Tarikat ve cemaatler şikayet ediyor, Sohbetler de şikayet etmeyen cennete giremez falan diyorlar. Çokça şikayet olayı buradan geliyor. |
|
|
senin gib bir pirinç tanesi ile ülkesini eş tutanlar anlayamaz derdimizi...... hadiiiii yol al! |
|
Psikolojini bozuyormuş! ![]() |
![]() (HOME) X4 955/870A-G54/2x2GB RipJaws DDR3 1333 CL7/XFX 6850 Dual Fan/1TB HD103SJ/VS4 550W/Sunbeam Core Contact Freezer 120mm/IL-1023DVI (WORK) i7 4770K/Z87-A/4x8GB Hyper-X 1600 BS CL9/PNY Quadro 2000 /120GB SSD 1TB HDD/Carbide 200R/Corsair CX 750/CNPS 11X/S2331a-TRIPLE
|
oyuncuları çarşafa takkeye sokmaya çalışıyor Bırakın onu kendi haline |
![]() (HOME) X4 955/870A-G54/2x2GB RipJaws DDR3 1333 CL7/XFX 6850 Dual Fan/1TB HD103SJ/VS4 550W/Sunbeam Core Contact Freezer 120mm/IL-1023DVI (WORK) i7 4770K/Z87-A/4x8GB Hyper-X 1600 BS CL9/PNY Quadro 2000 /120GB SSD 1TB HDD/Carbide 200R/Corsair CX 750/CNPS 11X/S2331a-TRIPLE
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*************************************************************************** https://forum.donanimhaber.com/bilisim-yazilim-uzerine-kitaplar--154166108 **************************************************************************** |
Peki, bu programları izlemiyorsunuz, hiç de duymadınız. Sadece ben biliyorum. Anlamadığım "Yani kısacası sapıklara yer yok deniyor,yerden göğe kadar haklılar." şeklinde yorum yaptığınız bu özel yayınları neden izliyorsunuz o zaman? Bunlar halka açık yayınlar değil sonuçta, tv yi açınca karşınıza çıkmıyor. İzlemek isterseniz parasını verip izliyorsunuz. İzlemiyorsanız da neden sizi ilgilendiriyor? Sizce de yorumunuzda bir tezatlık yok mu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 4 Temmuz 2023; 8:28:5 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ATV deki Esra Erol'da ya bi el atsanız O dizidekiler gerçek değil senaryo ama ya esra eroldakiler senaryo değil gerçek gibi anlatıyor adam diyor ki nikahlı karım 3 çocuğumuzu bırakıp üst komşuma kaçtı tepemde tepiniyorlar diyor:) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 4 Temmuz 2023; 12:22:21 > |
BMW 320i First edition M Sport
|
Paralı platformlara karışmamaları lazım, isteyen parasını verir gerekirse adult film izler. Herkese açık bir platform değil ki karışsın? Benim çocuğum yok, ailem yok, Netflix yüzünden özenip gay olacağım da yok benim dizi keyfimi niye engellesin? |