Şimdi Ara

Rp Başlayacak ( konuyu kararsızlıktan açıyorum ve yardım :D )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir rp açmak istiyorum...Fakat konusu :
    Yüzüklerin Efendisi mi
    Star Wars mı
    Harry Potter
    olsa karar veremedim...
    Ve birazda yardıma ihtiyacım var normal olarak... Lütfen rp'den anlayan dostlarımız buraya mesaj atsınlar ve msn lerini versinler rahat konuşabilmemiz için ........
    Umarım güzel bir rp yapabiliriz,
    İyi RP'ler

Bana sorarsan kurgunuda, hikayenide sen yaz.

Australian Dream
  • eeed ama savaş zamanları tercihimdir o zamanlar da daha iyi rp yapulıyor
    yüzüklerin efendisi yapamam uzun sürer... sizce ne yapiyim ? fikir verenleri admin yapabilirim...
    furkan
    ben kendim bir şey yazamam...
    evet fikir bekleniyr

Ekleme: Veya denenmiş ve başarılı olmuş bir şeyi yapabilirsin. Örneğni Tarbasyaz. Gayet iyi tutuyordu. Adminler arasında kavga çıkana kadar. Ama Yüzüklerin Efendisi'ne uzun sürer dersen inan bu daha uzun sürer. Bu arada bence süre önemli değil. Önemli olan içerik, konu, zenginlik ve hizmettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 21 Temmuz 2009; 12:03:50 >

Australian Dream
  • Bu nedir ya... Ben yeni gelecek RP cilerin düzgün olmasını beklerken. Onlar gidip " Yok o rpyi yapmak uzun olur yapamam " " Rp yapıcam konuda kararsızım" Eğer sen böyle birşeye atılıyorsan konuyu zaten belirlemeli ve oynayacak kişilere seçenek gibi sunmamalısın. Bu senin basitliğini ve bu işi yapamayacağını gösterir. Eğer RP uzun sürecek diyorsan da hiç yapma, çünkü gerçekten istemiyorsun...

Nothing...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

Bu nedir ya... Ben yeni gelecek RP cilerin düzgün olmasını beklerken. Onlar gidip " Yok o rpyi yapmak uzun olur yapamam " " Rp yapıcam konuda kararsızım" Eğer sen böyle birşeye atılıyorsan konuyu zaten belirlemeli ve oynayacak kişilere seçenek gibi sunmamalısın. Bu senin basitliğini ve bu işi yapamayacağını gösterir. Eğer RP uzun sürecek diyorsan da hiç yapma, çünkü gerçekten istemiyorsun...

Dostum,
    Ben derslere çalışmak zorunda olduğumdan uzun bir rp yapamam ama sw gibi bir kısa rp yapabilirim...Ben hariç bir kaç kişi belirler ve onları Admin yaparım.Gerekli zamanlarda ise oyuna girerim umarım anlamışsındır.Dersler olmasa canım feda!

Ve karar verdim Star Wars RP açacağım... Yardımcı olacaklar msn versinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkancanik -- 21 Temmuz 2009; 12:28:38 >

• Star Wars konusunda çok fazla bilgiliyim yardım edebilirm ama SW rp fazla dayanmaz.Msnemi PMden atarım.
  • Lanetlispyder... Msnden kimse gelişemeyecek yazmışsın. Sor bakalım, etrafına bak. Burası Donanımhaber. Sizi geliştirmek için yapmadığım şey kalmadı o yüzden bana böyle birşey söyleyemezsin. Sana deneyimsiz ve gelişmemiş biri olduğunu söylemiştim, işte bu yüzden... Her RP ye karışıyorsun, herşeye girmeye çalışıyorsun. Biraz uzak dur, hertürlü setupa alışkın biri değilsin, kendini esnetemezsin... Kendini geliştir, her rpye atlama, atlayacaksan bile DM lik tipinde atlama. Çünkü sen DM olabilecek yeteneğe sahip değilsin, bir Rolcü, işine playerlıktan başlar, insanları inceler, rp yapmayı öğrenir... Diğer RP ye katılmamanı istememin sebebi ise, sen o tür bir rpye hazır değilsin. 0 dan hikaye yazacak kapasiten şimdilik yok. Sen, hazır rplerin üstünde rp yaparak geliştireceksin kendini, 0 dan rp yazmak istiyorsan bile, kendin için, hikaye olarak yap...

Nothing...
  • Alper hikaye yazmaya gerek yok zaten SWnin kendi hikayesi var SW hakında çok fazla bilgim var buna itraz etme lütfen yapılacak rp ile görürüsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanetlispyder98

Star Wars konusunda çok fazla bilgiliyim yardım edebilirm ama SW rp fazla dayanmaz.Msnemi PMden atarım.

quote:

Alper hikaye yazmaya gerek yok zaten SWnin kendi hikayesi var SW hakında çok fazla bilgim var buna itraz etme lütfen yapılacak rp ile görürüsün.

quote:

Bütün filmleri izlediysen izle ama SWde hangi trilogy ilk 3 epsodimi yoksa geri kalan 4-5-6 mı ?Bu arada genişletilmiş evrendende olucakmı ?

quote:

doğru dürüst yazdım 1 kurgu yok bu doğru ama şımardığım söylenemez.Ve kendimi geliştirdim.Lütfen konuyu kirletmeyelim bu konuda burda bitsin.

edebilrm?? Msnemi?? SeWe nin ?? Koskoca W ne zaman V oldu... hakında?? itraz ?? görürüsün ?? epsodi ?? olucak ?? yazdım?? burda ??

RP cinin asıl gücü, Türkçeyi düzgün kullanmasında olmalıdır... Sen herzaman şımarıktın, öylesin. Bunu hayır değilim diyerek inkar edemezsin. Dediğim gibi, bir insanın üstünde kötü izlenim bırakmak, iyi izlenim bırakmaya göre daha zordur...
    Sadece çocuksun, boyundan büyük işlere kalkışıyorsun. Azıcık aynaya bakıp kendini tanı...

Edit : 2 adet Quote eklemesi ve boldlaştırılmamış yazılar yüzünden yapılmıştır... Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draglino -- 21 Temmuz 2009; 17:54:50 >

Nothing...

• Arkadaşlar tartışmayın lütfen ! Tartışın diye açmadım bu konuyu ben
  • Ben türkiye'nin en iyi yüzüklerin efendisi RP'leridnden birini açtım.Bir süre sonra kimse oynamıyor.İlk başlarda sadece güzel oluyor.Hayal kırıklığına uğrarsın.Bence başka birşeyler aç.Harr potter'da baydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 21 Temmuz 2009; 21:31:53 >

Bu kadar az mıydı yardım edebilcekler ?
    bu arada site :
    www.setbb.com/starwarsrp1

Australian Dream
  • yine de sağol mecburen kendim yapacağım yardım eden yok ..
    siteye yeni bölüm ekledim...lütfen ziyaret edip kaydolunuz.....

Edit : Bir Admin Kendini 9999999 Altın Yapıyorsa Oyun Zevkini Alamaz . Ayrıca Kendini En Güçlülerden Yapmamalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 24 Temmuz 2009; 0:55:33 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.