Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
229.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaslar gecici bari bir servera giriyim diyorum gıcık oldum artık samp nin offical ve internet kısmına tıkladıgımda server cıkmıyor yani tıklıyorum offical'a arıyor sonrada 0 server buluyor yardımcı olurmusunuz ?
  • Yokmu bilen ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sensuis

Ya arkadaslar gecici bari bir servera giriyim diyorum gıcık oldum artık samp nin offical ve internet kısmına tıkladıgımda server cıkmıyor yani tıklıyorum offical'a arıyor sonrada 0 server buluyor yardımcı olurmusunuz ?

bunu neden yapıyor, neyden oluyor bende bilmiyorum. arada bende de oluyor. sonradan düzeliyor.
  • %98 oldu heleşükür .

Bayrama kadar herşey bitse çok güzel olur, çok merak ediyorum.
  • testlerde sorun/bug çıkmaz ise aslında 1 günlük işi var gibi duruyor. yani testler çok kısa da sürebilir gibi geliyor bana. 98 oldu testler aynı.
  • Umarım cumartesiye kadar açılır ama testlerde bir değişiklik yok .Birde 2 hesap açma gibi bir özgürlüğümüz var mı ?.Mesela oyunu öğrenene kadar 1 hesap öğrendikten sonra başka bir hesap gibi...

Ayrıca oyunun başında nasıl para kazanabilirim yada rp bilgimi nerede, hangi mesleklerle geliştirebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mineral -- 3 Aralık 2008; 19:32:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rons@rD

Umarım cumartesiye kadar açılır ama testlerde bir değişiklik yok .Birde 2 hesap açma gibi bir özgürlüğümüz var mı ?.Mesela oyunu öğrenene kadar 1 hesap öğrendikten sonra başka bir hesap gibi...

Ayrıca oyunun başında nasıl para kazanabilirim yada rp bilgimi nerede, hangi mesleklerle geliştirebilirim?

Merhaba. Umarım cumartesiden önce açılır. Gta 4 çıktı ve salgın gibi git gide yayılıyor. Bu durum online oyuncu sayısını etkileyecektir. Testlerde son durum aynı şekilde beklemekte. Bir ilerleme yok. İki hesap açma gibi bir özgürlük söz konusu değildir. Anlaşıldığında iki hesaptan biri yöneticiler tarafından kapatılır. Role play bilginizi geliştirmek aslında tamamen sizin hayal gücünüzdür. Role play emote ve animler ile zenginleşir. nasıl yani? şöyle mesela:

örneğin canınız azaldı, bunu aaa canım azaldı gidim bir suprunk içimde yükselsin şeklinde değilde. oyun içinde karakterinizin susadığı veya acıktığına vurabilirsiniz.

Panini_Corleone: hava çok sıcak.
    Panini_Corleone: Soğuk birşeyler içelim mi Samuele?
    Panini_Corleone: Şurada durda birşeyler içelim.
    Panini_Corleone cebinden bir miktar para çıkartır.
    Panini_Corleone makinaya parayı atar
    Panini_Corleone yavaşça eğilir

(/bomb)
    Panini_Corleone şişeyi alır
    Panini_Corleone kapağı çevirir
    Panini_Corleone şişeden bir yudum alır
    Panini_Corleone: oh bu iyi geldi.

yani bunun gibi role playinizi geliştirebilirsiniz. yani karakterinizin oyun içinde yapamadığı şeyleri emoteler ile yapmak, role playe renk katar. Bu emoteleri ne kadar mantıklı şekilde uzatırsanız role play bilginizi o kadar açığa çıkarmış olursunuz. ;) bunu yapmak için farklı sunuculara girebilir veya bu yazıları msnden sunucudaymış gibi arkadaşınızla yapabilirsiniz.

Vendetta açılana kadar dileyen girebilir;

|79.171.23.168:8001. GTA-TURKEY, Vendetta tarafından desteklenmektedir..

• Herkese merhabalar.

V3.0'ın çıkmasına sayılı günler kala, role play bilgilerinizi pekiştirmek ve oyuna ısınma aşamasında v2 sistemi son haliyle hizmete açılmıştır.

İP: 79.171.23.167:7777

- Son şifreleriniz ve kullanıcılarınız geçerlidir.
    - Bug bildirimi yapmayınız. Destek verilmeyecektir.
    - Sunucu geçicidir.
    - Yeni kullanıcı isteyenler için erken dönüm yapılması söz konusu değildir. Zamanımız oldukça bir kaç kullanıcı açılabilir. Lakin onun dışında bu sunucu ile ilgilenilmeyecektir.

İyi eğlenceler dilerim.

Nostalji sunucusu aktif edilmiş arkadaşlar. Daha önce yani v2 de karakteriniz varsa sunucuya giriş yapabileceksiniz. Yeni kayıt olacaklar için sanırım bir kaç hikaye alımı olabilir deniyor. Eğer v2 de oynamamış, daha önce sunucuya girmemiş iseniz bence yönetime, örneğin forumdan cnydlan'a özel mesaj atın. daha önce oynamadığınızı ve merak ettiğinizi belirtin. Belki bir kaç kullanıcı açılabilir maddesinden yararlanabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: frenzy

quote:

Orjinalden alıntı: Rons@rD

Umarım cumartesiye kadar açılır ama testlerde bir değişiklik yok .Birde 2 hesap açma gibi bir özgürlüğümüz var mı ?.Mesela oyunu öğrenene kadar 1 hesap öğrendikten sonra başka bir hesap gibi...

İki hesap açma gibi bir özgürlük söz konusu değildir. Anlaşıldığında iki hesaptan biri yöneticiler tarafından kapatılır.

ben 2 hesap açacağım ama ikisinide aynı anda oynamayacağımi ilk hesapta oyunu öğrenmeye çalışacağım, 2. ise asıl hesabım olacak 1 hefta 1. ile oynuyacağım daha sonra 2. hesaba geçeceğim.... Sizce yinede bir sorun oluşturur mu bu ?

düzenleme:2. mesajı görmemiştim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mineral -- 4 Aralık 2008; 16:16:58 >

• Bugğn cevap geldi , Hikayem reddedilmiş ama oyuncuma soyisim yazmadığım için diye bir not eklemişler. Şimdi hikayeyi beğendiler mi , sadece soyisim yazmadığım için mi reddeildim doğru düzgün bir açıklama yok. Oyunları onların olsun alt tarafı girecez 1-2 saat oynayacaz, bu hikayelerinde bir işe yarayacağını zannetmiyorum neden bu kadar kasıyolarki anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thema

Bugğn cevap geldi , Hikayem reddedilmiş ama oyuncuma soyisim yazmadığım için diye bir not eklemişler. Şimdi hikayeyi beğendiler mi , sadece soyisim yazmadığım için mi reddeildim doğru düzgün bir açıklama yok. Oyunları onların olsun alt tarafı girecez 1-2 saat oynayacaz, bu hikayelerinde bir işe yarayacağını zannetmiyorum neden bu kadar kasıyolarki anlamadım.

Merhaba. O kadar çok hikaye ve karaker başvurusu geliyor ki. Her birini oturup tek tek okuyorlar, tek tek cevaplıyorlar. Bu da epey kafa patlatır insanda. Şimdi siz isminizi örneğin "black" olarak yazmışsanız, hikayeniz okunmayabilir bile. Çünkü isminizden direk kaybediyorsunuz. Hikayeniz okunsa ne olur ? Bu yüzden karakter ismini düzgün seçmeliyiz. Karakter hikayenize açıklayıcı başka ne yazılabilir ki thema ? Karakter isminiz uygun değil denmiş zaten. Bunun detaylı açıklaması nasıl yapılabilir ?

" Oyunları onların olsun alt tarafı girecez 1-2 saat oynayacaz, bu hikayelerinde bir işe yarayacağını zannetmiyorum neden bu kadar kasıyolarki anlamadım."

Bu karakter hikayeleri bir işe yaramasayda emin olun istenmezdi. /register ile elini kolunu sallayan herkes girebiliyor olduğunu düşünsenize. Adam hile açıyor banlanıyor. Tak modeme res, 2 dk içinde sunucuda. o adamı banlamanın ne anlamı var ? Ama karakter başvurusu olduğunda, banlanan kişi tekrardan bir hikaye yazmalı, tekrardan bir isim bulmalı, tekrardan beklemli... Ayrıca bu karakter hikayeleri sunucunun kalitesini yükseltiyor. Hikayelerden kişilerin nasıl oyun oynayacağı belli oluyor. Forum üzerinden verilen hikayeleri okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz.

Sunucuda sadece 1-2 saat oynamak isteyen kişiler için bir çok taklit sunucu mevcut.

• Beyler bırakın şu Vendettayı v2 de parasız olan vendetta şimdi premium felan kıvırıyor.İstanbul Roleplay e gelin.Cami Ve Kız Kulesi eklendi.
  • Bütün karakter hikayeleri okunmuş galiba açılacak yakın bir zamanda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frenzy

quote:

Bugğn cevap geldi , Hikayem reddedilmiş ama oyuncuma soyisim yazmadığım için diye bir not eklemişler. Şimdi hikayeyi beğendiler mi , sadece soyisim yazmadığım için mi reddeildim doğru düzgün bir açıklama yok. Oyunları onların olsun alt tarafı girecez 1-2 saat oynayacaz, bu hikayelerinde bir işe yarayacağını zannetmiyorum neden bu kadar kasıyolarki anlamadım.

Merhaba. O kadar çok hikaye ve karaker başvurusu geliyor ki. Her birini oturup tek tek okuyorlar, tek tek cevaplıyorlar. Bu da epey kafa patlatır insanda. Şimdi siz isminizi örneğin "black" olarak yazmışsanız, hikayeniz okunmayabilir bile. Çünkü isminizden direk kaybediyorsunuz. Hikayeniz okunsa ne olur ? Bu yüzden karakter ismini düzgün seçmeliyiz. Karakter hikayenize açıklayıcı başka ne yazılabilir ki thema ? Karakter isminiz uygun değil denmiş zaten. Bunun detaylı açıklaması nasıl yapılabilir ?

" Oyunları onların olsun alt tarafı girecez 1-2 saat oynayacaz, bu hikayelerinde bir işe yarayacağını zannetmiyorum neden bu kadar kasıyolarki anlamadım."

Bu karakter hikayeleri bir işe yaramasayda emin olun istenmezdi. /register ile elini kolunu sallayan herkes girebiliyor olduğunu düşünsenize. Adam hile açıyor banlanıyor. Tak modeme res, 2 dk içinde sunucuda. o adamı banlamanın ne anlamı var ? Ama karakter başvurusu olduğunda, banlanan kişi tekrardan bir hikaye yazmalı, tekrardan bir isim bulmalı, tekrardan beklemli... Ayrıca bu karakter hikayeleri sunucunun kalitesini yükseltiyor. Hikayelerden kişilerin nasıl oyun oynayacağı belli oluyor. Forum üzerinden verilen hikayeleri okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz.

Sunucuda sadece 1-2 saat oynamak isteyen kişiler için bir çok taklit sunucu mevcut.

"Bunun detaylı açıklaması nasıl yapılabilir ?"

Şöyle yapılabilir;

Hikayeniz beğenildi ama isim soysisim şeklinde karakterinizi belirtin denilebilirdi. Bende forumdan bir yöneticiye pm atardım karakterimin ismi soyismi şu şekilde olsun derdim düzeltilirdi.

Yada hikayeniz beğenilmedi ve isim soyisim şeklinde karakter adı yazın denilebilirdi.

İki tane daha hikaye yazmıştım onlarda hikayeniz reddedildi demişti sadece ama son yazdığımda soyisim yazmadığınız için reddedildi dediğine göre göre hikayenin beğenildiğini anlıyorum yazdıkları cevaptan .

Ayrıca forumlarındaki örnek karakter hikayesinide okudum. Adam okumuş avukat olmuş. Sonra büyük bir dava almış davayı kaybetmiş, avukatlığa ara vermiş. Çoluk cocuk yapmış. Ailesine zaman ayırabilmek için avukatlığı tekrar bırakmak istiyormuş. vs. vs. Şimdi bu karakter oyunda avukat mı olacak . Avukat olacaksa oyunda bir mahkeme olacak mı ? hakim olacak mı ? hapisaneler olacak mı ? Veya bir katil hikayesi yazan adamı öldürdükten sonra peşine polis düşecek mi yakalanırsa tekrar mahkemeye çıkma olayları vs olacakmı hikaye yazıyorsak bunlarıda düşünmeleri lazım dimi. 200 kişilik serverda 200 tane hikaye olacak herkes hikayesini yaşayabilecek mi oyunda ... hiç zannetmiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: kl_emre_1905

Beyler bırakın şu Vendettayı v2 de parasız olan vendetta şimdi premium felan kıvırıyor.İstanbul Roleplay e gelin.Cami Ve Kız Kulesi eklendi.

Oyunda premiumn ve benzeri şeyler yok.Oyun tamaman bedava.Sadece bağış yapılabilir istenirse..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kl_emre_1905

Beyler bırakın şu Vendettayı v2 de parasız olan vendetta şimdi premium felan kıvırıyor.İstanbul Roleplay e gelin.Cami Ve Kız Kulesi eklendi.

V2'de parasızdı, v3 de parasız. Konuyu gereksiz yerlere çekmek, anlamak istediği gibi anlamak sanırım moda oldu... İsteyen İstanbul Role Play'e veya taklit sunucuya gitmekde özgürdür. Biz kimseyi zorlamıyoruz. 5 kişi ile takılmak isteyen herkes gidebilir. Biz kalite için emek veriyoruz.

quote:

"Bunun detaylı açıklaması nasıl yapılabilir ?"

Şöyle yapılabilir;

Hikayeniz beğenildi ama isim soysisim şeklinde karakterinizi belirtin denilebilirdi. Bende forumdan bir yöneticiye pm atardım karakterimin ismi soyismi şu şekilde olsun derdim düzeltilirdi.

Yada hikayeniz beğenilmedi ve isim soyisim şeklinde karakter adı yazın denilebilirdi.

İki tane daha hikaye yazmıştım onlarda hikayeniz reddedildi demişti sadece ama son yazdığımda soyisim yazmadığınız için reddedildi dediğine göre göre hikayenin beğenildiğini anlıyorum yazdıkları cevaptan .

Ayrıca forumlarındaki örnek karakter hikayesinide okudum. Adam okumuş avukat olmuş. Sonra büyük bir dava almış davayı kaybetmiş, avukatlığa ara vermiş. Çoluk cocuk yapmış. Ailesine zaman ayırabilmek için avukatlığı tekrar bırakmak istiyormuş. vs. vs. Şimdi bu karakter oyunda avukat mı olacak . Avukat olacaksa oyunda bir mahkeme olacak mı ? hakim olacak mı ? hapisaneler olacak mı ? Veya bir katil hikayesi yazan adamı öldürdükten sonra peşine polis düşecek mi yakalanırsa tekrar mahkemeye çıkma olayları vs olacakmı hikaye yazıyorsak bunlarıda düşünmeleri lazım dimi. 200 kişilik serverda 200 tane hikaye olacak herkes hikayesini yaşayabilecek mi oyunda ... hiç zannetmiyorum.

işte diyorum ya, isim kısmına bakmış olabilirler. ve sadece isim değilde bir nick olduğunu gördülerse hikayeye hiç göz atmamış da olabilirler. yani hikayeyi okumadıklarını düşünebiliriz bu durumda. isminizi uygun bir şekilde yazın ve tekrar yollayın. bugün cevap alamayan bir çok kişi cevap almış. Benim gözlemlediğim kadarıyla 10 kişiden 9u kabul edilmiş neredeyse. Evet hukuk sistemi versiyon ile karşımızda olabilecek. Farkettiyseniz belediye başkanlığında "yargıç" alımları mevcuttur. Daha önceki versiyonlarda da hapse girmek, hapis yatmak bunların hepsi zaten vardı. Avukatlık mesleğide vardır ve aktifdir. Neredeyse tüm ailelerde bir avukat vardır. Yasal tüm işleri avukatlar yürütür. Hikaye kısmına gelecek olursak, karkaterinizi zaten polis, xxx ailesinde bir birey, doktor, avukat şeklinde yazamazsınız. Hikayenizde olmak istediğiniz mesleği belirtebilirsiniz. Tıpkı örnek hikayede avukatlık meslepğini eskiden yapmış ve tekrardan başlamak istediği gibi. Bu arada yazdığınız hikayeyi yaşamak veya yaşamamak sizin elinizdedir. Hikaye ile alım sadece yazılan hikayeyi role ile yaşamak adına değilde, farklı bir pencere açarak sunucuya girecek kişilerin imla kurallarından tutunda hayal güçlerine kadar gözlemlemek mümkündür. Hikaye sadece yazıldığını yaşamak adına değildir....

Taklitler asıllarını yüceltir.

• Açıldı arkadaşlar:

Vendettarpg uzun süren bekleyişin ardından yeniden oyuncularımızın hizmetine açılıyor. Peki bu süreç nasıl işleyecek ?

Vendettarpg eklenen sistemlerden ötürü oluşabilecek hataların tespiti amacıyla açılışını test sürecinde gerçekleştirecektir. Bu dönem içerisinde eklenen tüm sistemler aktif olmayacaktır.

Kullanıcı alımları test süresi boyunca "açık alım" şeklinde olacaktır. Sunucuyu açtıktan sonra "/testkayit" yazarak karakterinizi oluşturup,oyuna başlayabilirsiniz. Bu süreç içinde gördüğünüz sistem hatalarını "bug bildirim" bölümünden bize ulaştırabilirsiniz.

Yönetim
    Emilio Barzini

• çok güzel oldu bu haber tam istediğim gün..
  • Merak edenler olabilir server şu an lag sorunundan dolayı kapalı..Lag sorunu giderildiğinde açılacakmış..
  • frenzy tebrikler corleone godfather ı olmuşsun malesef daha önce tebrik edemedim malum ban
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.