Şimdi Ara

>>Rover Kullanıcıları Kulübü<< (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.837
Cevap
71
Favori
351.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15janta 14lastik takilabilirmi sorusu belirdi aklimda simdi:) neyse teşekkürler yardimin ve bilgi paylaşımin için...
  • slm arkadaşlar bende rover400 kullanıcısıyım aracımıda aldığım günden beri çıtçıtçıt diye bir ses gliyor 6 ay oldu alalı geçen gün triger bilası yüzünden yolda kaldım siboblar kayışlar bilyalar ve bobin ve bir kaç şey yenilendi 1400tl maal oldu ama oses gitmedi fakat usta osesin lifter sesi yani sibob fincanı olduğunu söylüyo ama16 fincan var. usta birisi bile bozuk olsa bunun yüzünden hepsi değişir dedi yani 1 fincan 45tl ya fincan değilse böyle bir olay başından geçen varsa bana yardımcı olursa sevinirim
  • arkadaş aracın lpgliyse eğer lpg enjektörleri benzer bises yapıyo kaputu açınca pek duyulmuyo ama içeri geliyo oses istersen bidikkatet ona...
  • forumda yer alan tüm arkadaşlara öncelikle hayırlı günler dilerim. Ben 1991 yılından bu yana Renault 21 Turbo, Concorde, R25, Laguna, Laguna 2 Privilage (OV), mutsubishi carisma araclar kullandım. kullandığım bu aracların hepsi icin de "kesinlikle alma, cok zarar edersin, cok masraflı araç, çok yakar v.b." söylemlerde bulunan bircok kişiyle karşılaştım.... farklı aracları "cok yakıyor-parcası pahalı argümanıyla kötüleyen, yada başkalarını etkilemeye calışanların %90ı, doğan-şahin-r9 grubundan başka aracları hayatlarında görmemiş - sahip olmamış insanlardır.. onlar icin , az yaksın, vergisi düşük olsun, parçası ucuz olsun, CAN güvenliği varsın olmasın"...
    Bu forumda sormak istediğim husus şudur arkadaşlar: Rover 820 Tİ arac almak istiyorum. gerek komfor, gerek güvenlik ve gerekse aile aracı olarak cok özellikli bir arac olduğunu düşünüyorum... internet ilanlarında aracın fiyatlarını ve özelliklerini 2 gündür inceliyorum.. her arac markasının alımlarında dikkat edilmesi birtakım hususlar vardır... rover markasına cok yabancıyım. sizce bakacağım 820Tİ aracın dikkat edilmesi en önemli husus neresidir? LPG konusu sorun olur mu?
    yardımcı olması icin almayı düşünğüm aracın ilani ile ilgili linki de vermek istiyorum
    şimdiden herkese teşekkür ederim.
    saygılarımla
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-yok-boylesi-fuul-fuul-bir-arac-tuplu-otomatik-takasli-78665329/detay/

• Merhaba arkadaşlar..
    Bugün itibariyle bende kulübünüze katıldım :))
    Rover 200 ile ...
    Araç ararken forumdan çok faydalandım öncellikle teşekkür ederim :)
    Aracıma tüp taktırmak istiyorum ama haliyle Roverdan anlayan biri olsun istiyorum...
    İzmirdeyim..
    Bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkahveci

forumda yer alan tüm arkadaşlara öncelikle hayırlı günler dilerim. Ben 1991 yılından bu yana Renault 21 Turbo, Concorde, R25, Laguna, Laguna 2 Privilage (OV), mutsubishi carisma araclar kullandım. kullandığım bu aracların hepsi icin de "kesinlikle alma, cok zarar edersin, cok masraflı araç, çok yakar v.b." söylemlerde bulunan bircok kişiyle karşılaştım.... farklı aracları "cok yakıyor-parcası pahalı argümanıyla kötüleyen, yada başkalarını etkilemeye calışanların %90ı, doğan-şahin-r9 grubundan başka aracları hayatlarında görmemiş - sahip olmamış insanlardır.. onlar icin , az yaksın, vergisi düşük olsun, parçası ucuz olsun, CAN güvenliği varsın olmasın"...
    Bu forumda sormak istediğim husus şudur arkadaşlar: Rover 820 Tİ arac almak istiyorum. gerek komfor, gerek güvenlik ve gerekse aile aracı olarak cok özellikli bir arac olduğunu düşünüyorum... internet ilanlarında aracın fiyatlarını ve özelliklerini 2 gündür inceliyorum.. her arac markasının alımlarında dikkat edilmesi birtakım hususlar vardır... rover markasına cok yabancıyım. sizce bakacağım 820Tİ aracın dikkat edilmesi en önemli husus neresidir? LPG konusu sorun olur mu?
    yardımcı olması icin almayı düşünğüm aracın ilani ile ilgili linki de vermek istiyorum
    şimdiden herkese teşekkür ederim.
    saygılarımla
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-yok-boylesi-fuul-fuul-bir-arac-tuplu-otomatik-takasli-78665329/detay/

Güvenlik konusunda bir vectra olamazlar bunu bilmeni isterim ama bir r21 den kat kat üstündür sınırlar dahilinde bir kaza olduğunda güvenlik sağlar
    Yakıt beklediğinden düşük çıkacak emin ol
    Konforda üzmez mercedes e200 ayarında bir konforu vardır .
    Alırken kazasız olması iyi olur birde motor turbo ve şanzımana özellikle soğutma sistemine baktır hararet yapmışmı .Conta problemi k serisi gibi değildir bunlarda t serisi motor olduğundan 1.4-1.6-1.8 roverlerden daha sağlamdırlar.8.5 problemsiz kullandığım bir motor.
    Lpg yi pek sevmez ama kaliteli bir kaliteli bir montaj yapılırsa az bir kayıp ile sorunsuz çalışır ama yanlış bir ustanın elinde tüplü şahin oluverir.
    İlandaki makineyi beğenmedim açıkçası biraz bütçeyi genişletmeniz lazım sorunsuz bir makine için bakımsız bir Rover zevkten çok eziyet olur

• Arkadaşlar ben Rover 216 Cabrio Almayı Düşünüyorum Ama Nasıl Bİr Araçtır Bilmiyorm Bilgi Verirseniz Çok Sevinirmm
  • merhaba arkadaslar Rover yağızımı satıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-1999-mod-orjinal-125-000-km-kazasiz-darbesiz-ihtiyactan-satilik-74061742/detay/

sahıbınden .com da 12.250 fıyatı buluınmaktadır son fıyatı 12.000 liradır.
    Aracım 1999 model Rover 216 SLİ modelidir.

aracın 3 sahıbıyım ılk sahıbı Bursa sporlu bır futbolcu sıfır almıs 40.000 km sonra satmıs , ikinci sahıbı emeklı bır baskomıser yaklasık oda 5 yıl kadar kullanmıs daha sonrasında bende 94.000 km de kendısınden aracı aldım.Aracım orjınal kaza darbe yok boya yok gunes yanıgı yok,kapı dosemelerı gunesten dolayı atmamıs durumda ,arac garaj arabasıymıs bende garajda muhafaza edıyorum.Aracı benden oncekı sahıplerıde tıtızlıkle kullanmıs durumda oldugu soylendı ki aracın performansından ve temızlıgınden de bu durum anlasıylıyor.Arac su anda 126 .000 km de yaklasık 2 yıldır bende hazıran 2009 da ben aracı satın aldım ve o tarıhte araca 1600 tl degerınde sımıt tank BRC marka sıralı sıstem lpg taktırdım .performansından hıcbırsey kaybetmedı.Arac sehır ıcınde kullanılmaktadır bu nedenle fazla km yoktur. Aracınm butun agır bakımları yapılmıstır asagıda yer alıyor

LUK marka DEBRIYAJ BASKI BALATA BILYA
    TRIGER SETI DEGISIMI
    TERMOSTAT DEGISIMI
    SU POMPASI DEGISIMI
    AKU DEGISIMI
    FREN BALATA DEGISIMI
    ANTIFIRIZ (ONERILEN KIRMIZI ) SUREKLI KIRMIZI KULLANILMISTIR
    KLIMA GAZI TAMAMLANMISTIR.
    ROT BASLARI VS aklınıza gelebılecek butun agır bakımları yapılmıstır.
    Aracı alacak olan arkadas gelsın arabaya baktırsın bu yasta bu modelde bulunabılecek ender araclardan bırısıdır (ben oyle benım aracım tekdır dıyemem ama aracımında hakkını yedırmek ıstemem) alan arkadas hıc pısman olmadan masrafsız sekılde yıllarca bınebılır.
    çalısmayan aksamı bulunmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhanrgn -- 2 Nisan 2012; 22:51:15 >

• merhaba arkadaşlar.
    rover 216 cabriolet 1.6 16v DOHC motor aracım var ve aracımdan gayet memnunum hem kullanım olarak hemde performans anlamında. Son zamanlarda motorla ilgili sıkıntı yaşamaktayım sanırım bakıma girmesi lazım.
    1.6 16v DOHC motor ile ilgili yedek parçaları nereden bulabilirim? yardımcı olursanız sevinirim.
  • 1.6DOHC kodlu motor honda motorudur ve 95 yılına kadar olan modellerde kullanılmıştır. sonra rover kendi K serisi motorlarına geçmiştir bu araçlarda. eğer motorunuzun K serisi rover motoru olmayıp Honda DOHC motoru olduğundan eminseniz parçaları tüm hondacılarda bulabilirsiniz.
  • Arabam 94 model ve evet honda DOHC motor.
    Mersin-Adana bölgesinde tavsiye edebileceği usta yada servis olan arkadaş var mı?
  • adana'da bu konuda o bölgenin tek ve bu konudaki en yetkin ustası yılmaz sakal'lıdır. kendisi ezelden beri rover ustasıdır. tavsiye ettiğim onlarca kişiden hiç birisinden kendisiyle ilgili kötü-olumsuz bir geri dönüş almadım...

iletişim bilgilieriniwww.mgroverturk.com/forum adresindeki "servisler" bölümünden bulabilirsiniz...
  • arkadaşlar merhaba,

2000 model lpgli rover 25 almayı düşünüyorum. diğer modeller kadar rover 25'ten pek bahsedilmemiş gibi forumda.

25 modelini çok beğeniyorum, rover kullananlar da beğeniyo görünüyor. ama hem burda hem dewww.mgroverturk.com/forum'daki bir arkadaşın verdiği 2 farklı ilana baktım, araçlar satılmış görünüyor, ama aynı araçlar için şimdi güncel ilanlar var.

sormak istediğim rover 25'te sıkıntı yaşanır mı? adamlar neden 2 ay sonra arabayı elden çıkarmaya çalışıyorlar?

bir de, bulduğum araç 140.000 de lpgli, bakımdan yeni çıkmış deniyor, fiyat 13.500 TL eder mi?

teşekkürler :)

• mrba arkadaşlar 2000 model 1.5 dizel citröen saxo aracımla rover 45 ya da rover 25 le takas yapmak istiyorum.ilgilenen arkadaşlar olursa özelden ulaşsınlar.
  • mrb arkadaşlar yaklaşık 5 aydır araba bakıyorum öğrenciyim ve ilk arabam olacak şimdiye kadar tipo clio hb polo palıo gibi araçlara baktım ama dün rover 216 si gördüm ve gittik bakmaya araba mükemmel hoşuma gitti ama çoğu kişi herzamanki gibi korkuttu çok yakar parça bulamazssın vs. ama arabada gözüm kaldı.bi tane daha var ama o 216 SLİ.Sİ ile SLİ arasında ne fark var birde 216 kullanıcıları bana araçta alırken dikkat etmem gerekn hususları belirtirlerse memnun olurum.216 Sİ yi yarın sanayiye götürüp baktırcaz bi sorun yoksa alcaz inş fiyat 11,750 tüplü klimalı sonrooflu 230 000 de nasıl uygunmu yardımcı olursanız sevirim şimdiden teşekkürler...
  • rover 75 dizel için görüşlerinizi alayım.cok uzer mı adamı parça konusunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murataksu32

mrb arkadaşlar yaklaşık 5 aydır araba bakıyorum öğrenciyim ve ilk arabam olacak şimdiye kadar tipo clio hb polo palıo gibi araçlara baktım ama dün rover 216 si gördüm ve gittik bakmaya araba mükemmel hoşuma gitti ama çoğu kişi herzamanki gibi korkuttu çok yakar parça bulamazssın vs. ama arabada gözüm kaldı.bi tane daha var ama o 216 SLİ.Sİ ile SLİ arasında ne fark var birde 216 kullanıcıları bana araçta alırken dikkat etmem gerekn hususları belirtirlerse memnun olurum.216 Sİ yi yarın sanayiye götürüp baktırcaz bi sorun yoksa alcaz inş fiyat 11,750 tüplü klimalı sonrooflu 230 000 de nasıl uygunmu yardımcı olursanız sevirim şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar, yıl olmuş 2012. ben yaklaşık 6-7 yıldır bu parça konusunu duyarım ve halen duyuyorum. ben yazmaktan bıktım, millet "parça bulamazsın" demekten bıkmadı, bıkmayacak.

kusura bakmayın da, milletin ağzı resmen ishal olmuş g.t gibi, bildiğinden çok bilmediğine konuşuyor. hayatında bir defa rover'a binmemiş, sanayide çoğu yeri bilmeyen, arabayı sadece kontağa basmaktan ibaret zanneden, ebay'ın tropik bir kuş olduğunu sanan adamlar, konu rover olunca birdenbire kompetan kesiliyorlar...

şu "parça bulamazsın" diyen adamlarla beni bir tanıştırın Allah aşkına yahu, bunların üzerlerinde akademik çalışma yapmak istiyorum...

adam, 40-50 model arabalara parça buluyor ama 10-15 yıllık rover'ların parçasının köküne kıran giriyor ne oluyorsa?

hayır bu adamların bir gün birisiyle ters bir ortamda karşılaşacağım, aynı şeyi bana söyleyecekler, "senin parçana da, sana da" deyip adamlarla fazla mesaiye kalacağım ondan korkuyorum...

quote:

çoğu kişi herzamanki gibi korkuttu çok yakar parça bulamazssın vs.

sizden çok rica ediyorum, şu çok yakar "çoğu kişiden" sadece 1 tanesini bulun yarın, ona kendisinin ne kullandığını, aracının 100 km'de ne kadar yaktığını (kuruş hesabı değil lt hesabıyla ne yakıyormuş) sorun, ardından, çok yaktığını söylediği rover'ın ne kadar yaktığını ve bu bilgiyi nerden aldığını bir sorun, sonra gelin yarın akşam bunu bir yazın, üzerine konuşalım bir kez daha...

quote:

bi tane daha var ama o 216 SLİ.Sİ ile SLİ arasında ne fark var

donanım farkı dışında bir fark yok. hatta çoğunda opsiyonel donanımlarla bu farklar kapandığı gibi pozitif yönde de değişebiliyor...

son olarak da;

quote:

öğrenciyim ve ilk arabam olacak şimdiye kadar tipo clio hb polo palıo

öğrenciyseniz sakın rover almayın. çok yakar ve parçası pahalıdır, bulamazsınız. öğrenci adamı üzer... alın bir tipo, clio, palio, paşa paşa binin. biz öğrenciyken altımızda bisiklet bile yoktu, öğrenci adamın neyine gerek rover...

• quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

rover 75 dizel için görüşlerinizi alayım.cok uzer mı adamı parça konusunda...

yaa yine mi parça...

evet arkadaş, çok üzer, acayip üzer, öyle böyle değil korkunç, dehşet üzer, mahfeder, ocağına incir ağacı diktirir, ev, tarla sap saman ne varsa sattırır adama...

kızıyorsunuz değil mi böyle yorum yapınca?

siz alın bir 75 dizel, rover piyasasına girin, sizin de benim gibi bir kaç sene bu muhabbetlerin aynını duymaktan mideniz bulansın, ondan sonra kızgınlık oklarınız yön değiştirir merak etmeyin...

biraz tecrübe kazanın bu konuda, şöyle 3-5 yıl, ondan sonra gelin, kader ortaklığı yaparız...

son olarak o 75 dizelde BMW kökenli bir dizel motor var. siz karar verin üzer mi üzmez mi...

• quote:

Orijinalden alıntı: aya

quote:

mrb arkadaşlar yaklaşık 5 aydır araba bakıyorum öğrenciyim ve ilk arabam olacak şimdiye kadar tipo clio hb polo palıo gibi araçlara baktım ama dün rover 216 si gördüm ve gittik bakmaya araba mükemmel hoşuma gitti ama çoğu kişi herzamanki gibi korkuttu çok yakar parça bulamazssın vs. ama arabada gözüm kaldı.bi tane daha var ama o 216 SLİ.Sİ ile SLİ arasında ne fark var birde 216 kullanıcıları bana araçta alırken dikkat etmem gerekn hususları belirtirlerse memnun olurum.216 Sİ yi yarın sanayiye götürüp baktırcaz bi sorun yoksa alcaz inş fiyat 11,750 tüplü klimalı sonrooflu 230 000 de nasıl uygunmu yardımcı olursanız sevirim şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar, yıl olmuş 2012. ben yaklaşık 6-7 yıldır bu parça konusunu duyarım ve halen duyuyorum. ben yazmaktan bıktım, millet "parça bulamazsın" demekten bıkmadı, bıkmayacak.

kusura bakmayın da, milletin ağzı resmen ishal olmuş g.t gibi, bildiğinden çok bilmediğine konuşuyor. hayatında bir defa rover'a binmemiş, sanayide çoğu yeri bilmeyen, arabayı sadece kontağa basmaktan ibaret zanneden, ebay'ın tropik bir kuş olduğunu sanan adamlar, konu rover olunca birdenbire kompetan kesiliyorlar...

şu "parça bulamazsın" diyen adamlarla beni bir tanıştırın Allah aşkına yahu, bunların üzerlerinde akademik çalışma yapmak istiyorum...

adam, 40-50 model arabalara parça buluyor ama 10-15 yıllık rover'ların parçasının köküne kıran giriyor ne oluyorsa?

hayır bu adamların bir gün birisiyle ters bir ortamda karşılaşacağım, aynı şeyi bana söyleyecekler, "senin parçana da, sana da" deyip adamlarla fazla mesaiye kalacağım ondan korkuyorum...

quote:

çoğu kişi herzamanki gibi korkuttu çok yakar parça bulamazssın vs.

sizden çok rica ediyorum, şu çok yakar "çoğu kişiden" sadece 1 tanesini bulun yarın, ona kendisinin ne kullandığını, aracının 100 km'de ne kadar yaktığını (kuruş hesabı değil lt hesabıyla ne yakıyormuş) sorun, ardından, çok yaktığını söylediği rover'ın ne kadar yaktığını ve bu bilgiyi nerden aldığını bir sorun, sonra gelin yarın akşam bunu bir yazın, üzerine konuşalım bir kez daha...

quote:

bi tane daha var ama o 216 SLİ.Sİ ile SLİ arasında ne fark var

donanım farkı dışında bir fark yok. hatta çoğunda opsiyonel donanımlarla bu farklar kapandığı gibi pozitif yönde de değişebiliyor...

son olarak da;

quote:

öğrenciyim ve ilk arabam olacak şimdiye kadar tipo clio hb polo palıo

öğrenciyseniz sakın rover almayın. çok yakar ve parçası pahalıdır, bulamazsınız. öğrenci adamı üzer... alın bir tipo, clio, palio, paşa paşa binin. biz öğrenciyken altımızda bisiklet bile yoktu, öğrenci adamın neyine gerek rover...

aya ilgilendiğin için teşekkür ederim tabi rover hakkıdnki bilgilerim kullanmaya başladıktan sonra kesinleşecek.ama şu son yazdığın alma dediğin gırgırına galiba yoksa tüm yazdıklarınla çelişkiye düşersin ama bn rovera ilk bakışta heycanlandım bn almışken binmek ve binerkende keyif alcağım araba istiyorum bununda roverda olduğuna inandım inş yarın kesinleşecek ve nasipse bende sizden biri olucam bilmediğim tüm konularda yardımıznıza ihtiyaç duyabilirim kafanızı şişirirsem kusura bakmayın.

• arkadaşlar 2007 model 51000 km lpgli. darbesiz, tek parça lokal boyalı peugeot 206 1.4 fever arabamla yine aynı temizlikte 2003-2004 rover 45 takas etmek istiyorum.ilgilenen olursa pmden ulasirsa sevinirim.ben adanadayim 500 kmye kadar gelirim fazlasında ortada bulusuruz.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.