Şimdi Ara

RS232 Seri Port Olan Notebook Arıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar üzerinde rs232 seri port olan notebook arıyorum sıfır olacak marka ve model bilen var mı yazarsanız sevinirim kolay gelsin

• yeni modellerde varmi bilmiyorum fakat kendini rs232 portu olan makina almak icin kisitlamana gerek olmiya bilir usb den rs232'ye donusturen aparatlar var

http://www.active-robots.com/products/accessories/act-sib.shtml
  • Kullanacağım cihaz usb adaptörler ile çalışmıyor sadece anakart üzerinde olanlar ile çalışıyor

quote:

Orjinalden alıntı: gvnzglr

yeni modellerde varmi bilmiyorum fakat kendini rs232 portu olan makina almak icin kisitlamana gerek olmiya bilir usb den rs232'ye donusturen aparatlar var

http://www.active-robots.com/products/accessories/act-sib.shtml
  • merhaba hocam ilk defa sende duyuyorum cihazın rs232 ayırt ettigi kardes kızma ama yani kullanacağın cihaz yaa bu rs232 anakarta bağlı deyil calısmam aa bak bu anakartın üzerinde calığsırımmı diyor ne alakası vıar kaliteli bir rs232 alırsın takarsın tanatarsan ırq yollarını belirler hangi com ucunu kullacagını da belirtir olur biter sorun olmaz kesinlikle bunu bilesen ama yinede sen bilirsin hocam
  • Sanayi cihazı olur kendisi. Sorun rs232 seçmesi değil sorun usb den rs232 çeviri olayından kaynaklanıyor piyasada bulununa 10 farklı usb rs232 converter i farklı farklı ayarlarda denememize rağmen çalışmıyor ne yazık ki

quote:

Orjinalden alıntı: cem650

merhaba hocam ilk defa sende duyuyorum cihazın rs232 ayırt ettigi kardes kızma ama yani kullanacağın cihaz yaa bu rs232 anakarta bağlı deyil calısmam aa bak bu anakartın üzerinde calığsırımmı diyor ne alakası vıar kaliteli bir rs232 alırsın takarsın tanatarsan ırq yollarını belirler hangi com ucunu kullacagını da belirtir olur biter sorun olmaz kesinlikle bunu bilesen ama yinede sen bilirsin hocam
  • http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATTM6464WLVB Bu var ama stokta yok görünüyor belki sipariş üstüne gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar,

USB çevirici ile RS-232 bağlantısı verimli sonuç vermez. Toshiba Tecra A8 modellerinde seri port (RS-232) mevcuttur.
  • Banada RS232 port gerekiyordu ancak piyasadaki her hangi bir çeviriciyi aldım
    önbellek hızını düşürerek (port) kullanabiliyorum
    Siemens PLC (logo) program yükleyebiliyorum , Makine Asus F3JP kullanıyorum ,tavsiye ederim
    Sorun neden kaynaklanıyor ,hiç görmüyormu ? görüyor ama yarıda mı kesiliyor. Yarıda kesiliyorsa port hızlarını düşürün sorun olmaz.cihazı görmüyorsa yapacak bi şey yok
  • HP LG657EA 6560b i5-2520 4GB 320GB 15.6 W7PRO seri portlu cihaz arayanlara
    şu an piyasada fazla seçenekte yok.
    Eğer cihazınızda seri port yoksa ve ihtiyacınız varsa moxa 1150 usb serial çeviriciden daha iyisini bulamazsınız. şimdiye kadar bağlanmadığım cihaz olmadı.
    motor sürücülerden PLC lere kadar her şeye. bazen motor sürücülerinde sıkıntı yaratıyor ama bağlanıyor.
    Bu arada piyasa bulabileceğiniz bütün usb -seri port çeviricileri denedim. Moxa da çevirmiyorsa cihazınızda sıkıntı vardır.
  • Fiyat verelim milletin dudağı uçuklasın

https://www.hpteknomarket.com/2087-hp-lg657ea-6560b-i5-2520-4g-320g-15.6-w7pro512-satinal.html

quote:

Orijinalden alıntı: pulse41
    HP LG657EA 6560b i5-2520 4GB 320GB 15.6 W7PRO seri portlu cihaz arayanlara
    Eğer cihazınızda seri port yoksa ve ihtiyacınız varsa moxa 1150 usb serial çeviriciden daha iyisini bulamazsınız. şimdiye kadar bağlanmadığım cihaz olmadı.
    motor sürücülerden PLC lere kadar her şeye. bazen motor sürücülerinde sıkıntı yaratıyor ama bağlanıyor.
    Bu arada piyasa bulabileceğiniz bütün usb -seri port çeviricileri denedim. Moxa da çevirmiyorsa cihazınızda sıkıntı vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: pulse41

HP LG657EA 6560b i5-2520 4GB 320GB 15.6 W7PRO seri portlu cihaz arayanlara

moxa 1150 usb serial çevirici fiyatı 200 dolar yazıyor.
  • bende yazılım atmak için kullanıyorum rs232 usb sıkıntı olmuyor.illede istersen biraz araştırma yapman lazım gözüme çarparsa pm atarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.