Şimdi Ara

The Forest Tarzı Hikayeli Survival Oyun Önerisi (COOP)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şu aralar 3-4 kişilik grupla the foresta sardım ama oyun bitmek üzere.

Buna benzer, böyle arkadaşlarınla Serverlara girip oynayabildiğin, ama sadece hayatta kalma ögeleri değilde kendi içinde oyunun hikayesi de olan, yapman gereken görevler olan oyun var mı?

COOP olması şart, tek kişilik aramıyorum oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 21 Nisan 2020; 2:21:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Green hell varda çok zor oyun.Bizde forest gibidir diye aldik oyuna giriyoruz benim buram cizildi digeri zehirlendi diye diye onlari tedavi etmekle ugrasiyorsun bir saat.Oyunda kesfi unutup sikılip cikiyoruz.Ama tek kisilik hikayesi var bir bakin belki begenirsiniz.Ama forest>green hell.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: EaGLe Power

Green hell varda çok zor oyun.Bizde forest gibidir diye aldik oyuna giriyoruz benim buram cizildi digeri zehirlendi diye diye onlari tedavi etmekle ugrasiyorsun bir saat.Oyunda kesfi unutup sikılip cikiyoruz.Ama tek kisilik hikayesi var bir bakin belki begenirsiniz.Ama forest>green hell.
    Hocam o Green hell i gördümde hikaye modu COOP için yok diyorlar, sadece Survival mod coop oynanıyor diyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BlackLead

Hocam o Green hell i gördümde hikaye modu COOP için yok diyorlar, sadece Survival mod coop oynanıyor diyorlar?

Alıntıları Göster
    Evet hocam hikaye tek kisilik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.