Şimdi Ara

Rtx 2060 Super onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rtx 2060 super alacagim, hangisini almaliyim oneride bulunabilir misiniz? Galax, gigabyte, asus vs hangisi iyidir? Fiyati cok fazla olmazsa sevinirim. Galax hakkinda be dusunuyorsunuz acaba? Aklimda ilk o vardi. Galax ex White 1 click oc ya da baska bir model. Hangisini onerirsiniz? Oc yapmayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

şu ekonomik şartlarda hangisi ucuzsa o, zaten garantili olacak her türlü
    evet orası öyle de yine de bir öneri yapsaydınız iyiydi. sorun çkarmayacak soğutması iyi bir kart arıyorum.
    Intel Core i7-14700KF | Msi Z690 Tomahawk Wifi Ddr5 | Gskill Trident Z5 RGB Ddr5 16X2 6800Mhz CL32 | Gigabyte Rtx 3080 Gaming OC 12GB | Alienware AW2725DF Oled 360hz | Deepcool LT720 360mm | Lian li Lancool 2 Mesh | Lian li Bora 3x Rgb | Corsair Rm850X Gold | Asus Rog Strix Scope RX Red Switch | QoA Gimlet İEM | Logitech G Pro X Superlight 2 | Sandisk Ultra 500GB M2 | Samsung 980pro 1TB M2 | Hikvision E1000 512GB M2 |

• _____________________________

• Önerilen 3 fanlı Gigabyte modeli soğutma olarak gayet başarılıdır ancak kartın soğutmasıyla beraber kullanacağın kasanın soğutması da önemli tabi, kasanın olduğu odanın ortam sıcaklığı da önemli vs. bu durumları da düşünmen önemli, aksi halde yeni nesil çoğu kartlar artık genel olarak yeterli soğutmalara sahiptir.
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • Selamlar hocam,

bence asus veya msi dan şaşmamak lazım, güzel bir indirimde hertürlü alabilirsin. Bende aynı modelden yada 2070 almayı düşünüyorum ancak 3000 serisi gelecek dahada düşer mi diye bekliyorum.

Orijinalden alıntı: LEON-X

Önerilen 3 fanlı Gigabyte modeli soğutma olarak gayet başarılıdır ancak kartın soğutmasıyla beraber kullanacağın kasanın soğutması da önemli tabi, kasanın olduğu odanın ortam sıcaklığı da önemli vs. bu durumları da düşünmen önemli, aksi halde yeni nesil çoğu kartlar artık genel olarak yeterli soğutmalara sahiptir.
    kasanın yan tarafını çıkarıp tülbent gerdim şerit mıknatısla. ön tarafı için bir çözüm bulamadım daha cam çıkmıyor. soğutma olarak ekstra bir şeyler düşünebilirim ileride ama kasanın yan camı yok diyebiliriz o şuan yeterli.

Soğutma konusunda MSI sağlam markadır.

• _____________________________

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.