not : zengin değilim 200 tl m vardı toplamda 165 ini kaleme verdim:/
o kalemi hak etmiyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: _devilpotion_
o kalemi hak etmiyorsun
neden hocam ?
Bende de 600 var. Omurluk kalem
aynı işi yapabilecek 30-40 liraya rotring 500 var ki ben en fazla 15 tl veririm kaleme bence israf olmuş
Rotring rapid den ilerisi açıkça israf ve mantıksızlıktır.
Rotring rapid 22 TL ve uzun süre kullanılır, ucuz rotringler gibi değil.
quote:
Orijinalden alıntı: JoeyBane
daha bugün kalemi yere düşürdüm :/ (ucu yamuldu ) sonra nasıl düzeltirim dedim garantisi varmış ama yolla falan yapmak istemiyorum kalemin içine açarken silginin arkasında iğne olduğunu fark ettim eskiden de böyleydi ama artık göremiyordum iğneyi bi garip oldum neyse düzelttim kalemi gene eskisi gibi yalnız çok çabuk yamılıyor rotring 800 - rapid pro lar gerçi içine girme sistemini boşuna yapmamışlar .
daha bugün kalemi yere düşürdüm :/ (ucu yamuldu ) sonra nasıl düzeltirim dedim garantisi varmış ama yolla falan yapmak istemiyorum kalemin içine açarken silginin arkasında iğne olduğunu fark ettim eskiden de böyleydi ama artık göremiyordum iğneyi bi garip oldum neyse düzelttim kalemi gene eskisi gibi yalnız çok çabuk yamılıyor rotring 800 - rapid pro lar gerçi içine girme sistemini boşuna yapmamışlar .
O kalemi kullaniyorsan korumayi da bileceksin. Her dersten sonra cebime koyarim. Ucu princ alasimli oldugu icin duzeltilebiliyor ama cok da abartmamak lazim. Igne olayini kaldirdilar. Heralde birine zarar vermesin diye
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gururyum
quote:
O kalemi kullaniyorsan korumayi da bileceksin. Her dersten sonra cebime koyarim. Ucu princ alasimli oldugu icin duzeltilebiliyor ama cok da abartmamak lazim. Igne olayini kaldirdilar. Heralde birine zarar vermesin diye
zaten durum kötü olsaydı servise yollardım hocam . valla ben bu kalemi okula götürmem okul rapidle gidecem hem o daha sağlam okulda koruması sıkıntı bizim hazırlığım sıralar eğimli tek kişili derse bile rahatça düşebilir kalemler.
Hocam kalemi kaybetme.Evlat acısı gibi koyar sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN
Rotring rapid den ilerisi açıkça israf ve mantıksızlıktır.
Rotring rapid 22 TL ve uzun süre kullanılır, ucuz rotringler gibi değil.
ağır kalemleri seviyorum rapid de çok iyi kalem ayrı ama 800 daha iyi . p/f oranı olarak tabi ki rapid.
quote:
Orijinalden alıntı: GARDIROP FUAT
Hocam kalemi kaybetme.Evlat acısı gibi koyar sonra.
dikkat ederim hocam :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme