Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
229.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Rons@rD

6 sayfayı ve oyunun sitesindeki forumun çok büyük bir bölümünü okudum.Oyun hakkında bazı şeyleri öğrendim..Bazı sormak istediğim şeyler var ama yinede cevabını bulamadığım

1-Oyun kotaya ne kadar etki eder mesela 1 saatte ne kadar harcar?

2-Anladığım kadarıyla oyunda seviyeler var mesela 12 saat oynuyan 14. seveyeye geliyormuş.Peki ben 14. seviyede olsam benim karakterimde ne gibi bir değişiklik olacak 1.seviyedeki bir karaktere göre ?

3-90 oyuncu oyunda hayatta kalmamıza yeter mi ?

4-Birde hangi paketleri yüklemem gerek linkleri ile birlikte yazar mısınız?

Şimdiden teşekkürler

Yarışmacı arkadaşlarabaşarılar

1. kotalı kullanmadığım için bilmiyorum
    2.Bunuda bilmiyorm
    3.200 kişi olacak
    4.gta sa ve samp 0.2X yüklemen yeterli

SAYFABAŞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmodan931 -- 24 Kasım 2008; 23:15:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ElengirikliSüpürge
    Ya bu nasıl bişi? Daha oyun açılmadan sen nasıl mafya olabiliyorsun ya? hadi sen neyse eskisinde ben? oraya taksici oldum dycem oyuna gircem yapamıycam ee?laf olsun diyemi bu hikayeler

ben oyuna yeni başlamadım. 6 aydır oynuyorum sunucuda. yazdığım hikayede sunucudan önce ve sunucundan sonra yaşadıklarımdır. daha önceki versiyonlarda hikayede ve resimlerde anlattığım gibi corleone ailesine girmiş, bu ailede sağ kol ünvanına kadar yükselmişimdir. Versiyon 3 de daha önce aile olanların tekrar ailede devam etmeleri gibi duyuruyu görmüşsünüzdür. Yani sizde bu oyunu daha önce oynamış olsaydınız ve bir aileye girebilmiş olsaydınız, sizde şuan versiyon 3 de girmiş olduğunuz ailede devam edecektiniz. Laf olsun diye değil hikayeler. Aile bölümü sadece bir istisnadır.

quote:

Orjinalden alıntı: Rons@rD

6 sayfayı ve oyunun sitesindeki forumun çok büyük bir bölümünü okudum.Oyun hakkında bazı şeyleri öğrendim..Bazı sormak istediğim şeyler var ama yinede cevabını bulamadığım

1-Oyun kotaya ne kadar etki eder mesela 1 saatte ne kadar harcar?

2-Anladığım kadarıyla oyunda seviyeler var mesela 12 saat oynuyan 14. seveyeye geliyormuş.Peki ben 14. seviyede olsam benim karakterimde ne gibi bir değişiklik olacak 1.seviyedeki bir karaktere göre ?

3-90 oyuncu oyunda hayatta kalmamıza yeter mi ?

4-Birde hangi paketleri yüklemem gerek linkleri ile birlikte yazar mısınız?

Şimdiden teşekkürler

Yarışmacı arkadaşlarabaşarılar

Cevaplar:

1. oyunda ne kadar kota götürdüğünü tam olarak kestirmek pek mümkün değil. fakat ben kotalı kullanırken ve daha önceki versiyonlarda oynarken günde en az 10 saat online olurdum ve hiç kota limitini geçmedim.

2. Level 14 de olsanız level 58 de olsanız karakterde değişen birşey olmaz. Sunucuda durduğunuz süreye eşittir leveller. yani level 14 olan bir kişi sunucuya epey bir süre dahil olmuş ve role playde kendini geliştirmiş diyebiliriz. Örneğin bir aileye alınmanız için en az 8 level olmalısınız. Ehliyet alabilmeniz için level 2 gibi. yani bazı şeyleri yaşamış ve zaman geçirmiş olmalısınız.

3. 90 oyuncu hayatta kalmamıza yeter mi derken? tam anlayamadım. yeri geliyor 10 kişi ile rol yaparsınız yeri gelir 90 kişi ile.

4 Paketler derken ?oynu oynayabilmeniz için san andreas'ı indirmeli ve sorunsuz bir şekilde bilgisayarınıza kurmalısınız. san andreas'ı kurduktan sonra san andreas multilplayer'i yani sa-mp programını indirip, san andreas dizinine kurmanız gerekli. sitede ve bu açılan başlıklarda ikiside verilmiştir.

rica ederim iyi forumlar.

• rrddedildim başka birşey yazdım yolladım oda reddedildi üstüne herif benle dalga geçiyo

"normal hayatta insanlar elini kolunu sallaya sallaya bugün doktormu olsam yargıçdı diyemiyor malesef"
    demiş bana avukatlık yaptıktan sonra sıkılıp doktor yaptığım için adamı
  • @ElengirikliSüpürge

teşekkürler

@frenzy

sanada teşekkürler biraz anlaşılmaz olmuş yazıdığım galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

rrddedildim başka birşey yazdım yolladım oda reddedildi üstüne herif benle dalga geçiyo

"normal hayatta insanlar elini kolunu sallaya sallaya bugün doktormu olsam yargıçdı diyemiyor malesef"
    demiş bana avukatlık yaptıktan sonra sıkılıp doktor yaptığım için adamı

Bence bu dalga geçme değildir. Haklı yani sen şimdi "Elini kolunu sallaya sallaya acaba bugün doktorluk mu yapsam? Yoksa avukatlık mı? Yoksa taksici mi olsam, otobüscümü?" diye bilir misin? Taksici ile otobüscülüğü belki ama avukatlıkla dokturluğu diyemezsin. Bir mesleğin olur onunla devam edersin.

• Aslında hikayeyi bir araç olarak değilde bir "amaç" olarak gördüğünüz zaman zorlanırsınız. Sunucuya dahil olabilmeniz için ne yapmamız gerekli? Öncelikle oynayacağınız karakterin hangi milletten olduğuna karar verin. Örneğin; italyan, amerikan, japon, çinli, alman, rus, arnavut, vs vs. daha sonra buna göre ismini belirlemelisiniz. yani karakteriniz italyan ise japon bir isim yazmak çok saçma olur. :S daha sonra karakterinizin yaşını belirleyin. unutmayın bu sizin değil oynayacağınız karakterin yaşıdır. siz 16 yaşında olabilirsiniz fakat karakterinize istediğiniz yaşı vermekte özgürsünüz. fazla abartmadan. yani uzun lafın kısası, karakter hikayesinden adından da anlaşılacağı gibi yaratmış olduğunuz karakterin önce fiziki daha sonra belirlediğiniz yaşa kadar ki sosyal yaşamını yazmalısınız. Panini Corleone, italyan, 28, şurada doğdu, şunları bunları yaşadı, babası-annesinin adı şu. vs vs gibi.

• ben bi daha yolladım cevap gelmedi ayrıca kayıt takip sayfası var ordada ismim yok bi el atın
  • banada cevap gelmedi 2 kez red aldım 3. yü attım geçen geceden beri cevap yok
  • quote:

banada cevap gelmedi 2 kez red aldım 3. yü attım geçen geceden beri cevap yok

cevap gelse yine ii en az 10 kere yolladım fakat kayıt takip listesindede ismim yok napcam bilmiyom
  • Arkadaşlar umarım sizde girebilirsiniz. Aklımda müthiş bir plan var onu yapacağım herhalde. Umarım sizde gelebilirsiniz. Birde bir soru bu TEST 9/10 nezaman biter? Vallahi meraktan çatladım. KM sistemi ve motor sisteminin geldiğinide öğrendim AR-GE kısmından. Heyecanlıyım.
  • 3. atışımda red yada kabul cevabı gelmedi hala
  • delircem ya hala kayıt listesinde ismim yok bi yardım
  • Kayıt listesinde problem var çözülmesi için uğraşılıyor. Kimileri test diye gönderiyor ne hikmetse çıkıyor ama isimle gönderince çıkmıyor :S bu ve bunun gibi problemler çıkıncada doğal olarak sunucunun açılmasını geciktiriyor arada sa-mp'dan bakarsanız adminleri sunucuda çalışırken görebilirsiniz. hatta o kadar çalışıyorlar ki level 5 olmuşlar. Başkanlık sarayı yapıldığından açılış biraz daha sarktı. Çünkü neredeyse tüm meslekler belediyeye bağlandı. Bu yüzdende epey sorun çıktı. Hepsi teker teker düzeltiliyor. Bana bu hafta içi açılır gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 26 Kasım 2008; 18:12:44 >

• 1-3 kez yolladım hikayeyi ancak hala cevap gelmedi karakter takibede baktım bir türlü ismim yok 1 hafta oldu cevap gelmedi bende foruma yazdım hep red edilmis 3 kere yolladım tık yok bir yardım edin.
    2-Cokmu uzun olması gerekiyor ? Yani 15 satır 13 satır felan yazıyorum yinede yok kısa öz olsun dedim onada yok bir yardım ederseniz simdiden tesekkürler.
  • 10 kasımda açılır dediler 2 hafta geçti üstünden hala açılmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sensuis

1-3 kez yolladım hikayeyi ancak hala cevap gelmedi karakter takibede baktım bir türlü ismim yok 1 hafta oldu cevap gelmedi bende foruma yazdım hep red edilmis 3 kere yolladım tık yok bir yardım edin.
    2-Cokmu uzun olması gerekiyor ? Yani 15 satır 13 satır felan yazıyorum yinede yok kısa öz olsun dedim onada yok bir yardım ederseniz simdiden tesekkürler.

korkma bizimkide çıkmıyo olcak gibi değil en az 30 kere yolladım hayırlısı
  • arkadaşalar sorun çözüldü bi arkadaş yazmış foruma noktalama işaretlerini kullanmayın oluyo denedim oldu
  • quote:

10 kasımda açılır dediler 2 hafta geçti üstünden hala açılmadı.

İçime doğuyor yarın açılacak. Bilimsel sebebi ise 9/10 TEST yazıyor. 10/10 olduğunda kullanıcıya açılacaksa ve herin +1/10 olduğna göre yarın diye düşünüyorum...
  • Hikaye gönderipte ismi çıkmayanlar için bir çözüm bulmuşlar:

http://vendettarpg.com/forum/index.php?topic=4308.0

Arkadaşlar kayit takipte hikayenizin çıkmama sebebi şunlardan bir tanesidir..
    Noktalama işaretleri (,.') gibi işaretleri kullanırsanız hikayeniz çıkmaz. Tek bir nokta olabilir, boşluklara dikkat edin. Bir taneden fazla boşluk bırakmayın. Cümle aralarında ben denedim bir kaç kere yaptım oldu. 2kere üst üste denedim kesinleştirdim sizede sunmak istedim. Bir bakın benim hikayem çıktı sizde deneyin... :) iyi günler

Böyle deneyin arkadaşlar. Çıkıyormuş.

• ilk deneyenim oldu
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.