Rover alinır mi ? Kullanmis olanlar ?

-
-
Ankara'da Rover 25 almıştım askerlik yaparken. 3-5 günde de kar ederek satmıştım. 9 sene önceydi...
Parça sorunu mekanik olarak yok ancak trim parçaları kaporta parçaları zor bulunur. Ankara'da iyi ustası var, RMG Recep Usta vardı Şaşmaz'da, iyi anlar. Eksik ufak tefek parçaları hurda araçlardan bulmuştum, ben sorun yaşamadım.
2000 modeldi yanlış hatırlamıyorsam, sunroof, ısıtmalı ayna, 4 cam otomatikti, abs, 2 hava yastığı, alüminyum jant ön sis farı vardı, keyifli bir araçtı, lpg ile de tüketimi makuldü
-
Ben de 5 sene kadar rover 220 turbo kullanmistim. 96 modeldi. 2002 basi aldim 2007 sonu sattim.
Parcadan yana sorumu yok. Benim arac bmw motorluydu. Motorun conta problemi vardi ama çelik conta ile o da cozuluyor.
Honda motorlu olan 25 ler daha sorunsuzdu. Ama tabi 20 yilli karaba
Yani bi tarafini duzeltiyorsun diger tarafi bozuluyor. Ama alim fiyatina gore muthis araca binersiniz. Ucuza alir ucuza satarsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 20 Mayıs 2022; 18:47:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araca baktim hosuma gitti 1998 model orjinal 160.000 km de sunroof, klima var 216si modeli. Masraf olarak klima gazi basilacak, on dosemeler kapidakiler atmis yapilmasi lazim sicaktan egrilmis bukulmus kaportada gunes yaniklari var. Sadece sol on camurluk degismis. Baski balata azalmis bitecek ortalama degismesi lazim toplam 4000-4500 tl masrafi var arabanin. Fiyat son 50 bin tl diyor. Kararsiz kaldim frenleri zayif 200 serisinin zayif oluyormus.
Bi tanede 1999 306 1.6 var 62.500 tl diyor. O sehirdisinda gormedim km 230.000 onun km saati ara sira gidip geliyormus. Rover son sahibi olur muyum ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50 bine şahin alamazsınız. bu arabaya az masraf ederek binersiniz. şahinden ucuza aldınız, ama bu araba şahinden daha iyi diyip şahinden yuksek fiyat yazmadıgınız sürece her turlu satarsınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X