Şimdi Ara

RTE: Çok büyük yeraltı zenginliklerimiz yok! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
4.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açın camları açın pencelerleri bedavaaa bedavaaa doğalgaz bedavaaaaa....

RTE: Çok büyük yeraltı zenginliklerimiz yok!
    RTE: Çok büyük yeraltı zenginliklerimiz yok! Cemal Enginyurt; Televizyonda bağırıyordu sizinkiler, açın camları, açın pencereleri 2021'de doğalgaz Bedava, bedava diyordu N'oldu?😃😃 DP Ordu... | By Bir Sevdadır FatsaFacebookfacebook
    Cemal Enginyurt; Televizyonda bağırıyordu sizinkiler, açın camları, açın pencereleri 2021'de doğalgaz Bedava, bedava diyordu N'oldu?😃😃 DP Ordu...
    https://www.facebook.com/birsevdadirfatsaa/videos/cemal-enginyurt-televizyonda-ba%c4%9f%c4%b1r%c4%b1yordu-sizinkiler-a%c3%a7%c4%b1n-camlar%c4%b1-a%c3%a7%c4%b1n-pencereler/243034281336758
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • BOR Elementi vardı .

Element mi uydurdular ne oldu ?

Madem birşey yok bari katma değerlerli şeyler olsun!? Al kaynağı patentli ürünleri ile filan patentlerden bile gelir elde edilebilirdi ...

Üreten yok! Basit şeylerin üreteni küçük düşünen şeylerin eserleri de KIT olur ...

Gazı aldılar RTE: Çok büyük yeraltı zenginliklerimiz yok!  

AMD Ryzen 5 5600 | ASUS PRIME B550M-K | GoodRam 4x8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 | ASUS Radeon RX 7600 DUAL OC Edition 8GB | WD 500GB Blue SN570 Gen3x4 M.2 | VENTO VG17F | HYPER 80+ PRO 550W | Thermalright Assassin King 120 SE | WD Blue 3.5" 1 TB HDD | Seagate 3.5" 1 TB 5400 RPM HDD
  • o zaman erken seçim şartRTE: Çok büyük yeraltı zenginliklerimiz yok!  

AMD Ryzen 5 5600 | ASUS PRIME B550M-K | GoodRam 4x8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 | ASUS Radeon RX 7600 DUAL OC Edition 8GB | WD 500GB Blue SN570 Gen3x4 M.2 | VENTO VG17F | HYPER 80+ PRO 550W | Thermalright Assassin King 120 SE | WD Blue 3.5" 1 TB HDD | Seagate 3.5" 1 TB 5400 RPM HDD
  • Ben şimdi ekmek arası bor yiyemeyecek miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

olsun, kıvırmalarını görmek güzel oluyor yine de... RTE: Çok büyük yeraltı zenginliklerimiz yok!  

forum üyelerinin bir çoğu "bu zatlar acaba daha nasıl sıyrılmaya çalışabilirler" diye, popüler bir dizinin yeni sezonunu bekler gibi heyecanla bekliyor... ben de dahil olmak üzere... RTE: Çok büyük yeraltı zenginliklerimiz yok!  

AMD FX 8300, Gigabyte GA-970A-D3, Kingston 2x2GB Hyperx 1600Mhz + Kingston 2x4GB Hyperx 1600Mhz, Seclife HD 5450 1GB 64Bit DDR3, Toshiba 480GB Sata3 SSD + Seagate 2TB Sata3 HDD, Seasonic 750W, Coolermaster ATX Kasa
  • _____________________________
    lüften askerliği yapmayanlar uzak eylesin beni.
  • RTE: Çok büyük yeraltı zenginliklerimiz yok!

işte bahsettiğim şekil bunun gibi:

bir de hayret edilecek mesele, bunların mesajlarını beğenenler çıkıyor. hadi bir beğeni kendi kendisine verdi diyelim, geri kalanlar kim?

hangi şuursuzlar?

AMD FX 8300, Gigabyte GA-970A-D3, Kingston 2x2GB Hyperx 1600Mhz + Kingston 2x4GB Hyperx 1600Mhz, Seclife HD 5450 1GB 64Bit DDR3, Toshiba 480GB Sata3 SSD + Seagate 2TB Sata3 HDD, Seasonic 750W, Coolermaster ATX Kasa

• bu da ikinci örnek:

• Eee lozan bitince dertler bitecekti?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • srkn kullanıcısına yanıt
    Haysiyet, şeref, onur yoksunu kişiler nasıl hareket ederse onlar da öyle hareket ediyorlar işte.

Birine böyle sıvayıp sormuştum seneler evvel "Neden böyle yapıyorsun?" diye de, "Ne yapalım. Ekmek parası" demişti.

Fahişeliği meslek icabı yapanın cevabı da aynı. Ekmek parası değil, kolay para oysa ki gerçek cevap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • galacimbom kullanıcısına yanıt
    Hatta 2023 gelince de...

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • srkn kullanıcısına yanıt
    Beğenmeme butonu neden kaldırıldı sanıyorsunuz? Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı hepsi birbirine beğeni atıyor ama sen tersini yapamıyorsun. Eksi rekoru kırıyorlardı yolda eskiden.

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

bas bu yorumu as her akplinin evine.

o kadar doğru ki okurken bile ülkeye olan ümidim azalıyor. ama düzgün yönetimle 5 yılar büyük toparalar ülke de. adam gençliğimizi yedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

yani gene karnı aç seçmene din üzerinden oy ver diyecek.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.