Şimdi Ara

ROS'u gift yöntemiyle almak için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önceden bu soruyu sormuştum ama tam olarak cevabı alamamıştım. tekrar sormak istiyorum şimdi durum şöyle:

Hesabımda 30 euro var, normalde ROS'u RMAH'ta satış yaparak 39,99 euro biriktirip almayı düşünüyordum ancak satacak bir şeyim kalmadı artık, o yüzden kredi kartımdan battlenet hesabıma 10 euro göndererek oyunu almayı planlıyordum ancak gift yöntemini duydum.

1. Şimdi gift yöntemiyle tam olarak nasıl alınır oyun, biraz ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misiniz?
    2. Öncelikle ben gift yöntemiyle nasıl alabilirim oyunu?
    3. Gift yöntemini anladığım kadarıyla deniyeyim dedim ama dolar olarak görünmüyorki o sayfa, euro olarak görünüyor ve benim sadece 30 eurom olduğu için uyarı veriyor yeterli para yok diye, ne yapmam lazım ?

• Malesef yeni bir US hesabı açıp, Gift seçeneği ile satın alma işlemini gerçekleştirebilirsin. Diğer türlü hesabın EU olduğundan para birimini değiştirme veya gift ile dolar üzerinden alma şansın yok malesef.
  • 10 euro yu yükle, gift seceneğine tıkla, göndereceğin kişinin mail adresini yaz. o mail adresine key yolluyorlar. sonra keyi heseba yükle. ben kardeşim ve 3 ark ıma gift ile aldım. ama sen kendine alacaksın 10 euro yüklediğinde zaten direkt olarak buy seceneğini kullanacaksın.
  • Dostum senin gift ile ugrasmana gerek yok. Direk10 euro yukle buy ile al bitsin. Senin olayin net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş kur hesabına girmiş yanılmıyorsam 10 Euro yatırmak istemiyor doların daha düşük olduğunu hesaplayarak elinde para ile alabilmek istiyor sanırım .ancak mevcut hesaba o şekilde eklenmiyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: warsavas

Arkadaş kur hesabına girmiş yanılmıyorsam 10 Euro yatırmak istemiyor doların daha düşük olduğunu hesaplayarak elinde para ile alabilmek istiyor sanırım .ancak mevcut hesaba o şekilde eklenmiyor maalesef.

evet arkadaşım aynen öyle düşünüyordum ama olmuyormuş. neyse artık 10 euroya oyunu almış olacağım buda birşey... Teşekkürler cevaplar için...
  • Bende gift ile 39 dolardan aldım. Mail adresi olarak kendi mail imi yazdım. Zaten "region free" olarak grliyor kısıtlama yok. Forumda başka alanlarda var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 adet ayrı hesaba gönderme şansımız olurmu acaba tek bir tane gönderip yeni hesap açıp 1 tane daha mı gönderebiliriz deneyen oldumu acaba
  • eris78 kullanıcısına yanıt
    Gönderebiliyorsun herhangi bir sıkıntı yada kısıtlama yok

Ekstradan US de hesap açmanda gerekmiyor. Direkt USbattlete girip purchase kısmına geldiğinde satın al seçeneği yanında GIFT seçeneğini göreceksin. Gift e tıklayıp oradan kendi orjinal hesabına girerek kendine hediye yollayabilirsin. Ben 2 tane aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MucosS -- 20 Mart 2014; 8:42:34 >
  • beyler oyunu Digital Purchase kısmından buy diyerek aldım şimdi bana key mi gönderecekler yoksa direkt oyunumu upgrade edecekler?
  • darknorrec kullanıcısına yanıt
    oyun direk hesabinda aktif oluyor...

Game summary kisminda Diablo 3: Rape of souls deyip altinda yesil renkte yukariya dogru ok olacak...

edit: Rape ?!?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 20 Mart 2014; 10:40:21 >
  • arkadaslar bana bılgı verırsenız sevınırım sımdı dıablo 3 ros u gıft olarak alabaılmek ıcın ne yapmam gerekıyo detaylı bılgı verırsenız bende oyunu 39 euro ya almım yardımlarınızı beklıyorum
  • arkadasalar bu opyunu para vermeden alabılmek ıcın ne yapmam gerekıyo yardımcı olabılecek bı arkadas varmı bı oyun parası veremk mantıkllı mı sımdı bı act ıcın
  • Ya arkadaslar bu gift yöntemi iyi güzel ama yarın öbür gün bu olay elinizde patlayabilir ben bunun örnegini bir kac kere yasadım. Mesala hatırlayanlar vardır D3 ilk cıktıgında 6 aylık world of warcraft yüklemesi yaparsan beles veriyordu ben bunu elimdeki goldları satarak gifte cevirttim oyun cıktı keyim geldi 1 ay oynadım blizz mail yolladı bu yöntem gecersizdir diye oyunumu deactive ettiler gittim 0 dan kutulu oyun aldım yükledim.

Bence dikkat edin benim gibi sonradan magdur olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

oyun direk hesabinda aktif oluyor...

Game summary kisminda Diablo 3: Rape of souls deyip altinda yesil renkte yukariya dogru ok olacak...

edit: Rape ?!?!

çaktırma
  • açıkçası bende patlayacağını düşünüyorum bu olayın dolardan alanlar sadece amerika serverinde oynar derlerse tekrardan almak zorunda kalırız valla son dakkaya kadar bekleyip alıcam ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: eris78

açıkçası bende patlayacağını düşünüyorum bu olayın dolardan alanlar sadece amerika serverinde oynar derlerse tekrardan almak zorunda kalırız valla son dakkaya kadar bekleyip alıcam ben

server a gore almiyorsun ki.oyunun keyini hediye ediyorsun sikinti cikmasi imkansiz

• öylede bir üçkağıt yapıyorsun burda diablonun açığı gibi görmek gerek bence durumu eğerki öyle bir şey olmasa herkez o şekilde alırdı vede durum ne olurdu kimbilir :)
  • parami cope atmak istemem yani. euro bu kdr pahaliyken bu sekilde almk gayet avantajli. ben baska bi hesaptan hediye atiyorm ztn.bir cok sitede giveaway yapanlar olsun tonlarca hediye edilen oyun var.hepsinde sorun olurdu o zamn :-) kutulu almayacklar icin suan en iyi yontem

• eris78 kullanıcısına yanıt
    hiiiic sanmiyorum... adamlarin umurunda degil... kur farkinin oldugundan bile haberleri yoktur... zamaninda simcityde yapmistik.. hindistan proxysi ile oyun 15tlye gelmisti... bizde 60 eu idi.... adamlarin umurunda olan. 40 eu-dolar gelmesi....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.