Şimdi Ara

RTÜK, dijital platformlara yönelik sert açıklamalarda bulundu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tarikat ve cemaatler şikayet ediyor, Sohbetler de şikayet etmeyen cennete giremez falan diyorlar. Çokça şikayet olayı buradan geliyor.

  • Aynen ya gelini, kızını, torununu s dede ahmetflix izleyerek zaten bunları yapmış. Sabah programlarınmda grup seks dizi platforumlarında haram aynen aynen.

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

    senin gib bir pirinç tanesi ile ülkesini eş tutanlar anlayamaz derdimizi...... hadiiiii yol al!

  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

    Bakın sizin o bahsettiğiniz programları izlemiyorum, sanırım siz izliyorsunuz.bununla ilgili şikayetinizi gerekli yerlere iletin.

  • Psikolojini bozuyormuş!


    RTÜK, dijital platformlara yönelik sert açıklamalarda bulundu
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

    oyuncuları çarşafa takkeye sokmaya çalışıyor


    Bırakın onu kendi haline RTÜK, dijital platformlara yönelik sert açıklamalarda bulundu 

  • Sadece dijital platformlara mı yönelik açıklamalar yapmış? Uydu yayınlarında yapılan leş gündüz kuşağı programları ve yerli dizilere de iki çift laf edememiş mi? O dizilerde ve programlarda toplumun sağlığını ve ahlâkını bozan şeyler yok muymuş?

    quote:

    mizah programlarında dini değerlerimize hakaret eden


    Hangi programmış bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile kurumunu yaşatmak için yapılması gereken en baştaki mesele evliliklerin sağlıklı başlaması ve ilerlemesine yönelik eğitimler ile evlilik masraflarının en aza indirilmesi olmalıdır.

  • sevişme sahneme izlememe karışamazsın rtük

  • joven kullanıcısına yanıt

    Peki, bu programları izlemiyorsunuz, hiç de duymadınız. Sadece ben biliyorum.


    Anlamadığım "Yani kısacası sapıklara yer yok deniyor,yerden göğe kadar haklılar." şeklinde yorum yaptığınız bu özel yayınları neden izliyorsunuz o zaman? Bunlar halka açık yayınlar değil sonuçta, tv yi açınca karşınıza çıkmıyor. İzlemek isterseniz parasını verip izliyorsunuz. İzlemiyorsanız da neden sizi ilgilendiriyor? Sizce de yorumunuzda bir tezatlık yok mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 4 Temmuz 2023; 8:28:5 >
  • Rtük e şunu sormak isterim tv kanallarının gündüz kuşaklarındaki rezillikler nedir, cem yılmaz ın demesi gibi bütün mahalle tren olmuş, dizilere bakıyorsun aldatmadan boynuzlamadan başka bir konu yok, netflix aile kurununu zedeliyorda bunlar zedelemiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix, Disney+ gibi yerlerde aile dizi ve filmleri bulabilirsiniz, televizyondaki bütün kanallardaki diziler aldatma ve dolandırma üzerine kurulu. TV kanallarını yasaklamak bence Netflix, Disney+ ile uğraşmaktan daha mantıklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar çok pislik içerik var ki bu platformlarda , ilmek ilmek toplumun bilinçaltını işliyorlar . Yazık !

  • Bizde sizi kabul etmiyoruz Ebubekirciğim.

  • ATV deki Esra Erol'da ya bi el atsanız


    O dizidekiler gerçek değil senaryo ama ya esra eroldakiler senaryo değil gerçek gibi anlatıyor adam diyor ki nikahlı karım 3 çocuğumuzu bırakıp üst komşuma kaçtı tepemde tepiniyorlar diyor:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 4 Temmuz 2023; 12:22:21 >
  • Yerinde açıklama olmuş. RTÜK, dijital platformlara yönelik sert açıklamalarda bulundu RTÜK, dijital platformlara yönelik sert açıklamalarda bulundu RTÜK, dijital platformlara yönelik sert açıklamalarda bulundu 

  • Paralı platformlara karışmamaları lazım, isteyen parasını verir gerekirse adult film izler. Herkese açık bir platform değil ki karışsın?

    Benim çocuğum yok, ailem yok, Netflix yüzünden özenip gay olacağım da yok benim dizi keyfimi niye engellesin?

  • Para verip ulaşılabilen özel içeriklerin, isteyenin istediği şekilde yani zorla izletilmeyen bu yayınlara neden inatla ulusal kanal kafasıyla muamele edildiğini aklım gerçekten almıyor. İstemiyorsan izleme kardeşim zaten bu seçenek sana sağlanmış daha neyin kafasını yaşıyorsun. Yok uyarıda bulunmuş da, yok ceza verilecekmiş de, yaptırım uygulayacakmış da... Ulusal kanallardaki rezaletler bitti de insanların para verip satın aldığı dijital kanallara geldi sıra. Ne güzel İstanbul bee... Bu RTÜK denilen gereksiz kurumun acilen sınırlandırılması lazım. Ücretisz ve ulusal içeriklere istedikleri kadar karışsınlar ama insanların para verip aldığı izleme özgürlüğüne de karışmasınlar. Bunu savunan andavallara sesleniyorum, para verip alınan kaynaklara kimsenin karışma hakkı yok. Tek hücreli, cahillik abidesi gibi davranmayın. RTÜK ne zaman girsin devreye mesela ülken ile ilgili, bayrağınla ilgili, insanın ve topluma mal olmuş değer yargılarınla ilgili aşağılayıcı konularda girsin. Onun dışında yok sex varmış, yok ırkçılık varmış, yok alkol varmış sana ne kardeşim?





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.