< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksimu_s -- 29 Ocak 2015; 15:50:28 > |
|
Macbook Pro 13'- 2.0 QUAD CORE İ7-10GB RAM-500 GB HDD- 1680*1050 Glossy- MC721LL/A (Early 2011) iMac 5.1 "Core 2 Duo" 2.16, 20-Inch, (Late 2006) Panasonic TX-P42ST33E 3D NeoPlazma Amoeba Scud, 7005 Alüminyum, Shimano Alivio, Alex ACE - 19 |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Ağırlığı ilk kulllanımda eşimi epey yordu, bununda ana sebebi eski süpürge gibi bastırarak kullanmaya çalışmaktan. Döner fırça başlığın ve ağırlığın etkisiyle kullanmak ilk başta zor gelebilir ama tekerleklerin üzerinde ilerletilmesi(tekerlek olayı bence çok iyi düşünülmüş) ve ağırlığı oraya vermek olayı kolaylaştırır. Sonuç olarak hafif değil ama alışınca rahatsız edeceğini sanmıyorum. 2. kademede döner başlıkta yavaşladığı için kullanım daha kolay, çekim gücüde fazla düşmüyor. Tasarım olarak sağlam ve kullanışlı. Üçgen başlığın alt kısımlarındaki kanalllar sayesinde tüm kenarlardan emiş sağlıyor. Benim için tek hayal kırıklığı ucunda kullanılabilecek başka aparatın olmaması oldu. Bence kesinlikle 1-2 parça olmalıydı, her ne kadar bu hantal gövdeyle küçük aparat kullanmak kolay olmasada yinede olabilirdi.
bende dakika tutmadım ama misafirimiz bile epey uzun gittiğini ve 2. kademe şarja anca düştüğünü söyledi. o nedenle 45-55 dakika olayına bir şey diyemeyeceğim ama şarj azaldıkça emiş gücü azalmıyor ve asıl amacı olan pratik kullanım için gayet yeterli... Şarj olurken ışıklar yanıp sönüyor ve full şarj olunca kapanıyorlar. Üretici kullanmadığınız zamanlarda şarjda kalabilir hep full kalır demiş ama bana gereksiz geldi sonuçta bitmeye yakın tekrar kolaylıkla doldurabileceğiz ve Li-on olması da zaten bu kolaylığı sağlıyor. Cep telefonlarımız gibi teknik olarak farklı olmasa gerek...
. Tabii şunuda söylemeden geçemeyeceğim evimizdeki misafir ilk geldiğinde çok pahalı keşke normal makina alsaydınız demiş, bu satırlar yazıldığı saatlerde 2-3 günlük kullanımdan sonra kendisinde şarjlı bir el süpürgesi olmasına rağmen banada bir kampanya denk getirip alalım diyordu