Şimdi Ara

Rootlu ve Custom Romlu telefonu garantiye(servise) yollamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda yeniyim. konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
    Yaklaşık 1 yıl önce aldığım Samsung Galaxy S4 mini telefonuma hile ve sistem dosyalarında oynama yapmak için bir çok kez custom ve stock rom yükledim. Ancak sanıyorum ki fazla kaçırdım. Telefonumu garantiye yollamam gerekiyor. (fazla uzatmamak için telefondaki sorunu açıklamıyorum.)
    Gelelim asıl konuya
    Garantiye yollamak için telefonuma sammobile dan orijinal Türkiye romunu odin ile flashladım. Bir de farkettim ki recovery modda hiç bir işlem yapamıyorum (Wipe İşlemleri vs). Her recovery'yi açtığımda csc kodu hatası alıyordum. csc kodununun TUR yerine AFR olduğunu anladım. Play Store dan csc Changer uygulaması ile kodu TUR yaptım. Sıra Counter sayısını sıfırlamada idi. Triangle away ile sayacı sıfırladım. Supersu uygulamasındaki unroot a tıkladım. Uygulama durduruldu ve kendini silmesi gerekirken silmedi. Root Checker ile telefonun rootsuz olduğunu öğrendim. Cihaz durumu özel gözüküyor ve SuperSU uygulamasını kaldıramıyorum.
    Yardıma çok ihtiyacım var arkadaşlar. telefonu birkaç gün içerisinde garantiye vermem lazım.
    şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SuperSU kaldrımak istersen root explorer ile kök/system/app ten supersu apk sini bulup sil
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.