Şimdi Ara

router mi wireless modem mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kablosuza geçicem ama router alıp kabloluyu mu kablosuz yapayım yoksa direk wireless mi alsam bi yardım edin kararsıızım.

ve her ikisi için önerileriniz war mı sağoln

• wireless al derim
  • Notebook un yoksa wireless ile hiç uğraşma derim yok kullanıcılar arasında notebook var ise o zaman wireless en temizi olacaktır.
  • routers al.kabloluyu pc ye yakn tutarsın.kabloluyla routersin arasına uzunca bir kablo-cross- çekip routersi evin ortasına koyarsın.böylece notebookla evin her yerinden bağlanırsın.
  • tavsiyeler için teçekkürler.peki önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir wireless modem war mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ka1984

tavsiyeler için teçekkürler.peki önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir wireless modem war mı

Ne kadar "uygun" dediğinize bağlı. Şu an için fiyatına göre alınabilecek en yüksek fiyat/performanslı kablosuz (yani wireless) modemler:

Zyxel 660HW, AirTies RT-205 ve Asus wl-600g gibi gözüküyor bana. Sonuncusu (asus), heryerden temin edilemiyor ama hepsiburada.com'da var ve fiyatı değişmediyse hala $ 89+KDV. Ama fiyat/performans oranı gerçekten muheteşem. Ancak menüsü İngilizce ve AirTies'da olduğu gibi 24/7 desteği de yok!

Ama US$60+KDV ve altında kablosuzlar az da olsa var da ben şhsen bu gruptan her zaman uzak durmayı tercih etmişimdir.

• ben routerden yanayım hızı gayet ıyı ozellık cok. vede fıyatı cok uygun olacaktır. bosuna wıreles modem almak yerıne daha ıyı bır fıkır bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • router derken ne kastediyorsunuz ? soruyu yanlis sormus zaten arkadas, router dedigi urune access point diyoruz. Bunun yaninda direkt wireless mi alayim diye sordugu urunun icinde de butunlesik access point bulunmaktadir.

sorunun cevabina gelince, uzerinde birden fazla ethernet portu olan wireless bir modem almani onerrim. Tabiiki aradaki fiyat farki senin icin sorun degil ise. Ister simdi kablo ile baglanirsin, istersen usb dongle alir kablosuz baglanirsin, hatta alt-ust komsulari da ikna edip 4mbit sinirsiz alirsiniz ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alimakkaya

router derken ne kastediyorsunuz ? soruyu yanlis sormus zaten arkadas, router dedigi urune access point diyoruz. Bunun yaninda direkt wireless mi alayim diye sordugu urunun icinde de butunlesik access point bulunmaktadir.

sorunun cevabina gelince, uzerinde birden fazla ethernet portu olan wireless bir modem almani onerrim. Tabiiki aradaki fiyat farki senin icin sorun degil ise. Ister simdi kablo ile baglanirsin, istersen usb dongle alir kablosuz baglanirsin, hatta alt-ust komsulari da ikna edip 4mbit sinirsiz alirsiniz ;)

router galiba kabloluyu kablosuz yapıyor

ama acces point ise kablosuz bağlantının mesafesini arttırıyor sanırım

yanlışmı biliyorum acaba

yani ikisi farklı şeyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.