Bildirim
RPG CO-OP
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok öyle bir şey. varsa da titan quest gibi hack n slash oyunlarında olur. olamaz ve olmamalıdır witcher gibi oyunlarda co-op.. _____________________________ i bless the rains down in africa.. -
aslında bu oyunu gördüm de merak ettim varmı diye bunun itemli mitemlisi yokmuki :D
store.steampowered.com
Hunted: The Demon’s Forge™ on Steamhttp://store.steampowered.com/app/22450/?snr=1_7_7_230_150_1_____________________________
-
e var işte kendin link vermişin o oyun coop.
ayrıca coop oyunu, çoklu oyunculu public oyunlarla karıştırmayın.
coop ile single arasındaki fark sadece fazladan 1 kişi olması kadar basittir. tabiikide skyrim gibi oyunun coop versiyonları muhteşem olur ve varda._____________________________ 
For the Alliance
Discord: Zaris#7582 -
benim verdiğim link rpg deilki :D _____________________________ -
yani en azından oyun türleri bir birine benziyor verdiğin oyunda en az rpg türünde bir oyun gibi. _____________________________ 
For the Alliance
nerde mod filan yokmu ya birisi banlasın şu zarisi D: ıawuehawıueh _____________________________ -
olum benim demek istediğimi anlamadın ki ben rpg nedir biliyorum. bu tip skyrim türü aşmış rpglerde aksiyon oyunu oynuyor gibi hissettirir. bu verdiğin linkteki oyunda nerden baksan rpg bir oyun gibi. bence seni rpg coop isteğin konusunda tatmin edecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Nisan 2012; 21:44:22 >_____________________________ 
For the Alliance
Biz de aradık arkadaşlarla ama öyle tatmin edici bir Multiplayer RPG oyun yok. Ya MMORPG'lere kaydıracaksın ilgini - ki ücretli olmayanlarda pek tat olmuyor - ya da umutla bekleyeceksin...
_____________________________ -
war in the north, co-op var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 12 Nisan 2012; 23:42:46 >_____________________________ Good Hunting Stalker! -
Acuk bekle anladım ne istediğini ama uygun görür müsün bilmem.
Kafandaki Berzerker i kılıcı kalkanı bi kenara at. Diablonun FPS sci-fi haline varım diyosan ilacın bu.
Gunzerker e gel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagore -- 16 Nisan 2012; 3:53:01 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler