Şimdi Ara

Rootsuz Android Cihazımda System Dosyalarına Erişmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet hocalarım varmı bunun bir yolu cihazımda root klasörüne erişmek içindekiler üzerinde Read/Write hakkımın olmasını istiyorum bunun bilgisayar ile bağlayıp yada bağlamayıp rootsuz bir şekilde halledeceğim bir yolu varmı

• Öyle bir yol yok. Root denilen şey zaten senin o yetkiyi alman demek. Rootlaman gerek cihazını. Telefonunda eğer kredi kartı bilgilerinle alışveriş vs yapmışsan kesinlikle rootlama yapma. Hesap bilgilerini ele geçiriyorlar direk.

Kingroot özellikle bütün kart/hesap/kimlik bilgilerinizi arka alanda çalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 6 Eylül 2017; 21:52:3 >
  • hocam kingroot cidden çalıyor? mu bu bilgiye nereden ulaştınız? Cidden doğruysa sağolun hocam bende rootlamayı düşünüyordum diğer cihazımı.
  • Başa gelen bilir diye bir laf var. kredi kartı bilgilerimi kullanarak kingroot ücretli reklam vermeye çalışmış sitelere. Banka aradı da bu harcamaları siz mi yaptınız diye anormalliği tespit edip uyarmasalar boşaltmışlardı kartı. Anında ödeme iptali yaptı banka değiştirmek zorunda kalmıştım bütün kartlarımı.

Aynı olay facebook tada yaşadım.https://www.facebook.com/business/help/community/question/?id=10152226767263232 bunun gibi.. Çekimler yapıyorlar.

Telefonu komple sıfırlayıp rootlamak belki önlem olabilir. Kesinlikle facebook hesabınızı bile kullanmayın ama o telefonda..

• peki hocam böyle bir durmuda cihaza trojan/virüs vs bulaşmış olabileceğini hiç düşünmediniz mi çünkü biliyorsunuz rootlu cihazda virüslerin yetkisi çok fazladır androidi silme hakları bile vardır rootlu cihazda. kingroota ise zaten güvenmiyordum çünkü arayüzü falan olsun cm security'e falan benziyor zaten cheetah mobile da malum zaten 5 saniyede virüsleri temizliyormuş(!)
  • Kingroot un içinde geliyor işte bu trojan/virusler başka bir program vs kurulsa teredüte düşülebilirdi. Sistem dosyalarında android işletim sisteminin ve klavyenin kişiselleştirme deneyimi için tuttuğu log kayıtlarından çalıyorlar sanırım bu bilgileri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.