Şimdi Ara

rootkit sorunu, gördüğüm en illet problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelike aynı konuyu ikinci bir başlık altında açtığım için özür dilerim ancak sorunuma çözüm bulamamaktayım.

merhabalar

her ne kadar daha önce benzer sorunlardan dolayı oluşan yardım talebime bir cevap alamadıysam da yeniden bir konu açma gereği hissettim.

öncelikle sistemin temel sorunu oyunlarda belli bir süre sonra oynanmayacak seviyede kasması.

bileşenler şunlar

m4a870td-usb3
    amd x4 965
    ati 5850
    ocz 2*2 1600mhz

vs. vs.

ilk bulgum hidrag.a virüsü oldu, bu meredi temizleyip güzelce bir formatladım ve kurtulduğumu sandım ancak hiçbir virüs programı virüs tespit edemese bile sorun aynı şekilde devam etti. rootkitbuster ve gmer adlı programlar ile bazı reg kayıtlarının problemli olduğunu öğrendim. ardında her iki disk alanını da formatlayıp pardus kurdum. farklı bir format işe yarar diye düşündüm ama tekrar win7 kurduğumda bir şeyin değişmediğini gördüm.

şu an kafayı yeme noktasında olduğumdan aklıma güzel fikirler gelmiyor, var ise bir çözüm yolu paylaşın gözünüzü seviyim bu arada rootkitbuster bulduğu sorunları düzeltemiyor, aynı şekilde gmer ile düzeltmeye kalktığınızda mavi ekran hatası veriyor.

• _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlginç Bir Reset Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.