Şimdi Ara

ROT - BALANS HAKKINDA UYARI VE ÖNERİLER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
0
Favori
62.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birde aracımda goodyear hydragrip lastik var.yağmurda çok iyi fakat gürültülü bir lastik.lastiğin özelliğinden mi bu gürültü yoksa eskidiğindenmi.aynı lastikten alsam sessiz olurmu yoksa bu lastikte ses normalmi?aracı aldığımda lastik eskiydi ve şu ankinden daha fazla ses vardı şu an ses daha az ama ömrü bitti.sesi arttıran faktörler nelerdir.araç birkaç ay yerinden kıpırdamamış.yatan lastik ses yaparmı.
  • kusura bakma gec cevap verıyorum 215 55 16 yapanlar var sorun cıkmaz muayenede. bu ebatlarda sessızlıkıstıyorsan nokian i3 ve nokian h modellerını önerırım nedenı dunyanınen teknolojik konforlu sesız lastiği olmasıdır.
    quote:

Orijinalden alıntı: mrtky

cmmersan 205 55 16 yı 215 55 16 yaparsak muayenede bir sorun çıkarmı? bilgi verirsen çok makbule geçer.lastikleri değişmek üzereyim.birde hangi lastiği tercih edeyim.dunlop sportmax mı falken ze 512 veya 912 mi? yoksa yerli starmax mı.son ikisinin fiyatı uygun.dunlop un deseni çok güzel.diğer ikisinin fiyatı.eksileri artıları nelerdir.şimdiden teşekkür ederim.
  • Konuyu hortlatıcam ama yeni başlık açıp kirlilik olmasın istedim.

Dün akşam aracı kapalı otoparka sokarken, dönemeçte kaldırımı görmedim önden iki lastikle kaldırıma çarptım, direksiyon hafif sağa dönüş şeklindeydi.
    Tam sağ, tam sol yapıp arabayı çevirdim bi ses var mı diye, Ondan sonra çevre yoluna çıktım direksiyonda bir titreme filan yoktu. Acaba ön takımda herhangi bi deformasyon olmuşmudur ? Yoksa gereğinden fazla mı pimpirikleniyorum ?
  • kaldirima carptiginda direksiyon tepki verdi mi, yani bi tarafa donmek istedi mi aniden???
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

kaldirima carptiginda direksiyon tepki verdi mi, yani bi tarafa donmek istedi mi aniden???

Yok hayır olmadı.
  • acaba rot balanscıya gitsek alt takımlardan rot,rotbaşı,rot kafası,rotillerden başka hangi parçaların problemli olduğunu tam olarak tespit edebilir.
  • 100000km dekı toyota yarıs aracım lastıklerın yenılenmesınden sonra on lastıklerınden ses gelmeye basladı.acaba rot bıtmıs olabılırmı?
  • arabayi yan park ederken kaldırıma paralel direksiyonu çok çevirdim direksiyon yumuşadı iyice rod mu yoksa balans mi yaptirmaliyim veya ne gerekiyorsa? peugeot 206
  • Ne yaptılarsa sağa çekmeyi halledemediler. Direksiyon sağa dönük gibi sanki. Öneriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracıma rot ve balans ayarı yaptırıyorum araç gene sağa çekmeye devam ediyor. Nedeni ne olabilir?
  • arkadaşlar zanedersem başlık ticari amaçlı açılmış
    ben kendim özel şirkette çalışmaktayım hem şirket aracı ve kendi aracım bulunmakta hemen herkesin yazdığı problemleri yaşadım
    her elektronik cihazın kalibrasyonu bulunmaktadır
    ne yazıkki sanayiciler insanlara para gözüyle baktıkları için cihazlarını kontrol yaptırmıyorlar kontrol edende yok anladığım kadarıyla
    işini düzgün yapanları tenzi ederim
    birde iyi yapılan rot ayarı bozulmaz bozulan şey ön düzende bulunan parçaların boşluk yapması ile olur

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.