Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
227.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bugün mü 250 kişi hey maşallah. Nasıl roller dönüyor?
  • Vay anasını be,ne oynardık zamanında konuyu görünce dertlendim.
    İlk açıldığı zamanları bilirim beta dönemlerini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala oynayanlar var mı?
  • Forum kayıtları ne zaman açılabilir acaba ? Net bir tarih belirtme imkanınız var mı ?
  • Millet konuyu aktifleştirelim,vendettarpg'nin hazırladığı süper "role" ortamına gelmelesiniz.

    http://www.vendettarpg.com/
  • vendetta rpg ye nasıl kayıt olcaz ya bi türlü kayıt olamadım bi yardım edin 2 haftadır kayıtm olmayya çalışıyom olamıyom yardım edin nolur.
    Sanandreasta yaşamak istermisiniz sorusuna cevap olarakta tab2 yaşamak isterdim ve benimsorunuma yardım edin lütfen 4 yıldır rpg oynuyorum 5 yıldırda samp oynuyorum vendettayı 2012 de duymuştum arkadaşım oynuyordu banada söyledi ben kayıt olamadım diye giremedim bi kayıt olmama yardım ederseniz sevinirim ayrıntılı anlatım yapın lütfen
  • Evet DH tekrar canlandıralım :) Oynayanlar karakter isimleri ile mesaj atsınlar bakalım kaç kişi burada

    @frenzy, playstation aldın unuttun bizi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 12 Temmuz 2015; 17:50:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aquilifer

    Evet DH tekrar canlandıralım :) Oynayanlar karakter isimleri ile mesaj atsınlar bakalım kaç kişi burada

    @frenzy, playstation aldın unuttun bizi

    Maalesef biraz öyle oldu.
  • İyi güzel sunucuda yönetim sisteminin diktatörlükten farkı yok. Sunucu eleştri bölümü bile kapatılmış. Sunucuya yapılan en ufak bir eleştri ban sebebi. 99 RPG'de bu kafadaydı. Bence bu kafa yapısından biran önce kurtulunması lazım. Tabi buna sebep olanda biz oyunculardır. Yönetimin kafa yapısı; nasıl olsa banlasakta geri gelmek zorundalar.

    Buna bizi mecbur tutanda vendetta'yla kafa kafaya gidecek, kalıcılığı garanti edecek başka bir rp sunucusu olmaması. 7 senedir samp role play platformundayım. Böyle geldi böyle gidecek.

    Karakter başvurularında ise 2 bin harf sınırı bildiğin kullanıcıları premium'a zorlamak için yapılmış bir sistem. İsterseniz 5 bin kelimelik bir sınır koyun troll oyuncu ne yapar ne eder yine kayıt olur. Bu tarz yöntemler RP kalitesini sınayamaz. Elbette yönetiminde bu oyundan bir kar payı olmalı fakat böyle olmamalı.

    Şimdi ben bunları vendetta forumunda yazsam, forumdan sınırsız ban yemiştim Durum vaziyet böyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeymunHusnu -- 4 Haziran 2016; 1:02:36 >




  • Merhabalar,bu platforma,daha doğrusu Vendetta RPG sunucusunu yaklaşık bir üç senedir oynamaktayım.Benimde söyleyecek birkaç şeyim var,üstteki arkadaşa tamamiyle katılıyorum.Bu sunucu son zamanlarda kötü yerlere doğru gitmeye başladı,sunucu hakkındaki en ufak bir eleştiride ban yiyiyorsunuz sınırsız,bu zihniyetten artık bir vazgeçme zamanı gelmedimi sizce ? Tabi bunların tek sebebi,alınma gücenme olmasın ama Aykut abi(Cynydlan)'nın egosu yüzünden oldu.Bende sunucudan banlandım,kısaca hemen sebebini açıklayayım size,Manifesto diye herifin teki sunucudan banlanıyor,sunucunun plug.dj'sinde birkaç eleman bu konuyu konuşurken bende ortak oldum ve yönetimi savunarak cevap vermem rağmen,birkaç dakika sonra Cynydlan gelip hepimizi banladı... beni forum adresindende banladı ama konuyu açan asıl kişiyi nedense banlamadı.Bak şuan sunucu user çekemiyor,eskiden ne eğlenirdik biz bu sunucuda 350 oyuncuyu geçerdi bu server,şimdi ne durumda diye sorarsanız 150 oyuncuyu zor buluyor.Bu mesajımı sakın ama sakın duygu sömürüsü olarak algılamayın ama,bu sunucu daha bu zihniyet ile devam ederse yakında kapanır,iyi forumlar herkese :)




  • Mesajları şimdi okudum. Farkettimde epey zamandır foruma giriş yapmamışım. Konu sahibi benim fakat artık aktif olarak oynamıyor, görev almıyorum. Ben bu konuyu açtığımda sıradan bir oyuncuydum. Sunucuda kişi sayısı 20 yi geçince seviniyorduk. Sonrasında bilenler bilir gelişen olaylar nedeniyle karakterim sıradan bir kapıcıdan GF ye kadar yükselmişti. Sonrasında yönetime dahil oldum. Her sunucuda, her oyunda sorunlar ve hatalar elbette olur. Hatasız kul olmaz. Kimse dört dörtlük değildir. Benimde hatalarım olmuştur, şuanki varolan yönetiminde. Fakat suçu sadece tek tarafta aramamak lazım. Bu oyunda bir çok kişi banlanıyorsa bir çok kişide banlanmadan pekala oyununu oynuyor. Sunucuya sadece rol yapmak için girerseniz eminim karakterinize olumsuz bir şey gelmez. Aksine zamanında bende olduğu gibi kendinizi hiç ummadığınız yerlerde bulabilmeniz mümkün. Unutmayın hata tek taraflı olmaz.
  • Vay be. Senelerdir oynamadım, kafa yapısı hiç değişmemiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olan tek şey forumudur. Oynayan oyuncuları kötü, oyuncuların rolleri kötü, PD'si veya MD/FD'si ikiside çok kötü gerçi. Haber kanalları biraz daha kaliteli gözüküyor. Adminleri kötü ve sunucuyla ilgilenmiyor. Eğer sunucuda bir temizlik yapılsa +200 olan kişi sayısı +50 çıkmaz. Evet ne yazık ki durum böyle; 250 kişilik bir sunucunun sadece 50 oyuncusu rol yapmayı biliyor.

    me, do kullanarak iyi rolcü olunmuyor. Kurunun yanında yaş yanıyor işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi January -- 19 Ağustos 2016; 13:35:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuda değişmeyen tek şey memnuniyetsizlikler ve her postta neredeyse yöneticilerde ego olduğunu yazmanız olmuş
  • Türk sunucularında rol mu yapılır ya lsrp varken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2020 Aralık, 5 gün sonra 2021 olacak ve sunucu hala aktif Çok yaşa Aykut baba!. (Sunucu 5 aydır kapalı. Sanırım Parayı bulduktan sonra eskisi gibi zevki kalmadı....) 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paristebirturk

    Yıl 2020 Aralık, 5 gün sonra 2021 olacak ve sunucu hala aktif Çok yaşa Aykut baba!. (Sunucu 5 aydır kapalı. Sanırım Parayı bulduktan sonra eskisi gibi zevki kalmadı....) 

    Vay be 12 yıl olmuş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.