Şimdi Ara

D3 Bulamayıp, Dijital Versiyon istemeyip, Oynamak isteyenlere bir fikrim var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kredi kartı olmayan ,kotası olanlar boşuna bakmasın.

Tamamen bu konudaki yorumlara dayanmaktadır sonra olmazsa sorumluluk kabul etmem.

http://forum.donanimhaber.com/m_61673620/tm.htm

1-Digital alıyoruz
    2-30 gün yada kutulu d3 gelene kadar oynuyoruz.
    3-Refund istiyoruz,
    4-Gidip Box versiyon alıyoruz.
    5-Kaldığımız yerden,Levelden vs. devam ediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

Kredi kartı olmayan ,kotası olanlar boşuna bakmasın.

Tamamen bu konudaki yorumlara dayanmaktadır sonra olmazsa sorumluluk kabul etmem.

http://forum.donanimhaber.com/m_61673620/tm.htm

1-Digital alıyoruz
    2-30 gün yada kutulu d3 gelene kadar oynuyoruz.
    3-Refund istiyoruz,
    4-Gidip Box versiyon alıyoruz.
    5-Kaldığımız yerden,Levelden vs. devam ediyoruz.

çok mantıklı :)
  • Senin zaten diablo 3 yokmuydu?
    Bildiğim kadarıyla oynuyodun.O kadar olumsuz yorumunu okudumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viktor1574

Senin zaten diablo 3 yokmuydu?

Alamayıpta almak isteyenler için yazdım bunu ,ayrıca olumsuz yorumları yapıyorum çünkü hakkediyor. Kimse farkında değil ama Eu serverı 15 mayıstan beri 1 saat bile full performans çalışmadı.(Rmah ve Pvpyi saymıyorum bile.) Oyunu oynayabildiğimiz uptime ise kimbilir % kaç Neyse yiğidi ölüdr hakkını yeme son 2 gündür geceleri en azından oynayabiliyoruz gerçi bu gece gene kapanacak ama en azından önceden söylediler bu sefer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 6 Haziran 2012; 9:27:22 >
  • quote:

quote:

Alamayıpta almak isteyenler için yazdım bunu ,ayrıca olumsuz yorumları yapıyorum çünkü hakkediyor. Kimse farkında değil ama Eu serverı 15 mayıstan beri 1 saat bile full performans çalışmadı.(Rmah ve Pvpyi saymıyorum bile.) Oyunu oynayabildiğimiz uptime ise kimbilir % kaç Neyse yiğidi ölüdr hakkını yeme son 2 gündür geceleri en azından oynayabiliyoruz gerçi bu gece gene kapanacak ama en azından önceden söylediler bu sefer.

"Eu serveri 15 mayıstan beri tamamen full performansta çalıştı."

Bu da benim deneyimim. Kısacası bu senin kendi problemin. Bizi ilgilendirmiyor :)

• '''D3 hesapla beraber satılır, level 60 DH gf(+200) seti ve dps (40k+) setine sahiptir

Adama bak, oyuna giremediği halde 60 lvl yapmış.. Bi de girseymişsin noolurmuş kimbilir..
    Hadi sat hemen oyunu da, gelme bi daha buralara.....
  • quote:

quote:

10 gündür oynuyorum, %100 performans ile denebilir sadece 2 defa falan error 37 yedim ve 5dk içinde girdim, pvpnin oyunun çıkışıyla gelmeyeceği taaa aylar öncesinden belliydi zaten, rmah yi başlatabilmeleri için gold ahnin kusursuz çalışması lazım ki bu çok zor çünkü inanılmaz bir popülasyon var. Evet blizzard bu işi wowda oturtmuştu ama wowda zibilyon tane server vardı ve item çeşitliliği bu kadar fazla değildi. Bu tarz etmenler zorluyor ahyi şu an. Bir haftadır sabah akşam oynuyorum denebilir sıkıntı yok yani. Fanboy diyenler çıkıcaktır, belki aksini iddia edemem 3 sene kadar wow oynadım ve blizzardın bir yamuğunu bile görmedim. Bu tarz milyonlarca oyuncusu olan ve server üzerinden oynanan oyunlarca launch anından itibaren kusursuz olması beklenemez zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Full performanstan kastım oyuna dahil olan özelliklerin hepsiydi.
    Yani Single,Co-Op,Avchiments ve Ah(Equipment + Commodity(GEM vs.) vs.

Ayrıca ben bu oyunu yıllar boyunca oynamayı düşünüyordum 2 haftada hesabı satmayı düşünmek aklımın ucundan geçmezdi.
  • quote:

Full performanstan kastım oyuna dahil olan özelliklerin hepsiydi.

Ayrıca ben bu oyunu yıllar boyunca oynamayı düşünüyordum 2 haftada hesabı satmayı düşünmek aklımın ucundan geçmezdi.

İllâ küfür ettirip ban yedirtmeye mi çalışıyosunuz yani amacınız nedir anlamadım sizin gibilerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonellia

quote:

Full performanstan kastım oyuna dahil olan özelliklerin hepsiydi.

İllâ küfür ettirip ban yedirtmeye mi çalışıyosunuz yani amacınız nedir anlamadım sizin gibilerin.

Aman gözüm dikkat et

• Bir oyunu "no life" oynayıp sonra da, o oyunu kötülemek biraz ilginç olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

quote:

"Eu serveri 15 mayıstan beri tamamen full performansta çalıştı."

Bu da benim deneyimim. Kısacası bu senin kendi problemin. Bizi ilgilendirmiyor :)

+1

15 mayıstan beri hiç sorun yaşamadan oynadım. Şimdi inferno kasıyorum.

• Valla ben fikrimi söylüyorum bunları okumak niye sizi bu kadar sinirlendiriyor ,"ya sev,ya terket" piskolojisimde karşıt görüş(!) sunuyorsunuz bunu anlamış değilim. Bana göre gayet açık ve net EA'nın yaptığı oyunlara göre güzel bir oyun olmuş olabilir ama eski Blizzard kalitesinin yanından bile geçmiyor.

Beni hor görmek , aşağalamak istiyorsanız gidin 12 yıl önceki kayıtları bulun gösterin bana "Bak d2 ile ilgili 100 topic açılmış blizzard forumlarında bunların yetmişi Diablo II yi kötülüyor sende bu öngörü eksiği adamlar gibisin diyin.

Ayrıca sizin başınıza gelmemiş olması yada farketmemiş olmanız orda olan eksikliği yok etmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.