Şimdi Ara

Router ile ilgili yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba; yeni taşındığım apartta farklı bir sistem varmış. Apart görevlisi bana bir kullanıcı adı ve şifre verdi fakat ben o kullanıcı adı ve şifre ile sadece bir cihaz bağlaya bilecekmişim, pc, cep telefonu ve tablet var bunlardan sadece biri ile bağlanabiliyormuşum. Sorum şu bir router alsam bu kullanıcı ve şifreyi girebilir miyim? İnterneti evdeki diğer cihazlarla kullanabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yok mu bir fikri ya da bilgisi olan?
  • bir yolu var şöyleki;

öncelikle bu iş için bir bilgisayar birde acces poınt lazım sırası ıle bilgisayarına taktıgın acces poınte erısım ıznı verıceksın sonrasında ıse aparttan gelen baglantı ıle acces poınt baglantısını kopruleyeceksın
  • BarbarosTUGRUL kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• BarbarosTUGRUL kullanıcısına yanıt
    http://urun.n11.com/access-point-router/dark-rangemax-300mbit-kapsama-alani-arttirici-access-point-router-P27569287

Hocam kusura bakmayın bir sorum daha olacak. Linkte olan access point ile bu dediğinizi yapabilir miyim?

• hocam bu tarz birşey almalısınız

http://www.n11.com/bilgisayar/modem-ve-ag-urunleri/usb-urunleri

ama bunlardan acces poınt ozelliği olanı alıcaksınız bunlar aslında wirelese baglanma aparatları ama tam ters işi de yapabılıyorlar

dedıgınız urunude alıp kullanabılırsınız ama 1 şifre oldugu için sadece şifreye izin veren cihaz bağlı kalabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarbarosTUGRUL -- 20 Kasım 2015; 13:26:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.