Şimdi Ara

ROWENTA RO6383 SILENCE FORCE EXPERT ANIMAL 4A ENERJİ SINIFI ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE 495 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.394
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .
    Kuru Emiş Türü
    .
    3.5 lt Toz Kapasitesi
    .
    E11 HEPA Cinsi
    .
    8.4 m Kablo Uzunluğu

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/rowenta-ro6383-silence-force-expert-animal-4a-enerji-sinifi-elektrikli-supurge-283187592

http://m.akakce.com/p/?6600795

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrifidan -- 13 Temmuz 2017; 9:13:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyat performanse açısından gayet iyi göürünüyor,halı,sert zemin ve toz yayma sınıf A kategorisi.ayrıca enerji sınıfıda A.
    ancak toz torbalı olması beni düşündürüyor:(
  • sipariş verdim bu fiyata bu özellikte makine yok gibi tüm özellikleri A SINIFI olan çok iyi fiyat bence
  • Nickime ilham kaynağı olan marka saygılar sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepa11 ile Hepa13 filtrenin çok farkı var mıdır?

• Ürünün başlığından çok şikayet var o yüzden pas

• Teknosa stoklarını gittigidiyorda eritiyor sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kazananlar kulübü ne ya o indirimi alamıcaz sanırım macimum kart da yok yinede sıcak gibi

• hector81 kullanıcısına yanıt
    baya var kullanmadan anlayamazsın

• Başlığı cok sıkıntılı. Halı üzerinde hareket ettirmek için 4 kaplan gücünde olmanız gerekiyor.

• Kesinlikle Rowenta ürünlerini tavsiye etmiyorum. Kendime Rowenta 'nın Cylonic modellerinden birini aldım. Bunu da annemlere almıştım. İki makineninde plastik parçaları patır kütür kırılıyor. Bir de bu yetmezmiş gibi demir çubuklar için bir plastik kısım yapmışlar. Borular süpürürken sürekli birbirinin içine giriyor. Mecburen iki makinenin de demir çubuklarını koli bantı ile yapıştırıp iç içe geçmesini engelledim. Plastik tutacaklardan biri kırılınca servise başvurdum. Ufacık tırnak yapmışlar. Kırıldığı için komple üst kapak değişmeli dediler. Garanti dışı saydıkları için servis ücreti ödedim. Kısaca Rowenta yerine biraz daha fazla para verip başka bir marka bakın. Ben şu anda Rowenta'dan çöp almam.
  • Babamda boruları birbirine incecik bir vidayla vidalamis toz torbasız modelinde ama modeli ne bilmiyorum.

• bu fiyata kaçırılmayacak ürün, 1 senedir kullanıyorum, temizliği 10 numara, tozu dışarı vermemesi 10 numara, tavsiye ederim
  • Torbalı olması hoşuma gitmedi, torbalar biraz dolunca çekiş ölüyor,koku yapıyor. Hadi bunlar biyana orjinal torbalar bi sürü para en son 5 tanesini 30 a almıştım siemensin.
    Cyclonic bekliyorum iyi fiyata..
  • toz torbasız ve sessiz bir ürün için pusudayız..
  • Arkadaşlar ben sipariş verdim ürün geldi 1 gün kullandım ve iade sürecini başlattım. Çekiş gücü on numara, sessizlik on numara ama süpürge halı üzerinde kaymıyor halıya yapışıp kalıyor bu yüzden kullanışlı değil. Tavsiye etmiyorum.
  • Kaynana roventa aldı halı üzerinde ileri geri hareket ettirmekte zorlandığı için iade etti bende çok araştırdım bu modeli alıyordum hanım annesinden ötürü istemedi geçen migrosun kampanyasından philips aldık basit bir süpürge ama yapacak bişey yok onu istediler aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: qpqpqp

bu fiyata kaçırılmayacak ürün, 1 senedir kullanıyorum, temizliği 10 numara, tozu dışarı vermemesi 10 numara, tavsiye ederim

benim ürün hala kargoya verilmedi süpürge anlatıldığı kadar halıda kaymıyor mu ? Kullanımı sıkıntılı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateuss

quote:

Orijinalden alıntı: qpqpqp

bu fiyata kaçırılmayacak ürün, 1 senedir kullanıyorum, temizliği 10 numara, tozu dışarı vermemesi 10 numara, tavsiye ederim

benim ürün hala kargoya verilmedi süpürge anlatıldığı kadar halıda kaymıyor mu ? Kullanımı sıkıntılı mı ?

Ya kaymıyor ya da ben kullanamadım bilmiyorum belki başka başka ayarları vardır gelsin bakalım belki sen kullanırsın. Kayma sorununu çözersen zaten on numara beş yıldız.
  • Maalesef ürün halıda hiç kaymıyor. Çekiş gücü a performans olunca böyle olmuş. Avrupa birliği halı üzerinde kolay kullanım diye de bir kpi koysun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.