Şimdi Ara

Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
12
Favori
10.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020

    NSF International’ın Sertifikalandırdığı Güvenilir Su Arıtma Cihazı LuxPlus NSF/ANSI 58 sertifikalıdır. ABD merkezli NSF International tarafından belgelenen Royal Green Luxplus su arıtma cihazı; içerisinde yer alan ABD malı Omnipure marka sediment filtre, granül aktif karbon filtre, Dupont Dow Filmtec membran filtre ile şebeke suyunu çamur, tortu, pas, kum, toz, ağır metal, organik maddeler, kötü koku vs. den arındırır. Biocera mineral pH filtre sayesinde de temiz suya musluktan akmadan önce mineral takviyesi yaparak suyu zenginleştirir. pH oranını düzenleyerek, düşük ORP’li antioksidan ve hidrojenli bir su elde edilerek, musluk suyunu içme suyuna dönüştürür.

    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    Royal Green LuxPlus serisi su arıtma cihazımız NSF/ANSI 58 sertifikasına sahiptir. Amerikan malı filtrelerden oluşan, en kaliteli su arıtma cihazlarından biridir. NSF/ANSI 58 belgesinin yanı sıra TSEK, ISO, CE, WQA sertifikaları da mevcuttur tüm bu sertifikalara bu bağlantıdan bakabilirsiniz.

    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    Royal Green Luxplus Serisi Su Arıtma Cihazında Kullanılan Filtreler

    Omnipure K5605SS Tortu, 2 adet K5628SS GAC Karbon , Dupont Dow Filmtec BW60-1812-75 GPD RO Membran, Biocera A.A pH ve Omnipure K5633SS Post Karbon Filtresi kullanılmıştır.

    NSF/ANSI 58 Belgeli Royal Green Luxplus Su Arıtma Cihazı Teknik Özellikleri

    8 Litre TankPAC marka, RO-122 NSF/ANSI 58 sertifikalı çelik su tankı sayesinde 8 litre suyunuz her zaman hazırda bekler, siz kullandıkça Luxplus su arıtma cihazı eksilen suyu hemen geri tazeler.

    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    NSF/ANSI 58 Sertifikalı Easywell ZWDF-1002 Model Avrupa Krom Musluk (Kurşun içermediğinin ve insan sağlığı için hiç bir zararlı madde olmadığını NSF International tarafından ürün belgelendirilmiştir)

    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    NSF/ANSI 58 ve FDA Sertifikalı Dünyanın En kaliteli Amerikan malı Dupont Dow Filmtec BW60-1812-75 GPD membran sayesinde günlük 280 litre su arıtma kapasitesine sahip (saatte 12 litre arıtım hızı)

    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    Motorlu ve Motorsuz Seçenekleri (Motorlu model evinizin şebeke suyu basıncı düşük olduğunda (en az 3,5 bar olmalı) tercih edilmelidir. Motorsuz modelimizi 3,5 bar ve üzeri ise tercih edebilirsiniz. Motorsuz model Luxplus su arıtma cihazına sonradan da motor eklenebilmektedir.

    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    Kapalı kasa slim tankı dışında inline tabir edilen kullan at kapsül filtreler tercih edilmiştir.

    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020




    • Yüksek su basınçlarına karşı Luxplus su arıtma cihazını korumak için motorlu modellerde 50PSI, motorsuz modellerde 70PSI basınç koruyucu valf tercih edilmiştir.
      Bağlantı bileşenleri Quick bağlantı sayesinde hızlı bir şekilde alet kullanmadan sökebilirsiniz.
      Altı aşama filtre teknolojisi sayesinde mineralli ve pH’lı su elde edebilirsiniz.
      2 Yıl garanti
      Arıtma cihazı kaynaklı oluşabilecek zararlara karşı sigortalıdır.81 ilimizde ücretsiz montaj hizmeti veriyoruz.






    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020



    Royal Green Luxplus Serisi Su Arıtma Cihazı Suyu Nasıl Arıtıyor Hangi Aşama ve Filtreler Kullanılıyor

    Birinci Aşama Omnipure K5605SS Modeli Tortu Filtresi

    Omnipure K5605SS 5 Micron tortu sediment filtresi; Şehir şebekesi ve herhangi bir su kaynağında suyun içerisindeki kil, tortu, çamur, mil gibi gözle görünür ya da görünmez partikülleri 5 mikron gözenekli filtreden süzer. %100 polipropilen malzemeden üretilmiş contalı Omnipure K5605Ss filtresi şebeke suyunun tortu oranlarına göre maksimum 24 ay da bir yenilenmelidir.

    İkinci Aşama Omnipure K5628SS Granül Aktif Karbon (GAC) Filtresi

    Granül aktif karbonlu (GAC) filtre, bazı kimyasalları, özellikle organik kimyasalları sudan çıkarmak için kullanılan filtrelere karbon filtre denir. Hidrojen sülfür ve klor gibi maddeleri, koku ve tat veren kimyasalları uzaklaştırmak için tercih edilirler.

    Aktif Karbon Neleri Tutar?

    KlorKlor bileşikleriDeterjanSanayi atıklarıHoş olmayan koku ve tat oluşturan organik maddelerPetrolAsbest
    gibi maddeler insan sağlığına zararlıdır, suyu kullanılmaz hale getirirler. Aktif edilmiş karbonun, 100 kat arttırılan yüzey alanı (1200 m²/gr) ve yüksek absorbsiyon özelliği sayesinde, kirleticilerden kaynaklı renk, tat ve koku giderimi yapılır.

    Aktif karbon sistemleri fiziki-kimyasal arıtma yaparlar. Bu işlem fiziksel süzmenin yanında absorbsiyonu kapsadığı için uzman mühendis (servis) tarafından verilen kullanım ömrü sonunda aktif karbonun tamamen değiştirilmesi gereklidir. değişim süresi Luxplus su arıtma cihazımızda suyun klor durumuna göre 12-24 aydır.

    Karbon Filtreleri Nasıl Çalışır?

    Su arıtma cihazında, zararlı maddeleri sudan uzaklaştırır. Kirli maddeleri fiziksel olarak bloke eden veya kimyasal olarak gideren filtrasyondur, Karbon filtreleri, granüler veya blok formunda, son derece gözenekli olarak işlem görmüş küçük karbon parçalarıdır. Sadece bir gram aktif karbonun yüzey alanı 500-3000m2’dir. Kirleticileri adsorbe etme de çok etkili olmasına izin veren yüzey alanı mevcuttur.

    Yüzey alanına ek olarak, aktif karbon filtreleri çıkardıkları kirleticilerin boyutu bakımından farklı yeteneklere sahiptir. Aktif karbon filtreler yaklaşık 50 mikron ila 0,5 mikron arasındadır. Daha etkin ve küçük gözenekler ne kadar küçükse su akışını da o oranda azaltır!

    Su karbon filtreden geçerken kimyasallar karbona yapışarak kloru uzaklaştırır. Etkililik suyun akışına ve sıcaklığına bağlıdır. Bu nedenle çoğu küçük aktif karbon filtresi düşük basınçlı ve soğuk suyla kullanılmalıdır.

    Aktif karbonlar; Hindistan cevizi, odun, kömür, fındık kabuğu vb. maddelerden üretiliyor. Odun ya da kömürden imal edilen karbon filtreleri piyasada ucuz olarak çok miktarda satılmaktadır. Arıtma cihazında fiyatı belirleyen unsurlardan birisi de budur. Omnipure K5628SS filtremiz %100 hindistan cevizi kabuğundan imal edilmiştir.

    Üçüncü Aşama Omnipure K5628SS Granül Aktif Karbon (GAC) Filtresi

    Luxplus su arıtma cihazında 2 adet Omnipure K5628SS GAC karbon filtresi kullanılmıştır. Bu yüzden 2. ve 3. aşama da ki filtreler aynıdır. Neden 2 adet seri bağlantılı, GAC karbon tercih ediliyor? Yüksek klor düzeyi sular da tek karbon filtre yetersiz kalır. Daha fazla klor tutulmasını sağlamak için, iki adet karbon filtre kullanılmıştır.

    Dördüncü Aşama Dupont Dow Filmtec BW60-1812-75 GPD Membran Filtresi

    Ro membranlı arıtma cihazlarında, suyu direkt membrana veremezsiniz, membran öncesi bir ön arıtma yapmak zorundasınız. Membran öncesi filtreler ne kadar kaliteli olursa, membran filtrenin ömrüde uzun ve sağlıklı olur. Luxplus su arıtma cihazında Amerikan malı Dupont Filmtec membran tercih edilmiştir. Filtrelerin uzun ömürlü olmasını sağlamaktayız.

    Ters Ozmos Membran Filtre Ne Demek?

    Ters ozmos filtreleme işlemi sırasında suya basınç uygulanarak sudaki iyonları, molekülleri ve daha büyük parçacıkları içme suyundan uzaklaştırmak için yarı geçirgen bir membran kullanan bir su arıtma teknolojisidir. Mikropartiküllerin ve ağır metallerin ayrıştırılma işlemidir. Bilinen en etkin su arıtma yöntemine sahip, ters ozmos su arıtma cihazları, önceki aşamalarda ayrıştırılması güç olan küçük boyutlu maddeleri, sudan arındırma konusunda başarılıdırlar.

    Ters ozmos teknolojisi sayesinde su; milimetrenin on milyonda biri çapındaki gözeneklerden geçer. Bu teknolojiye sahip olmayan su arıtma cihazlarında ise su 0,5 -10 mikron çapındaki filtrelerden geçmektedir. Ters ozmos filtresinin gözenekleri 5 bin ila 100 bin kat arasında daha küçüktür. Bu nedenle su arıtma işlemi daha etkili bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

    Yine burada kabul görmüş FDA onaylı membran filtresi tercih etmemiz gerekiyor, hem uzun ömürlü olması bakımından, hem de kısa sürede deforme olup, içtiğiniz suyun kalitesinden emin olamadığınız için, kaliteli membranlar tercih edilmelidir. Dupont Dow Filmtec BW60-1812-75 GPD membranımızın, 2 yılda bir yenisiyle değişim yapılması hijyenik ve kaliteli su elde etme bakından değişimleri yetkili servis tarafından yapılmalıdır.

    Beşinci Aşama Omnipure K5633SS Post Karbon Filtresi

    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    Membrandan çıkan su artık su tankımızda tutulmaktadır burada bekleyen su saf sudur. Membrandan geçebilecek uçucu klor gazlarını, en son aşamada post tatlandırıcı filtrede son kez tutulur. Burada suda oluşabilecek kötü kokuları tatlandırıcı diye tabir ettiğimiz karbon filtresi ile üzerinde tutar. Tat fitresi suya bir şeyler katmaz sadece tutma özelliği vardır. Buraya kadar olan kısım genel evtipi ters ozmos su arıtma cihazı aşamalarıydı. Gelelim ileri seviye, ters ozmos su arıtma sistemine.

    Altıncı Aşama Biocera A.A Mineral pH Filtresi

    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    Piyasa da birçok mineral pH filtresi var, ama bunlardan bir kaçı güvenilirdir. Biocera pH filtresi güvenilir olarak ön plana çıkıyor. Bu yüzden biz daha çok güvenilir olanın üzerine yoğunlaşma yapmak istiyoruz. Sağlıklı olmayan mineral ya da pH filtreleri arıtılmış suyu tekrar kanserojen olarak kirletebilir.

    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    FDA uyumlu Biocera antioksidan alkali filtresi klinik tetsleri yapılmış en güvenilir filtre olduğu için 6. Aşama olarak arıtma cihazlarımızda ileri seviye ters ozmos su arıtma olarak tasarlıyoruz.

    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    Biocera filtresi suya kalsiyum, magnezyum, potasyum ve sodyum gibi mineralleri suya geri kazandırır bunların yanında suyun Hidrojen iyonlarını yükselterek suyun ph değerini 7,5 ve üzerine çıkarır aynı zamanda eklediği mineraller sayesinde 5ppm olan arıtma suyunu 20-30 ppm değerlerine kadar iletken hale getirir ve suyu saflıktan çıkarır ve insan sağlığı için faydalı bir su haline dönüştürür.


    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    Royal Green Luxplus Su Üretim Performans Testi

    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    Royal Green Luxplus Ürün Ölçüleri
    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi 2020


    ÜRÜNÜ SİPARİŞ VERMEK İÇİN LİNK NSF Onaylı Su Arıtma Cihazı NSF Onaylı Su Arıtma Cihazı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 24 Eylül 2021; 14:38:51 >



  • Bu konuda kapanır mı ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Fussy kullanıcısına yanıt
    Reklam olan konular genelde kapanır belli bir süre sonra

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunun dondurma üreteni varmış onu neden satmıyorsunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • foruma özel indirim devam ediyor mu?
  • K_TT kullanıcısına yanıt
    Evet devam ediyor pm olarak iletiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle tavsiye ederim ben bu forumda görmüştüm sağ olsun @tersosmos beyden indirim kodu ile almıştım suan kullanıyorum ve cok memnunum 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ürünlerinizin farkları nelerdir. Elit - Lux - Lux Plus. Mesela Lux Plus modelinizde özellikle filtre markasnı belirtmişsiniz fakat elit modeli daha pahalı. Bu fark neye göre oluşuyor, cihazlarınız arasında ne gibi kalite farkları var öğrenebilir miyim?
  • T|G kullanıcısına yanıt
    Elit modeli pompalı + dijital göstergeli olduğu için fiyati daha pahalı hocam.
    Royal Green elit modeli genelde yüksek tds olan şebeke sularında kullanılması için dizayn edilmiştir 500-900ppm olan tds sularında etkin çalışıyor normal cihazlar bu tds aralığında düzgün çalışmazlar elit faydası nedir membran filtreyi ara ara bol su ile durulama yapar ve membran filtrenin uzun ömürlü olmasını sağlar.

    Lux ile luxplus arasında ise filtre kalite farkı var luxplus da omnipure filtre kullanılır lux modelinde yine nsf onaylı royal green marka filtre kullanılıyor.

    Sonuç

    Elit modeli düşük su basıncı olan yerler ve sebeke suyu çok kirli olan bölgeler için tercih edilmeli

    Lux yada Luxplus modeli daha çok su basıncı yüksek aşırı kireçli olmayan metropol iller için tercih edilmeli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Bu basın olayını kendimiz test edebiliyor muyuz yoksa servis mi çağırtmamız lazım.
  • T|G kullanıcısına yanıt
    Bulundunuz il neresi hocam genelde tüm bölgeleri servisler biliyor ortalama.

    Basıncı bir manometre yardımı ile ölçüm yapabilirsiniz genelde servisler ölçüm yapıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt
    İstanbul - Küçükçekmece
  • Merhaba

    Evimde (Beykoz) su arıtma kullanmayı düşünüyorum. Lüks Plus (Omnipure, Biocera filtreli ) ürünü uygun göründü.

    Sorularım;

    -Evimde su yüksek basınçlı olduğu için basın düşürücü takıldı, oda en üst seviyeye (sanırım 5 bar) ayarlı olmasına karşın eskiye göre basınç düştüğü için pompasız model yeterli olur mu ?

    -Elektirik olarak kombiye gelen kabloda C32 sigorta var (Kombide C2),bu sıkıntı çıkarır mı ? 2 metre mesafe var arada.

    -Kurulumu tezgah altına düşünüyorum. Lavabo altı bir sorun, risk teşkil ediyor mu ?

    -Tezgah granit, kurulum aşamasında delme işini yapıyorsunuz değil mi ?

    -Son soru tabiki anahtar teslim maliyet ne oluyor :)

    İyi çalışmalar.
  • ukaratas U kullanıcısına yanıt
    Luxplus modeli için 3.5 bar su olması yeterli efendim 5 bar varsa tesisatta sorun değil luxplus cihazi üzerinde zaten basınç koruyucu mevcut 4 bara düşürür suyu. Pompasiz model kullanmaniz mantıklı

    Elektrik tesisatı ile luxplus modelinin bir ilişiği yoktur elektrikli bir sistem değildir luxpluspump modelinde mevcut elektrik aksami tesisatinizdaki sigortalar cihaz için bir sıkıntı teşkil etmez çok düşük 1-2 amper ile çalışır elektrikli modeller.

    Tezgah granit, mermer yada metal evyede olsa servis elemanları musluk montajını ve tezgah delme işlemlerini yapıyor.

    Hersey teslim maliyeti DH uyelerine özel indirim kodu ile 2115 TL taksitli (12 ay tüm kartlar) 1900 lira nakit fiyatıdır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, uzun araştırmalar sonucu Royal Green Lux Plus Pump modelinizi beğendim. Donanım haber uyelerine özel indirim devam ediyor mu? Kredi kartlarına taksit devam ediyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Evren B kullanıcısına yanıt
    Tüm kredi kartlarına 12 ay taksit yapılıyor indirim kodu pm gönderdim hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba hocam indirim kodu mümkünse ben de rica edebilir miyim? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler kod için ama aklıma takılan bazı konular var aritma hakkinda yazdıklarınızın çoğunu da okumaya çalıştım
    İyi bir cihaz olsun istiyorum çoğu kişi gibi ve sağlıklı su içelim derken zarar görmek de istemiyoruz haliyle o sebeple ben de filtrelerin kaliteli olmasının gerektiğini anladim bütün arastirmalarimda her nekadar buyuk marka firmalar da olsalar bile omnipure pentek dow gibi kaliteli olamayacaklarini ya da bütün filtrelerinde bu kaliteleri sunamayacaklarini anladım burdan okuduklarımdan. O yüzden royal green lux plus almak mantıklı geldi çünkü : 6 filtresinin hepsinin de amerikan malı dunya çapında kalitesini ispatlamış filtreler olması güven veriyor. Ancak bu cihazda kaçak sensörü var mi onu bulamadım. Daha önce spring water 11 aşama ürününü arastirmistim bazi satış sitelerinde hakkinda cok fazla iyi yorum bulunmakta ancak sadece membran filtresi kaliteli pentekti sanirim diger filtrelerin hepsi Spring markaymis bu ürünle ilgili bilginiz varsa aydinlatursaniz sevinirim teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isck İ kullanıcısına yanıt
    Kaçak sensoru sadece elit serisinde mevcuttur omnipure seri filtre kullanilan luxplus modellerinde kacak su sensörü yoktur. Luxplus serisi en çok tercih edilen modellerden birisidir zaten icinde kullanilan filtreler kendini kanıtlamış en iyi marka ve modellerden oluşur. Spring ürünü bu ürün yanında çok basit kalır hocam kalite olarak bu marka ile nsf sitesindede bir ibare yoktur filtreler hakkında bu yuzden nsf de listesi olmayan bir marka filtreye yada ürünü incelemenin mantığı yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 7 Temmuz 2020; 13:59:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.