< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yaklaşık 2 hafta önce ulan ne olacaksa olsun anasını satayım dedim ve gittim full orjinal değişensiz 169 binde 414 rover aldım.(3 gün sonra talip çıktı arabama tabi satmadım bunuda belirteyim ) iş yerimde çevremde herkes sakın alma sakın alma diye diye bir hal oldu. inat ettim aldım. aradan 2 hafta geçti bu zamana kadar düşük bütçemden dolayı hep düşük arabalara binmiştim hem vallahi hem billahi bu zamana kadar aldığım en mükemmel araç olduğuna inandığım herşey üzerine yemin edebilirim. alkdıktan 2 gün sonra hararet sorunu patlak verdi götürdüm servisine devirdaim arızalanmış devirdaimi bütün hortumlarını triger kayışını yağını antifirizini değiştirdim işçilikle beraber hepsi toplamda 2.150 bin lira tuttu. ne kadar korkmuştum en az 5 bin diye kendi kendime çünkü bundan önceki aracım 94 opel vectra idi anamdan emdiğimi benden sağmıştı.Arkadaşlar korkmayın alın vallahi billahi pişman olmazsınız. bir kullanıcı olarak ben düşünce ve görüşlerimi yazdım tercih sizin arkadaşlar çocuk çolugun elinde perişan olmuş araçları alıp sonrada gelip burada ağlamak yerine temiz bir rover bulun keyfinize bakın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa.66 -- 10 Ocak 2023; 19:27:47 > |
|
arkadaşlar merhaba |
1998 model LPG li orjinal 150.000km 414 si 1.4 rover alınırmı temiz görünüyor. fiyatıda 6 eylül 2024 tarihinde 250.000 TL. bu fiyata kırık dökük km si yğksek araç alamıyorsun. Binmek için alacağım sorun yaşarmıyım. Yardımcı olursanız sevinirim. İstanbuldayım |