Şimdi Ara

RP Konusunda söyleyeceklerim var...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar , hala anlamıyorum. Ben , 3 hafta hatta 1 ay uğraşıp talentine grafikleri kesmesine kadar rp yapıyorum tutmuyor , saçma sapan rpler tutuyor. Ya artık DH'de doğrudürüst RP den anlayan kalmadı , yada kimse artık rp istemiyor.

Yakında rp yapmayı düşünüyordum bu konudan dolayı bıraktım. Yeni , eskiden yapılmamış rpler deniyorum fakat sonucunda olan hüsran. O kadar uğraşmama rağmen herkes o grafikleri çalmışsındır kendin yapmamışsındır diyor. Yuh yani diyorum başka bir şey bulamıyorum...

Bunlar böyle devam etmeye devam ederse , aranızdan ayrılıyorum. Beni tanıyan arkadaşlarımada yaptıkları yardımlar ve onlardan öğrendiğim bazı şeyler için teşekkür ediyorum.

• Benim 1-2 Haftamı aldı.Geceleri hayal ederdim nasıl bir sistem olcağını.Sonunda yaptım.Grafikler falan sorun olmadı. Şuan oyunu açalı 5 saat oldu yaklaşık.Buradan gidip bakabilirsin
  • Her konuya mesaj vermekte zaten moda oldu... Bi rp nin tutması için illa saçma sapan bişeymi olması lazım ya. Bırakıyorum artık DM liğide. İstediğini yapsın herkes...
  • Sen ne sanıyorsun ki kendini ? RP ustasımı
  • Arkadaşlar AlperXP'nin hazırladığı arkası gri olan ve öle editlenmiş olan grafikleri bulabilecekmisiniz?? Valla ben cok beğenmiştim fikri hatta oyunun kendisini almayı düşündüm ama pc kaldırmadı Ayrıca AlperXP Frp Ustası denilebilir Bu arada Alper cok haklısın artık rp yapan kalmadı forumda bu kesin bi kere Ayrıca forumun eskilerinin hepsi php falan öğrenmiş oyun kuruyolar biz daha rp yapıyoruz gel sende öğren php ben başladım

• quote:

Orjinalden alıntı: ByNeron

Sen ne sanıyorsun ki kendini ? RP ustasımı

6 yıldır rp ve 4 yıldır frp yapan biriyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperXp

quote:

Yuh la o kadar oldumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Way beah
  • Heryer Rp doldu zaten ne yapçan rp yapıp
  • Alper Kardeş Doğru Söylüyor Mesela Geçen Biri Sünger Bob RP Yapmıştı Yani Saçmasapan Şeyleri Koyuyorlar Asıl İş Grafiksel Tasarım Ve Kurgusunda.. Ama Bunu Bazı Arkadaşlarımız Çok Güzel Yapsada Tutturamıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoN3

quote:

Orjinalden alıntı: AlperXp

quote:

Yuh la o kadar oldumu

Valla olmuş. Bende inanmıyodum kendime fakat zaman geçiyo napalım. FRP öğrenmek isteyen arkadaşları bekleriz...

• BEN ÖĞRENMEK İSTİYORUM
  • Süngerbob RP aslında yaılabilirde saçmalık...
  • Konusu güzel olmalı sadece grafikle olmaz.
  • Konusu için o kadar uğraştım ama millete demekki monoton hayat rp gerekiyomuş onu anladım... Yapıcan bi proje böyle büyüyüp gelişeceğin tamamdır...
  • °

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbult -- 19 Mayıs 2011; 18:58:08 >
  • daha güzel rp değil Dahha Güzel RPG YAPALIM :d
  • Alper Usta (!) Çok İddialıydın...

Özetle " Burası DH " demek İstiyorum
  • Zaten fazla eski kalmadı. Ben , NoN3 , Kül Tigin falan var eskilerden. Yeni bir rp yaparmıyım , yaparım fakat eskisi kadar uğraşmam. O kadar uğraşmam sonucunda hiçkimse ilgilenmiyor çünkü. Herhalde başlığın sonuna IDDALIYIM !! ekleyince birşey olduğunu sanıyor DH halkı...
  • ya ben bişey soylemek istiyorum bu hayat rp dedigimiz sey bana co sacma geliyor ben oyun oynarken veya rp yaparken hayattan biraz olsun kendimi soyutlmayı dertlerimi unutmayı isterim ama bu hayattan soyutlanıp başka bi hayata başlamak daha sacma geldi bana ne biliyim eski rplerin tadı kalmadı bence fantasik rpler her zaman daha ilgi cekici degilmidir (harry potter falan deil)zaten hayatta rol yaparken birde hayat rp demi rol yapıcam cok sacma neyse sadece uzun suredir soylemek istedigim seyi soyledim
    saygılar butun rp ustalarına...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.