Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
229.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler servere girince oyun açılıyo sonra beyaz beyaz şeyler çıkıp iniyo ne yapıcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 22 Aralık 2008; 15:29:15 >
  • Server açık mı şimdi? Ona göre hemen GTA:SA yükleyeceğimde.
  • Gerçekçilikten uzak gibi geldi bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

beyler servere girince oyun açılıyo sonra beyaz beyaz şeyler çıkıp iniyo ne yapıcam?

sa-mp 2.0 x i kurmayi deneyin. veya 2.0.x kurulu ise. 2.0 i kurun

quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

Server açık mı şimdi? Ona göre hemen GTA:SA yükleyeceğimde.

şuan açık değil fakat açılacak gibi duruyor

quote:

Orjinalden alıntı: Beyinli

Gerçekçilikten uzak gibi geldi bana.

Tam olarak neresi geldi ?

• Vendetta'nın resmi forumu şu an ulaşılabilir ama oyun hala kapalı .O da yarın açılır herhalde....
  • Server an itibari ile açık. Bir daha kapanmaması dileği ile.
  • Server tamamenmi acıldı ? Birde benim 3 tane sifrem vardı 1ini unuttum 2si mail olarak duruyor ancak oyuna girince kayıtlıdır felan gibi birşey cıkmıyor bidahamı kayıt olmam gerekiyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sensuis

Server tamamenmi acıldı ? Birde benim 3 tane sifrem vardı 1ini unuttum 2si mail olarak duruyor ancak oyuna girince kayıtlıdır felan gibi birşey cıkmıyor bidahamı kayıt olmam gerekiyor ?

Oyunun forumunda duyurular bölümdeki bir konuya ismini yazman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mineral -- 23 Aralık 2008; 23:21:20 >
  • Nasıl yani benim zaten var sifrem ancak cıkmıyor anlamadım dediginiz yere girecegim ancak site kapalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sensuis

Nasıl yani benim zaten var sifrem ancak cıkmıyor anlamadım dediginiz yere girecegim ancak site kapalı

site kapalı değilhttp://vendettarpg.com/forum/index.php?topic=4803.0

• Off foruma nerden yazı gönderecegim onu bulamıyorum kafayı yedim giris yaptım konuya girdim herkez ismini yazmıs nereden yazılıyor yok bende haberdar et-konuyu gönder felan var
  • Gönderemessin çünkü konu kilitlenmiş.Server kapandı tekrar nedense .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rons@rD

Gönderemessin çünkü konu kilitlenmiş.Server kapandı tekrar nedense .

"Nedense" değil. İlk başta kocaman yazıyor;

quote:

IP: ***.***.***.***:**** [BETA]
    Vendetta RPG v3.0 ( tamamlandı )
    Sunucu değişiyor...

Serverin sunucusunu değiştiriyorlarmış.

• 24 Aralık Resmi Açıklama

Değerli Vendetta RPG Oyuncuları,

Aralık'da başladığımız betanın üzerinden zaman geçmeye devam ediyor. 7 Aralık günü yaptığımız açılışda sunucu üzerindeki yüksek lag sebebiyle araştırma sürecine girilmişti. Bu süreçde farklı oyun modları denenerek sorunun "sistemsel mi ?" yoksa "barındırma hizmeti alınan şirketle mi alakalı" olduğunu anlamaya çalışmıştık. Verdiğimiz yargı sistemsel bir sorun olmasına yönelikti. Keza çok fazla oyun sisteminin olması ve v2 sisteminin üzerine yazdığımız bir sistem olduğu için bu durum bir sakınca doğurmamaktaydı.

Verilen yargının üzerine; oyun alt yapısı yeniden oluşturulmuş, pek çok sistem ve dünya düzenlemesi yeniden yapılmıştır. Sizler için sıkıcı olan bu durum, yönetim içinse oldukça yorucu geçse de süreç nihayete ermiştir. Bugün ihtibariyle ilk denememizi yaptık. Sistemde bizden kaynaklı hiç bir hata veya laga sebebiyet verici bir engel bulunmamaktadır. Bu sebeple bu konunun tek muhattabı sunucumuzu barındıran "Vit" firmasıdır. Türkiye'de oldukça ilgi gören ve kaliteli imajıyla bizide kendisine çeken vit firmasından hiç beklemediğimiz bir performans aldık. Sunucu özellikleri geliştirilmesine ramen 10 kişiyle bile lag yaşamamız, durumun giderek çekilmez hale gelmesine yol açmıştır. Bu sebepledir ki "VIT" ile tüm bağlarımızı kesmiş bulunuyoruz.

TR-Network ile anlaşmış bulunuyoruz. FBI şefi David Graves olarak tanıdığınız, sevgili dostumuz Buğra Kuru'ya bu dönemdeki ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ederiz. Teknik konudaki uzman kişiliği ile bizlere yaptığı yardımlarla, Vendetta RPG ekibin bir parçası olduğunu bir kere daha bizlere göstermiş bulundu. Karşılaştığımız onca güçlüğe karşın, yanımızda böyle dostlarımızın ve oyuncularımızın olduğunu bilmek bizler için sevindirici bir durumdur.

Durum üzerindeki anlayışınız ve olgunluğunuzdan ötürü teşekkür ederiz. Ekip olarak gerek maddi gerekse manevi anlamda elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. Yeni IP adresinin belli olmasıyla birlikte, beta kaldığı yerden devam edecektir.

Vendetta RPG Yönetim
    24/12/2008 05:27

• quote:

quote:

quote:

Sunucu değişiyor...

Ben mesajı yazdığım zaman daha oraya öyle birşey yazmamışlardı .Daha sonrada mesajımı değiştirmedim..Öyle kalmış.Bilgiyi yanlış bıraktığım için özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mineral -- 24 Aralık 2008; 17:39:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sunucu değişiyor...

Ben mesajı yazdığım zaman daha oraya öyle birşey yazmamışlardı .Daha sonrada mesajımı değiştirmedim..Öyle kalmış.Bilgiyi yanlış bıraktığım için özür dilerim

Özür dilenecek bir şey yok aslında.

• Arkadaşlar sunucu v3beta olarak aktif edildi. Ben sabah işe gitmeden önce kullanıcı adım ve şifremle giriş yaptım. V3 Beta hakkında da bilgilendirme yapılmış.

Yeni ip adresimiz: 89.107.226.76:7676

Beta süreci başlamıştır. Başvurusu onaylanan herkesin kullanıcı hesabı açılmıştır. Bu hesaplar dışında eğer yeni bir başvuru yapmışsanız, betaya dahil olamayacaksınız. Beta çıkışı kullanıcı alımları yeniden açılacaktır. Beta sürecini fazla uzatmamaya gayret edeceğiz. Bir an önce role play ortamına geçmek için çalışmalarımıza hız vermiş bulunmaktayız.

Birazdan sizlerleyiz..

Vendetta RPG
    Yönetim

Hikayeniz onaylanmış ve şifreniz gelmiş ise, bundan önceki beta sürecinde oyuna girebilmişseniz bu ip'den giriş yapabilirsiniz arkadaşlar.

89.107.226.76:7676

• quote:

Özür dilenecek bir şey yok aslında.

ne bileyim öyle geldi içimden.
    Birde /exit komutu çalışmıyor mu ?

Düzenleme:Sorun halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mineral -- 25 Aralık 2008; 23:42:37 >
  • Arkadaslar server acıkmı ya ? Hala kapalı giremiyorum
  • Resimlerde sorun olmuş galiba ? gözükmüyor bende
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.