Şimdi Ara

rotring 800 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

not : zengin değilim 200 tl m vardı toplamda 165 ini kaleme verdim:/  rotring 800 aldım

• o kalemi hak etmiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _devilpotion_

o kalemi hak etmiyorsun

neden hocam ?
  • Bende de 600 var. Omurluk kalem
  • aynı işi yapabilecek 30-40 liraya rotring 500 var ki ben en fazla 15 tl veririm kaleme bence israf olmuş
  • Rotring rapid den ilerisi açıkça israf ve mantıksızlıktır.

Rotring rapid 22 TL ve uzun süre kullanılır, ucuz rotringler gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Bende de 600 var. Omurluk kalem

daha bugün kalemi yere düşürdüm :/ (ucu yamuldu )
    sonra nasıl düzeltirim dedim garantisi varmış ama yolla falan yapmak istemiyorum kalemin içine açarken silginin arkasında iğne olduğunu fark ettim eskiden de böyleydi ama artık göremiyordum iğneyi bi garip oldum neyse düzelttim kalemi gene eskisi gibi yalnız çok çabuk yamılıyor rotring 800 - rapid pro lar gerçi içine girme sistemini boşuna yapmamışlar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Adet Sarı Lumia 1520 850 TL
    10 yıl önce açıldı
    10 bin dolara kulaklık aldım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gururyum

quote:

sonra nasıl düzeltirim dedim garantisi varmış ama yolla falan yapmak istemiyorum kalemin içine açarken silginin arkasında iğne olduğunu fark ettim eskiden de böyleydi ama artık göremiyordum iğneyi bi garip oldum neyse düzelttim kalemi gene eskisi gibi yalnız çok çabuk yamılıyor rotring 800 - rapid pro lar gerçi içine girme sistemini boşuna yapmamışlar .

O kalemi kullaniyorsan korumayi da bileceksin. Her dersten sonra cebime koyarim. Ucu princ alasimli oldugu icin duzeltilebiliyor ama cok da abartmamak lazim. Igne olayini kaldirdilar. Heralde birine zarar vermesin diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gururyum

quote:

O kalemi kullaniyorsan korumayi da bileceksin. Her dersten sonra cebime koyarim. Ucu princ alasimli oldugu icin duzeltilebiliyor ama cok da abartmamak lazim. Igne olayini kaldirdilar. Heralde birine zarar vermesin diye

zaten durum kötü olsaydı servise yollardım hocam . valla ben bu kalemi okula götürmem okul rapidle gidecem hem o daha sağlam okulda koruması sıkıntı bizim hazırlığım sıralar eğimli tek kişili derse bile rahatça düşebilir kalemler.

• Hocam kalemi kaybetme.Evlat acısı gibi koyar sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Rotring rapid den ilerisi açıkça israf ve mantıksızlıktır.

Rotring rapid 22 TL ve uzun süre kullanılır, ucuz rotringler gibi değil.

ağır kalemleri seviyorum rapid de çok iyi kalem ayrı ama 800 daha iyi .
    p/f oranı olarak tabi ki rapid.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GARDIROP FUAT

Hocam kalemi kaybetme.Evlat acısı gibi koyar sonra.

dikkat ederim hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.