Bildirim
Rover için LPG ve Servis Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi rover ve kac model?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
214 si, 99 model hocam _____________________________ Safi ruhlar uçup diyarımdan gitti, bu şehrin ortasında bir lekeyim şimdi bittim... -
Model yili itibari ile obd destekli kitler sizin aracta calismaz.
Obd destegi olmayan kitlerde de benim gorusum atiker nanofast en yetenekli kittir. (Hem de uygun fiyatlidir)
Servisin uygulamasindan memnun kalmasaniz bile alacaginiz bir kablo ile (sadece kablo baska hicbir ekipmana gerek yok) kendiniz biraz ugrasarak oldukca sorunsuz calisan ve lpg performansi yuksek bir uygulamaya sahip olabilirsiniz.
Atiker Nanofast ne kadar hocam ?
Araçla pek aram yok hocam, kendimiz nasıl istediğimiz raddeye getiriyoruz ki._____________________________ Safi ruhlar uçup diyarımdan gitti, bu şehrin ortasında bir lekeyim şimdi bittim... -
quote:
Orijinalden alıntı: Naperva
Atiker Nanofast ne kadar hocam ?
Araçla pek aram yok hocam, kendimiz nasıl istediğimiz raddeye getiriyoruz ki.
Acikcasi guncel fiyatlardan pek haberim yok. Bayilere sormak en iyisi :)
Lpg sistemi baglanti kablosu ve programda enjeksiyon ayarlarina bakip, gerekirse mudahale edip iyilestirmek olasi.
Biraz mesai harcamak gerekiyor, montaj yapan bayiler vakit harcamaz, harcasada konuya cok hakim degiller malesef.
Ben elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.
Siz bu konuda bilgili duruyorsunuz. Eğer tanıdığınız varsa yönlendirebilir misiniz ? Eğer bu işi yapıyorsanız görüşebiliriz.
Birde araçta kumandalı egzoz var, aracın sesinde değişme olur mu ve motor performansında düşme olur mu hocam lpg takınca ?_____________________________ Safi ruhlar uçup diyarımdan gitti, bu şehrin ortasında bir lekeyim şimdi bittim... -
quote:
Siz bu konuda bilgili duruyorsunuz. Eğer tanıdığınız varsa yönlendirebilir misiniz ? Eğer bu işi yapıyorsanız görüşebiliriz.
Birde araçta kumandalı egzoz var, aracın sesinde değişme olur mu ve motor performansında düşme olur mu hocam lpg takınca ?
Bende sizin gibi kullaniciyim, hobi olarak ugrasiyorum, yardimci olmaya calisiyorum..
Montaj konusunda kalburustu herhangi bir bayi tercih edebilirsiniz.
Daha sonrasinda kablo alirsiniz, programdan ekran goruntuleri paylasirsaniz yorum yapip gerekli yonlendirmeleri yaparim ben seve seve.
İyi bir ayar ile benzinde muadil bir performansta olur araciniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murataycicek -- 30 Haziran 2015; 22:50:02 >
Ayar çekmek sonraki adım, anladım :)
Egzos soruma bir cevabınız var mı hocam_____________________________ Safi ruhlar uçup diyarımdan gitti, bu şehrin ortasında bir lekeyim şimdi bittim... -
quote:
Ayar çekmek sonraki adım, anladım :)
Egzos soruma bir cevabınız var mı hocam
Oda etkilenmez diye dusunuyorum.
Tamam hocam eyvallah, kontakta kalalım sizinle.
Çok teşekkür ederim._____________________________ Safi ruhlar uçup diyarımdan gitti, bu şehrin ortasında bir lekeyim şimdi bittim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler