiyat 5lere iniyorsa çok çok iyi. Ama model versiyonları iyi araştır. Asus dual ve msı ventus falan alma. Alacaksan
    Asus Rog Strix 2080 Super O8G (OCli versiyon)
    Asus Rog Strix 2080 Super A8G (Gelişmiş versiyon)
    Asus Rog Strix 2080 Super
    Msi Gaming X trio 2080 Super
    Evga FTW 3 Ultra 2080 Super
    Zotac Amp Extreme
    Gigabyte Aorus Xtreme

Serilerine bak. Hem sogutmasi daha iyi. Hem bellekler samsung. Hem hız aşırtmasi daha iyi
  • 2k da ortalama olarak 2070 den ne kadar fps artış yaşarım.

Aşağıda bazı oyumlarda 1080p ve 1440p karşılaştırması var.

• 2070 ten en az 30 fps fazla verirse, para da akarsa alırdım şahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rtx2070 ten rtx 2080s e geçene kadar ayarları ultradan high seviyesine çekerim. Bence amd ve nvidia tarafında gelecek kartları beklemekte fayda var.

• bende kullanıyorum ryzen 7 3700x msi rtx 2080 super trio x imzamdaki sistem. cod mw de ultra rtx acık 2k da 80 civarı ve üstü alıyordum. rtx kapadım 25 30fps daha geldi rahat. rtx pek şey değil.

• Bahsettiğin resmen saçmalık başka bir şey. Bu nesil bir ekran kartını yine aynı nesil bir ekran kartına yükseltmek saçmalıktan başka bir şey olamaz. Bende rtx 2070 kullanıyorum 2k 144hz monitörde. En azından bir sonraki nesili beklemek hatta ondan da mantıklısı bir sonra ki neslin 'super' vs modellerini beklemek olur.

• anladığım kadarıyla %20 ye yakın performans artışı oluyor uygun bulursam geçeceğim dostlar 5k civarına iniyor bu kart çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rx 590 ve Rtx 2060 Kararsızlık
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütçeniz var ise ve uygun fiyatlı bulunmuş ise geçilebilir.
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    ventusun soğutması soru işareti hocam tek kafamda
  • Bence sabredilip yeni kartlara gecilmeli en az %40-50 falzadlan performans alımadıkça kart geçisi gereksiz. Tabi hiç işini görmüyorsa bilemem.
  • yok karttan memnunum sadece bazın oyunlarda rdr 2 gibi 60 fps altında kalıyorum 2k da.Yeni kartlar ne zaman gelecek bilginiz varmı ?
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    3bin serisi çıkacak yaza doğru. Tabi dolar ve yeni kartın fiyatı ne olur bilemeyiz.
    Fiyat 5lere iniyorsa çok çok iyi. Ama model versiyonları iyi araştır. Asus dual ve msı ventus falan alma. Alacaksan
    Asus Rog Strix 2080 Super O8G (OCli versiyon)
    Asus Rog Strix 2080 Super A8G (Gelişmiş versiyon)
    Asus Rog Strix 2080 Super
    Msi Gaming X trio 2080 Super
    Evga FTW 3 Ultra 2080 Super
    Zotac Amp Extreme
    Gigabyte Aorus Xtreme

Serilerine bak. Hem sogutmasi daha iyi. Hem bellekler samsung. Hem hız aşırtmasi daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 15 Ocak 2020; 9:54:33 >
  • zotac amp var mesela ventus dan daha kaliteli görünüyor dediğiniz gibi diğer serilerde 7 bin bandına çıkıyor fiyat
    www.vatanbilgisayar.com
    Zotac GeForce RTX2080 SUPER AMP 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx2080-super-amp-8gb-gddr6-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html
    sessizlik ve soğutma bakımında işimi görürse alabilirim bu kartı

• Vatan kdv indirimini ya da hepsiburada kdv indirimini bekle hocam kesinlikle ventus alma. Strix ya da msi trio tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    anladım hocam asus rog un konforu gerçekten güzel.Zotac amp nasıldır 2 fanlı olan versiyon ventusla fiyatlar aynı.Doğru düzgün testleri olmadığı içinde bi fikir oluşmuyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

anladım hocam asus rog un konforu gerçekten güzel.Zotac amp nasıldır 2 fanlı olan versiyon ventusla fiyatlar aynı.Doğru düzgün testleri olmadığı içinde bi fikir oluşmuyor malesef
    Trio da çok kaliteli tasarım olarak zaten strixten güzel bence
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    zaten arada çokda fiyat farkı kalmıyormuş hocam trio almak daha mantıklı dediğiniz gibi
  • Sıcaklık sorunu yaşamak istemiyorsan kesinlikle Trio modelini tavsiye ederim:

www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce RTX2080 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx2080-super-gaming-x-trio-8gb-gddr6-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

• şuan için 2070 2kda gayet tatminkar performans veriyor.15 20 fps için eski kartı satıp üstüne 2000 civarı vermen gerekecek.ben olsam yeni seri kartları beklerdim para ağaçtan toplanmıyor nede olsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.