Şimdi Ara

RPleri pahalıya almayın. PLN ile alın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar paypal veya cept para kart kullanarak RP alanlar RP alma ekranında sağ üst köşede para birimi yer alıyor. ordan 5€ seçtiğinizde 12.5t civarında bi ücret ödeyip RPnizi alıyorsunuz. Fakat PLN ile ödeme yaparsanız yaklaşık 11tl tutuyor. 1tlden biraz daha fazla kârınız olur. ama 20€ luk falan rp alıyorsanız yaklaşık 5tl civarı bi kâr sağlarsınız pekte yabana atılacak bi para değil. yapması zor bişeyde değil boşu boşuna 1tl fazladan vermeyin

ben az önce aldım pln ile

• Borsaya bağlı, euro ucuzlayıp Polonya manisi fırlayınca bu sefer euro ile alacaksın :D

Edit: konudışı, imzandaki blogun çok cırtlak bir rengi var girdiğim anda kapattım sonra girmek isteyip bir daha açtım ancak yine başaramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krunk -- 25 Aralık 2011; 20:23:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1542

Borsaya bağlı, euro ucuzlayıp Polonya manisi fırlayınca bu sefer euro ile alacaksın :D

aynen öyle dolarda var alternatif olarak ama genelde pln en ucuzu oluyor
  • ah be keşke bu konuyu 30 dk evvel görseydim. şimdi 49 TL bayıldım ya.. tüh
  • bende bi süredir bunu düşünüyodum acaba hangisi karlıdır diye..iyi oldu bu sağolasın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

bende bi süredir bunu düşünüyodum acaba hangisi karlıdır diye..iyi oldu bu sağolasın :D

o kadar düşünceğine bi borsa sitesine girip kur çevirseydin bu kadar beklemezdin yani
  • Ben şu ana kadar Euro ile aldım baya temiz kaçtı bana o zaman :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Ben şu ana kadar Euro ile aldım baya temiz kaçtı bana o zaman :D

sen zenginsin sana koymaz :D
  • yalnız yarın öbürgün pln fırlarsa bana küfretmeyin almadan önce google'a 20pln kaç para ve 5 euro kaç para diye yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

yalnız yarın öbürgün pln fırlarsa bana küfretmeyin almadan önce google'a 20pln kaç para ve 5 euro kaç para diye yazın

Teşekkürler sayende 8-10 tl felan daha ucuza aldım yoksa yarın tekrardan gidip aradaki fark yüzünden para yatırmam gerekicektiAklıma hiç gelmemişti pln işi. http://kur.doviz.com/serbest-piyasa/polonya-zlotisi burdan bakarsınız artık

• polod zıloti yada zwoti öyle bişi her zaman bizim paradan daha degersiz genelde baltıklar için oyle bi riga tarfı hariç ben hep zıloti ile aldım zaten herkezde oyle yapıyordur sanıyodum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

polod zıloti yada zwoti öyle bişi her zaman bizim paradan daha degersiz genelde baltıklar için oyle bi riga tarfı hariç ben hep zıloti ile aldım zaten herkezde oyle yapıyordur sanıyodum...

Ziloti paranin adi. Su an cebinize 100 tl alip Polonya'da 2 hafta yaşayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla uzun süredir ziloti ile alışveriş yapıyorum. Yüksek meblağlarda alışverişler yapınca baya kâr ediyorsunuz.
  • Abi bu riot işini bilmiyor oyun bir türkçe olsa birde telden ödeme gelse bütün knight ve metin2deki vltler bu oyuna gelir.. En az 1-2 milyon aktif 4-5 milyon fake hesapla türkler lolüde bitirirdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

Abi bu riot işini bilmiyor oyun bir türkçe olsa birde telden ödeme gelse bütün knight ve metin2deki vltler bu oyuna gelir.. En az 1-2 milyon aktif 4-5 milyon fake hesapla türkler lolüde bitirirdi :D

Sen rp şeysi olucaktin ne oldu o is :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Abi bu riot işini bilmiyor oyun bir türkçe olsa birde telden ödeme gelse bütün knight ve metin2deki vltler bu oyuna gelir.. En az 1-2 milyon aktif 4-5 milyon fake hesapla türkler lolüde bitirirdi :D

Ban yemeyim diye meslek değistirdim 1080 rp var ana karekterdwe ban yemesin diye diğer karektere girmedim bir daha aynı ip falan olur diye... Gidip internet kafeden yapmıştım. Ve sabah ban yemişti o fake hesap.

• quote:

quote:

polod zıloti yada zwoti öyle bişi her zaman bizim paradan daha degersiz genelde baltıklar için oyle bi riga tarfı hariç ben hep zıloti ile aldım zaten herkezde oyle yapıyordur sanıyodum...

Ziloti paranin adi. Su an cebinize 100 tl alip Polonya'da 2 hafta yaşayabilirsiniz

biliyorum ah polonya ahh (bkz polon kızlar demiyorum...)warszawa cracow wroclaw.....
  • quote:

quote:

quote:

Ban yemeyim diye meslek değistirdim 1080 rp var ana karekterdwe ban yemesin diye diğer karektere girmedim bir daha aynı ip falan olur diye... Gidip internet kafeden yapmıştım. Ve sabah ban yemişti o fake hesap.

Abi iyi güldüm canin sagolsun senin

• quote:

quote:

quote:

biliyorum ah polonya ahh (bkz polon kızlar demiyorum...)warszawa cracow wroclaw.....

Polonyali ve macar kızlarının türk erkeklerine bir ilgisi var.. <3

• quote:

quote:

quote:

quote:

Polonyali ve macar kızlarının türk erkeklerine bir ilgisi var.. <3

macarların cok değil ama genel olarak baltık kızlarının esmerlere ilgisi var farklı geliyor onlara dolayısıyla Türk diye genellemek doğru değil aslında italyanlar öncelikli geliyor ispanyollar sonrada biz haliyle ispanyol ve italyanlar ciddi manada sallamadıkları için yerine göre sıralama değişiyor...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.