Şimdi Ara

RP Fiyatlarına ZAM Geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://boards.tr.leagueoflegends.com/tr/c/genel-tartisma/osrrb1YO-rp-fiyatlaranda-gancelleme

Mobil Hariç
    400 RP – 6,5 TL
    840 RP – 13 TL
    1780 RP – 26,5 TL
    3620 RP – 53 TL
    6450 RP – 85 TL

Mobil
    340 RP – 6,5 TL
    650 RP – 12,5 TL
    1440 RP – 25 TL
    2660 RP – 46 TL
    5230 RP – 85 TL

Paysafecard
    300 RP – 5 TL
    630 RP – 10 TL
    1340 RP – 20 TL
    3420 RP – 50 TL

6 aydır RP almıyorum kafam rahat.Bu boş oyun için para harcamaya değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yellow Claw -- 11 Ocak 2016; 22:13:52 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

RP Fiyatlarına Zam Geldi!

Son günlerde, Türkiye'de LPG ve otogaz fiyatları olan RP'de (rafineri çıkış fiyatı) önemli bir artış yaşandı. Bu artış, araç sahipleri ve sektör temsilcilerini yakından etkiliyor.

RP zammı, petrol fiyatlarındaki yükseliş ve küresel ekonomik dalgalanmaların bir sonucu olarak gerçekleşti. Bu artış, yakıt maliyetlerinin artmasına ve nakliye sektöründe fiyatların yükselmesine neden oldu.

Otogazlı araç kullanan sürücüler, RP zammından doğrudan etkilenecek. Otogaz fiyatları, RP zammıyla birlikte litre başına ortalama 50 kuruş kadar artabilir. Bu artış, araç sahiplerinin yakıt giderlerini önemli ölçüde artıracaktır.

LPG kullanan ev ve iş yerleri de RP zammından etkilenecek. LPG fiyatları da RP zammıyla birlikte artabilir, bu da ısınma ve yemek pişirme maliyetlerinin yükselmesine yol açabilir.

Bu RP zammı, Türkiye'de ekonomik zorluklar yaşayan vatandaşlar için ek bir yük oluşturmaktadır. Hükümetin, RP zammının etkilerini azaltmak için önlem alması bekleniyor. Bu önlemler arasında vergi indirimleri veya sübvansiyonlar yer alabilir.

RP zammı, nakliye sektörü ve araç sahipleri için zorlu bir dönem başlatıyor. Bu zammın ekonomik etkilerinin önümüzdeki günlerde daha da belirginleşmesi bekleniyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • TR'de Rp ucuz derken yavaştan çekiyorlar west fiyatına. TR'de oynamanın hiç bir cazip yanı kalmaz bu gidişle.
  • Ben hep 50 liralık aldığım için sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oluyor bu oyuna ya?

• sacnaliyorlar. Zam sebebi ne dolar mi .alt tarafi kod satıyorlar KOD

• quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Ben hep 50 liralık aldığım için sıkıntı yok

olmamış knk. uymuyo bu dediğin xd
  • Helal olsun riota 3 yıldır hiç değişmedi 50 liraya rp alıyorum xd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Ben hep 50 liralık aldığım için sıkıntı yok

olmamış knk. uymuyo bu dediğin xd

Farkettim

• arkadaşlar 4. seçenek mobilde çok uygun. mobil olmayan 53 mobil 46 tl bence onu alacaksanız mobilden alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

arkadaşlar 4. seçenek mobilde çok uygun. mobil olmayan 53 mobil 46 tl bence onu alacaksanız mobilden alın.

7 Lira ve 1000RP fark var bence hiç mantıklı değil. Ayrıca Dolar ve Euro'nun böyle gittikçe RP zammını umursamaz hale gelicez. Daha önemli şeylere gelecek zamlar kaçınılmaz.
  • League of Legends’ın dünya genelindeki tüm sunucuları ve oyuncuları arasındaki alışveriş deneyimini orantısal olarak benzer seviyelerde tutmayı amaçlıyoruz.

Sözüm yok.
  • Asgari ücrete zam geldi diye ona orantılamışlardır.
  • Herseye zam hani bize ....

• Oğlum 3620 rp 40 tl değil miydi ne oldu. Valla benim rp ye ihtiyacım olduğunda turnuvaya katılıyorum en az 1000rp rahat

• Ben biraktiğimda 1780 rp 20 liraydi epey zamlanmis.

• gittikçe artıyor fiyatlar.
  • 20tlye rp cekiyodum eskiden düz hesap sonra 24 yaptılar simdi 26.5 ben size soliyim sezon7 de 30tl olcak abi zam yapmaları cok sacma zaten 500 kusur skin var her yamada 2-3 tane daha cikariyorlar ne zamı ya gözleri doysun bee

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

League of Legends’ın dünya genelindeki tüm sunucuları ve oyuncuları arasındaki alışveriş deneyimini orantısal olarak benzer seviyelerde tutmayı amaçlıyoruz.

Sözüm yok.

amerika ile bizimki orantısal mı şimdi XD çok komikler ya cidden adamlar için 3620 rp sakız parası bide bizdeki duruma bak :D orantı ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 11 Ocak 2016; 23:23:52 >
  • Almayın rp çok basit 2 senedir almıyorum toplasan 20 tl vermemisimdir :D

• Ohhh rp ye zam skin e zam ip e zam hani bize zam zam zammmmm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.