Şimdi Ara

RPG Oyunlarına Bir Türlü Isınamadım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir türlü RPG oyunlarını sevemedim. Yani eskiden Knight gibi, Metin 2 gibi oyunları severdim ama yani Skyrim gibi, Dragon Age gibi, The Witcher gibi şeyleri oynayamadım.
    Çok sıkıcılar, bayıyorlar. Görevin nerede olduğunu bilmiyorum. Çok karmaşıklar. Bana bu türü sevdirecek oyun önerir misiniz? Çok karmaşık olmasın. Malum Witcher 3 geliyor, boşuna indirip kotayı bitirmek istemiyorum. İndireceksem oynayayım yani.
    Denediklerim;
    Witcher 2
    Skyrim
    Dragon Age: Inquisition
    Hepsi de aşırı sıkıcıydı. Hele Witcher 2. Skyrim'i neredeyse oynayamadım. İlk yerlerdeydim. Bir kule gibi bir yere girdim, kapıdan girdim ve oyundan attı. O aralar merak etmiştim. Sarmış gibi olmuştu nedense.
    Dragon Age'de görevin nerede olduğunu bilmiyorum. Yarım İngilizce dilimi de orada kaybettim.

• Sevmiyorsan zorlama. :) Sevdiğin tarzlara yönel.
  • Ama Witcher 3'ü çok merak ediyorum, ilgimi de çekiyor.
  • Ben de sevmem RPG'leri hiç ama tam tersine withcer 2 hoşuma gitmişti.Sistem yetmediğinden bitiremedim şimdi yeni sistemimle tekrar bitirmeyi düşünüyorum.Witcher 2 aslında çok da basit değil çok dandik arayüzü var bence ama bir süre sonra aşina olunuyor.Dragon Age'i kurmamla silmem bir oldu.Skyrim'i de hiç mi hiç sevmedim.Vuruş hissi denen bir şey yok ve oyun kalitesiz.Texture mod falan da o kalitesizliği kurtarmadı.
  • mass effect 2 yi dene. menüleri harita sistemi falan koridor olduğu için daha kolay alışabilirsin.
  • Dragon age çok da karmaşık değil aslında,görev yeri felan haritada gidebileceğin yerler belli...

Ama Skyrim tamami ile açık dünya olduğu için oynamaya başladığında,ejderhadan kaçıp kaleden çıktığında önünde kocaman bir dünya olacak,ne yapacağım diye düşüneceksin.Ana görevin yeri belli ama direk olarak ana görevleri değil öncelikli olarak yan görevleri yaparak karakteri geliştirmen,haritayı keşfetmen lazım...

Seni oyunların diyalogları sıkıyordur muhtemelen?
  • Sevmiyorsan oynama kasma bile. Ben de çoklu fps oyunlarından nefret ediyorum. CoD, CS:GO gibi misal. Ağır sıkıcı geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metin 2'ye devam kafan karıştırmaz =)
  • Tarzlari birlestirmis bir seri olan borderlands serisi ya da mass effect serisi baslangic icin iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RPG oyunları kafanı karıştırıyorsa Metro Redux oynayabilirsin.
  • Aynı ben.Skyrim'i 5-6 defa baştan denemişimdir ama yok yani sarmıyor.RPG oyunlarında hikaye kopuyor bi yerden sonra takip edemiyorum.Ayrıca hangi skill, hangi item karakterime daha uygun kestiremiyorum.Hepsini geçtim Witcher 3 çıkıyor diye Witcher 2 oynayayım dedim, demez olaydım.Bir canavar var görünce kaşınmaya başladım sildim direk
  • Evet, diyalogların %70'ini anlamıyorum. Ve uzunlar. Bir sürü skill, item var ve benim beynim almıyor. Galiba biz FPS, TPS devam edeceğiz. Sorayım dedim belki bu türü sevdirecek bir oyun vardır diye ama, yokmuş galiba. Borderlands, Mass Effect gibi oyunlar ne bileyim sevmiyorum. Bir de galiba Mass Effect serisinde korkutucu şeyler varmış. Aman diyeyim, dokunmam şeyli korkulara.
  • Dediğim gibi Metro Redux gibi kafa yormamalı güzel bir oyun fazla çıkmıyor kendi kendine kayıt etmeside harika bir şey zaten skill seçme derdide yok. Her RPG Metro Redux gibi FPS Mount & Blade kadar RPG olacak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burstforce -- 5 Mayıs 2015; 21:33:00 >
  • O yazdığın oyunlar yakın zamanın en iyi rpg oyunları. Onları sevmediysen muhtemelen hiç bir RPG'yi sevemezsin. Oyunlar zevk almak için oynanır. Keyif alamıyorsan zorlamak gereksiz bence. Sevdiğin türlere devam etmen en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burstforce

Dediğim gibi Metro Redux gibi kafa yormamalı güzel bir oyun fazla çıkmıyor kendi kendine kayıt etmeside harika bir şey zaten skill seçme derdide yok. Her RPG Metro Redux gibi FPS Mount & Blade kadar RPG olacak değil.

Metro: Last Light oyununu gerçekten beğendim, duygusaldı sonu. Şarkıları vs. ama korku ögeleri olunca o da listeden çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp3446 -- 5 Mayıs 2015; 23:02:28 >
  • yapma be olm rpg sevilmezmi hiç piyasadaki rpglerin hemen hepsini oynadım favorilerim
    Fallout NV
    Skyrim
    Dragon Age Origins
    Mass Effect 2-3
    Ve bu saydıklarımın Türkçe yamaları var o yüzden rahatca oynayabilirsin biraz daha zorla
  • Dostum inan bana, RPG oyunlarına bir alıştın mı daha da bırakmazsın. RPG oyunları oyunlar arasında en eğlencelileridir. Bir kere acele etmeyeceksin bitirmek için. Acelen varsa hiç başlama daha iyi. Sonra, RPG oynarken başka oyunları oynamayacaksın. Bitirene kadar sadece onunla ilgilen. Kafan karıştığı yerde internetten bak çözümlerine. Ben Fallout'a ilk başladığımda hile yapıp önüme geleni öldürüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 7 Mayıs 2015; 1:00:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mago06

yapma be olm rpg sevilmezmi hiç piyasadaki rpglerin hemen hepsini oynadım favorilerim
    Fallout NV
    Skyrim
    Dragon Age Origins
    Mass Effect 2-3
    Ve bu saydıklarımın Türkçe yamaları var o yüzden rahatca oynayabilirsin biraz daha zorla

Dostum çok karmaşık ve boğucu bir yapısı var. Yapamıyorum yani. Aksiyon yok, bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp3446

quote:

Orijinalden alıntı: mago06

yapma be olm rpg sevilmezmi hiç piyasadaki rpglerin hemen hepsini oynadım favorilerim
    Fallout NV
    Skyrim
    Dragon Age Origins
    Mass Effect 2-3

Dostum çok karmaşık ve boğucu bir yapısı var. Yapamıyorum yani. Aksiyon yok, bir şey yok.

Alıntıları Göster

Zevkler tartışılmaz tabi kardeş bende oldum olası Cod ve battlefield serilerini sevmedim denedim ama olmadı

• Arkadaşlar cümlemize hayırlı olsun. Witcher 3'ü oynadım 2-3 saat ve eğlenceli geldi. Sarıyor. Ama konuşmalar çok sıkıcı. Kurtlarla kapışma falan güzel. Aksiyonları çok sevdim. Tuşlara da alıştım gibi. Tek sorunum olayı pek anlayamamam İngilizcem'den dolayı ve konuşmaların sıkıcı gelmesi. Onların dışında sevdim oyunu. Tavsiye ederim benim gibi arkadaşlara. En azından bir baksınlar. Ön yargılı davranmayın, oyuna yaklaşık yarım saat falan bir süre verin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.