Şimdi Ara

ROT - BALANS HAKKINDA UYARI VE ÖNERİLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
0
Favori
61.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CSMMERSAN

ARANIZDAKİ İLİŞKİ NE TÜR BİR İLİŞKİ ONU BİLEMEM AMA IDDA EDIYORUM KAMYON ROT BALANSINI SEN 50 YE ANCA EN DÜŞÜK YAPTIRIRSIN.AMA USTAN AMCAN DAYINSA BILEMEM. 20 LIRAYA HEM KAMYON HEMDE BALANSDA YANINDA. VALLA BEN BU KONUYU KAPATALIM DEDIM SEN YINE TEKRAR YAZMISSIN .AMAC BURADA KIMIN NEYI KACA NASIL YAPTIGI DEĞİL KONU DISINDA OLDUGU İÇİN YAZMAK ISTEMEDIM AMA YINE TEKRAR EDIYORUM MÜŞTERİ KAYGIM OLAMAZ BIZ BINEK ROT BALANSI YAPIYORUZ BU BİR,İKİNCİSİDE ROT BALANS İÇİN HIC KIMSE KALKIPDA BENIM BULUNDUGUM YERE GELMEZ EN YAKIN YER NERESI ORAYA GIDER BUDA DEMEK OLUYORKI MÜŞTERİ KAYGIMDA YOK. EN DANDİK ESKİ 2 KAFA TEZGAH MAKINELER İLE YADA METREYLE YAPANLAR BILE ROT BALANS İÇİN 30 YTL DEN ASAGI YAPMAZKEN SEN KAMYONU 20 YTL YE YAPTIRIYORSUN BUNDA BIR ANORMALLIK VAR NORMAL KUSURSUZ ROT BALANS NORMAL FIYATI 40 HATTA 50 YTL DİR. BUDA FIYAT KONUSUNDA SON YAZIMDIR KAPATALIM LÜTFEN SEN YINEDE YAPTIRIYORUM KUSURSUZ DIYORSAN EYVALLAH TEBRIK ETMEK LAZIM SENI .BURDADA BİTİRELİM DERİM
    quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orjinalden alıntı: CSMMERSAN

bazı arkADAŞLARIN ARACA SADECE ROT YAPILIYOR SONRA 20 YTL ALINIYOR. ODA ARACINA ROT BALANS YAPILDIGINI SANIYOR. BUNA COKCA ŞAHİT OLDUM.COK BİLİNCSİZ KULLANICI VAR SONRADA BEN 20 YTL YE ROT BALANS YAPTIRDIM DIYORLAR HEMDE KOCA KAMYONU KULLANIP SEN O KAMYONUN BALANS ICIN SIRF 20 YTL LIK KURSUN İSTEDİĞİNİ GÖRDÜNMNÜ YTA NEYSE UZATMIYIM BEN TEKNOLOJİK MAKINELERLE ROT BALANSI 40 YTL DEN ASAGI YAPMIYORUM ROT BALANS ÖLE 20 YTL YE YAPILICAK BASIT BİR İŞ VE COCUK OYUNCAGIDA DEGILARKADASLAR. YAPTIRDIGINI IDDA EDEN VARSA EYVALLAH BİZDE YEDİK NEYSE FİYATI BIRAKALIM KONU SAPTI TAMAMEN.

Öncelikle 15 yaşımdan beri bu kamyonların tepesindeyim,bana hiçbir şekilde bilinçsiz kullanıcı deme hakkın yok,olamaz..

Sanayide yıllardan beri tanıdığın,işin ehli bir ustan varsa bedavayada yaptırırsın bu işi,o konuda kafa yorma.Bu zamana kadar araçlarıma yaptırdığım Rod-Balans'tanda çok memnunum.

Sen teknolojik makinelerinle 40 Lira almaya devam et..Ben 20 Liraya yaptırıyorum..
    Hem sen neden kasıyorsun ki kendini ? Ben burada kamyon Rod-Balans'ı 20 Lira dedim de,sen Rod-Balans'ı 40 Liradan yaptığın için müşteri kaybından mı korkuyorsun ?

Alıntıları Göster
    quote:

ARANIZDAKİ İLİŞKİ NE TÜR BİR İLİŞKİ ONU BİLEMEM AMA IDDA EDIYORUM KAMYON ROT BALANSINI SEN 50 YE ANCA EN DÜŞÜK YAPTIRIRSIN.AMA USTAN AMCAN DAYINSA BILEMEM. 20 LIRAYA HEM KAMYON HEMDE BALANSDA YANINDA. VALLA BEN BU KONUYU KAPATALIM DEDIM SEN YINE TEKRAR YAZMISSIN .AMAC BURADA KIMIN NEYI KACA NASIL YAPTIGI DEĞİL KONU DISINDA OLDUGU İÇİN YAZMAK ISTEMEDIM AMA YINE TEKRAR EDIYORUM MÜŞTERİ KAYGIM OLAMAZ BIZ BINEK ROT BALANSI YAPIYORUZ BU BİR,İKİNCİSİDE ROT BALANS İÇİN HIC KIMSE KALKIPDA BENIM BULUNDUGUM YERE GELMEZ EN YAKIN YER NERESI ORAYA GIDER BUDA DEMEK OLUYORKI MÜŞTERİ KAYGIMDA YOK. EN DANDİK ESKİ 2 KAFA TEZGAH MAKINELER İLE YADA METREYLE YAPANLAR BILE ROT BALANS İÇİN 30 YTL DEN ASAGI YAPMAZKEN SEN KAMYONU 20 YTL YE YAPTIRIYORSUN BUNDA BIR ANORMALLIK VAR NORMAL KUSURSUZ ROT BALANS NORMAL FIYATI 40 HATTA 50 YTL DİR. BUDA FIYAT KONUSUNDA SON YAZIMDIR KAPATALIM LÜTFEN SEN YINEDE YAPTIRIYORUM KUSURSUZ DIYORSAN EYVALLAH TEBRIK ETMEK LAZIM SENI .BURDADA BİTİRELİM DERİM

Usta amcam v.s değil,sadece bana bu fiyat geçerli değil..Diğer araçlarada 20 Lira..

Ben yaptırdığım Rod-Balans'tan memnunum,konuyu kapatmak istiyorsan kapatalım..
    Bu bir tartışma v.s değildir,sadece bilgilerimizi paylaşıyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Usta amcam v.s değil,sadece bana bu fiyat geçerli değil..Diğer araçlarada 20 Lira..

Ben yaptırdığım Rod-Balans'tan memnunum,konuyu kapatmak istiyorsan kapatalım..
    Bu bir tartışma v.s değildir,sadece bilgilerimizi paylaşıyoruz..

Alıntıları Göster
    haklısın bilgi paylaşıyoruz. önemli olan memnun olman demekki birşeyler yapılıyor sonucda. özellıkle bozuk yollar yagmur sularının kapattıgı cukurlar yuzunden bir cok araba nın rot balansı ön düzeni vahım durumda aslında onlardan konusmak lazım ben bıle işe gelıyım derken kac cukurdan gecıyorum allah bilir. birindne kacıyorum diğerine

• quote:

ön tkm kontrollerını biz tanıdık müşterilerimize ücretsiz yapıyoruz. sizin oradada eminim yapanlar vardır zaman ayır bence ıhmal etme kontrol ettir belki önemli birşeydir.
    quote:

Orjinalden alıntı: ice-cruiser

quote:

ÖN TAKIMI KONTROL EDİP SAĞLIKLI BİLGİ VERMEMİZDE YARAR VAR. AMA TAHMİNEN AMORTİSÖRLERİ ROT KOLLARINI VE ROT BAŞLARINI KONTROL ETMEK LAZIM OLASILIKLAR BULAR KONTROL ETMEDEN YORUM YAPMAK DOGRU OLMAZ
    quote:

CSMMERSAN
    size bir konuda fikrinizi sormak istiyorum
    benim aracın sağ ön tekerin oradan araç özellikle pürtüklü yolda veya parke yolda bazen viraja hani tahtaları birbirine vurunca çıkan ses gibi ses geliyor lıglıglıg gibi hızlandıkçada artıyor pürüzsüz asfaltta çok yüksek hızlarda düz olda yapmıyor
    z-rotmudur ve amortisörmüdür ne dersiniz

arada sırada geliyor ama beni rahatsız ediyor kış geçince baktırayım artık
    sağol csm mersan

Alıntıları Göster
    quote:

ÖN TAKIMI KONTROL EDİP SAĞLIKLI BİLGİ VERMEMİZDE YARAR VAR. AMA TAHMİNEN AMORTİSÖRLERİ ROT KOLLARINI VE ROT BAŞLARINI KONTROL ETMEK LAZIM OLASILIKLAR BULAR KONTROL ETMEDEN YORUM YAPMAK DOGRU OLMAZ

CSMMERSAN
    benim aracın sağ ön tekerin oradan araç özellikle pürtüklü yolda veya parke yolda bazen viraja hani tahtaları birbirine vurunca çıkan ses gibi ses geliyor lıglıglıg gibi hızlandıkçada artıyor pürüzsüz asfaltta çok yüksek hızlarda düz olda yapmıyor

bugün kontrol ettirdim
    kaputu açtı servisteki usta amortisor kulesine elini koydu arabayı sağa sola salladı evet boşluk var aşınmış bunlar dedi
    bende denedim evet gerçektende boşluk vardı amortisörler aşınmış değiştirecemde AMG mi alsam sachs mı alsam karar veremiyorum
    4 tanesinide değiştireyim diyorum muhtemelen diğerleride aşınmıştır
    öneriniz ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ice-cruiser

quote:

CSMMERSAN

bugün kontrol ettirdim
    kaputu açtı servisteki usta amortisor kulesine elini koydu arabayı sağa sola salladı evet boşluk var aşınmış bunlar dedi
    bende denedim evet gerçektende boşluk vardı amortisörler aşınmış değiştirecemde AMG mi alsam sachs mı alsam karar veremiyorum
    öneriniz ne olur

Alıntıları Göster
    SACHS-BÖGE AMARTİSÖRDEN ŞAŞMA BİZ SENELERDEN BERİ SERVİSDE ONU TAKTIK ŞAŞMA DERİM.
    quote:

quote:

CSMMERSAN

bugün kontrol ettirdim
    öneriniz ne olur

• quote:

SACHS-BÖGE AMARTİSÖRDEN ŞAŞMA BİZ SENELERDEN BERİ SERVİSDE ONU TAKTIK ŞAŞMA DERİM.
    quote:

quote:

CSMMERSAN

bugün kontrol ettirdim
    öneriniz ne olur

Alıntıları Göster
    rot balans ayarlarını yaptırırken iyi bi usta bulmak gerekiyo yaz başında arabama dört lastik vede dört tane vant aldım.Dedim hazır lastikleri ve cantları yeni almışiken bide rot balanas yaptırayım arabayı.O zamana kadar arabamda ne titreme vardı nede çekme yeni lastikleri taktığım halde sanayiye gittim bi rot balans yaptırdım busefer çekmeyen araba çekmeye başladı direksiyonu bıraktınmı araba hurra sağ şeride bir daha ustaya gittim ustam dedim ne yaptınız bu arabayı gezmeyen araba yolda deli gibi gezmeye başladı. Yeni bi rot ayarı daha yaptı tamam dedi git biraz düzeldi ama yinede hiç rot balans ayarı yaptırmadığım zamanki halini almadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

rot balans ayarlarını yaptırırken iyi bi usta bulmak gerekiyo yaz başında arabama dört lastik vede dört tane vant aldım.Dedim hazır lastikleri ve cantları yeni almışiken bide rot balanas yaptırayım arabayı.O zamana kadar arabamda ne titreme vardı nede çekme yeni lastikleri taktığım halde sanayiye gittim bi rot balans yaptırdım busefer çekmeyen araba çekmeye başladı direksiyonu bıraktınmı araba hurra sağ şeride bir daha ustaya gittim ustam dedim ne yaptınız bu arabayı gezmeyen araba yolda deli gibi gezmeye başladı. Yeni bi rot ayarı daha yaptı tamam dedi git biraz düzeldi ama yinede hiç rot balans ayarı yaptırmadığım zamanki halini almadı.

Alıntıları Göster
    kötü şansızlıkolmuş bazen oluyor lastik değişiminde

• quote:

kötü şansızlıkolmuş bazen oluyor lastik değişiminde

Alıntıları Göster
    cemal bey öncelikle böyle yararlı bir konu açtığınız için teşekkürler.. siz üzerinize düşeni yapmışsınız gerisi artık rot balans yaptırmak isteyenlere kalmış..
    profilinize baktım ist/k.çekmece yazıyor komşu sayılırız bende avcılarda oturuyorum.. ve yakın bir zamanda iş yerinize gelip aracıma rot ayarı yaptırmak isterim. ve sonucuda buradan arkadaşlarla paylaşcam veilen hizmet ve kalite açısından bir referans olmuş olur..

sizden ricam pm ile iş yeri tel bana ulaştırırsanız.. adresinizi tam olarak tarif edermisiniz..!! sayygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: sadokan

cemal bey öncelikle böyle yararlı bir konu açtığınız için teşekkürler.. siz üzerinize düşeni yapmışsınız gerisi artık rot balans yaptırmak isteyenlere kalmış..
    profilinize baktım ist/k.çekmece yazıyor komşu sayılırız bende avcılarda oturuyorum.. ve yakın bir zamanda iş yerinize gelip aracıma rot ayarı yaptırmak isterim. ve sonucuda buradan arkadaşlarla paylaşcam veilen hizmet ve kalite açısından bir referans olmuş olur..

sizden ricam pm ile iş yeri tel bana ulaştırırsanız.. adresinizi tam olarak tarif edermisiniz..!! sayygılar

Alıntıları Göster
    tekrar tşk olumlu yazınız için.elimizden geldiğince yararlı olmaya calısıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turetskiy_Muj

quote:

Bi saniye;

Araç çekiyor muydu, Yoksa sadece direksiyon mu birz kaymıştı ?

Arada fark vardır.

Direksiyonu söker ve düz takarsınız.

Profesyonel rot balansçılar direksiyonu dahi sökmeden düzeltirler bu sorunu. Rot ayarıyla ilgisi yoktur.

Ayrıca orijinal rot ayarı tutmuyorsa aracınızın şasesi büyük ihtimalle düz değil. Yani ya çarpılmıştır ya da üretim hatasıdır.

Kolay gelsin.

Direksiyon egriligi icin direksiyon sokulmez. Kamber ayari ile oynanir. Direksiyonu sokmeye kalksaniz bir suru ugras. Bu arada ben sadece oturmadim.

Direksiyonu elimdele tam ortada gelecek sekilde siki siki tuttum. Sonra saga sola oynattim. Tekrar tekrar ince ayar yapti adam.

Demek istedigim servis bu kadar ince ayarla ugrasmiyor. Normlar dahilinde mi, ha OK. deyip geciyor.

Bu arada ROT ayari tutmuyor diye birsey soylemedim. Herseferinde ayni kotu ayarli yapiyorlar dedim. Sonucta direksiyon tam duz durmuyordu. Belki de ince ayar icin fazla kasmiyorlardi.

Su anda super. 200Km/S bile (deneme amacli yaptim) direksiyonu birakinca cekme yapmiyor.

Alıntıları Göster
    ASTRA ELAGANCE ARKADAŞIMA TAVSIYE ÜMRANİYEDE İYİ BİR ROT BALANSÇI VAR ATAKENTE HALI SAHASININ KARSISINDAKI LASSA ŞAHİN TİC EN SON TEKNOLOJILER KULLANIYOR RÜYAM PASTANESİNİ GEÇİNCE SOLDA KALIYOR ÜMRANİYE ATAKENT

• quote:

Orijinalden alıntı: Floransaaa

ASTRA ELAGANCE ARKADAŞIMA TAVSIYE ÜMRANİYEDE İYİ BİR ROT BALANSÇI VAR ATAKENTE HALI SAHASININ KARSISINDAKI LASSA ŞAHİN TİC EN SON TEKNOLOJILER KULLANIYOR RÜYAM PASTANESİNİ GEÇİNCE SOLDA KALIYOR ÜMRANİYE ATAKENT

Alıntıları Göster
    Bilmediiğim baya bi konu varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floransaaa

Alıntıları Göster
    @csmmersan
    selamlar 1 ay önce kış lastiklerini taktırdım araca.lastikler takıldıktan sonra direksiyonda titreme oluştu.öyle yüksek hızlara çıkmadan dahi.2 defa balans ayarı yapıldı ama hala titriyor.rotlarda mı bi sorun var acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahsancak

@csmmersan
    selamlar 1 ay önce kış lastiklerini taktırdım araca.lastikler takıldıktan sonra direksiyonda titreme oluştu.öyle yüksek hızlara çıkmadan dahi.2 defa balans ayarı yapıldı ama hala titriyor.rotlarda mı bi sorun var acaba.

Alıntıları Göster
    orjinali 205 55 r16 olan lastiklerimi söküp
    215 55 r16 takıcam

rot balans ayarında bi sorun olurmu ayar tutarmı bu ebat degişikligine bir uzman olarak nasıl bakıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahsancak

@csmmersan

Alıntıları Göster
    lastikleri görmem lazım. balans yapılıyorsa lastıkde sıfırsa.
    1- balan dogru yapılmıyor olabılır
    2-jantların yamuk olabılır
    3-lastiklerde bozukluk olabılır
    gibi sorunlar olabılır bunu cogaltabılırız ama görmeden yorum yapmakda dogru olmaz.
    farklı bır rot balanscıya götür yada ımkanın varsa ıkıtellıye git

quote:

Orjinalden alıntı: bucegu60

@csmmersan

• quote:

Orijinalden alıntı: triger

215 55 r16 takıcam

rot balans ayarında bi sorun olurmu ayar tutarmı bu ebat degişikligine bir uzman olarak nasıl bakıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    aracını bılmıyorum ama sanırım megan215 55 16 lastık takmanla aracın cok az yukselıcek ve 1 cm de genıslıycekdır. bu durumda yol tutusu guzel olur rahat edersın cok azda yakıt artışı olur onun dısında rot ve balans ayarı tutar sorun olmaz. yeterkı ıyı yapılsın lastıklerde ıyı olsun sorun olmaz.virajlarda rahat bıle edersin
    quote:

Orjinalden alıntı: triger

215 55 r16 takıcam

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Güzel bir topik olmuş tebrikler...Aracımın direksiyonunda çok hafif bir boşluk var gibi sadece araç dururken oluyo ama giderken sorun yok hissedilmiyor... ilk çevirmeye başlarken çok hafif boşluk lık yapıyo rotlardanmıdır bu sebebi ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samet -- 4 Haziran 2009; 14:55:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet

Güzel bir topik olmuş tebrikler...Aracımın direksiyonunda çok hafif bir boşluk var gibi sadece araç dururken oluyo ama giderken sorun yok hissedilmiyor... ilk çevirmeye başlarken çok hafif boşluk lık yapıyo rotlardanmıdır bu sebebi ne olabilir?

Alıntıları Göster
    Ondanda olabilir. mafsaldada sorun olabilir kontrol etmek lazım yolun düşerse getir bakarız.
    nasılsa haziran boyunca ön düzen kontrollerımız full ucretsiz))
    araç muayne istasyonlarından sizler sırf geri dönmeyesiniz diye özel bu aya özel herkesin aracını muayene öncesi ücretsiz kontrole dıyoruz eksıklerı lıstelıyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: sametadali

• quote:

Ondanda olabilir. mafsaldada sorun olabilir kontrol etmek lazım yolun düşerse getir bakarız.
    araç muayne istasyonlarından sizler sırf geri dönmeyesiniz diye özel bu aya özel herkesin aracını muayene öncesi ücretsiz kontrole dıyoruz eksıklerı lıstelıyoruz.

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

istanbulda olsaydım seve seve gelirdim ama izmirdeyim malesef kendi ustama göstereceğim fırsat bulduğum zaman...

• quote:

Orijinalden alıntı: Samet

quote:

quote:

istanbulda olsaydım seve seve gelirdim ama izmirdeyim malesef kendi ustama göstereceğim fırsat bulduğum zaman...

Alıntıları Göster
    Şu balans olayından bende bahtsızım.
    Ön lastikleri kış lastikleriyle değiştirdikten sonra 110km/h hızlarda direksiyonda titreme başladı. Balans yaptırdım oldu ama eskisi gibi olmadı. 140'lardan sonra çok hafifte olsa titriyordu. O hızlara çok çıkmadığım ve doğuda olduğum için idare ettim. Bahar gelince kışlıkları çıkarıp tekrar yazlık lastikleri taktırdım ama bu sefer balansın feriştahı kaçmıştı. 80'e çıkınca direksiyon hopluyordu resmen. Kars'a git orada yaptır dediler. 70-75km/h hızla 100 km yol gittim. Balansçı buldum yaptırdım (tekerleği çıkarmadan yan tarafına bi makina yaklaştırarak yaptı.) oldu ama yine 120'lerden sonra titriyordu.
    Sonra çareyi kendim buldum. Orjinali hiç ellenmemiş arka tekerlekleri öndekilerle değiştirdim. Titremeden kurtuldum. 180 gibi hızlarda bile en ufak titreme yok eskisi gibi oldu. Ancak merak ediyorum. Balansa girmesine rağmen tam olarak düzeltilemeyen tekerlekler arkada bi sorun çıkarır mı?
    Neyse tayinimiz İstanbul'a çıktı 15-20 güne kadar İstanbul'a geldiğimde arka tekerleklere sağlam bi balans yaptırıp onları tekrar önlere almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Şu balans olayından bende bahtsızım.
    Ön lastikleri kış lastikleriyle değiştirdikten sonra 110km/h hızlarda direksiyonda titreme başladı. Balans yaptırdım oldu ama eskisi gibi olmadı. 140'lardan sonra çok hafifte olsa titriyordu. O hızlara çok çıkmadığım ve doğuda olduğum için idare ettim. Bahar gelince kışlıkları çıkarıp tekrar yazlık lastikleri taktırdım ama bu sefer balansın feriştahı kaçmıştı. 80'e çıkınca direksiyon hopluyordu resmen. Kars'a git orada yaptır dediler. 70-75km/h hızla 100 km yol gittim. Balansçı buldum yaptırdım (tekerleği çıkarmadan yan tarafına bi makina yaklaştırarak yaptı.) oldu ama yine 120'lerden sonra titriyordu.
    Sonra çareyi kendim buldum. Orjinali hiç ellenmemiş arka tekerlekleri öndekilerle değiştirdim. Titremeden kurtuldum. 180 gibi hızlarda bile en ufak titreme yok eskisi gibi oldu. Ancak merak ediyorum. Balansa girmesine rağmen tam olarak düzeltilemeyen tekerlekler arkada bi sorun çıkarır mı?
    Neyse tayinimiz İstanbul'a çıktı 15-20 güne kadar İstanbul'a geldiğimde arka tekerleklere sağlam bi balans yaptırıp onları tekrar önlere almayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    buyuk ıhtımal senın o arkada aldıgın jantlarda yamukluk var yada lastıklerınde bıraz bozulma var bunun baska nedenı yok ya jantları düzeltıcez ya lastıklerı atıcaz ama bunun hangısı oldugunu görmek ıcın lastık ve jantları gormek lazım arkada pek hıssedılmez o yuzden sız sımdı normal gıbı goruyyorsunuz

• quote:

buyuk ıhtımal senın o arkada aldıgın jantlarda yamukluk var yada lastıklerınde bıraz bozulma var bunun baska nedenı yok ya jantları düzeltıcez ya lastıklerı atıcaz ama bunun hangısı oldugunu görmek ıcın lastık ve jantları gormek lazım arkada pek hıssedılmez o yuzden sız sımdı normal gıbı goruyyorsunuz

Alıntıları Göster
    cmmersan 205 55 16 yı 215 55 16 yaparsak muayenede bir sorun çıkarmı? bilgi verirsen çok makbule geçer.lastikleri değişmek üzereyim.birde hangi lastiği tercih edeyim.dunlop sportmax mı falken ze 512 veya 912 mi? yoksa yerli starmax mı.son ikisinin fiyatı uygun.dunlop un deseni çok güzel.diğer ikisinin fiyatı.eksileri artıları nelerdir.şimdiden teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.