Şimdi Ara

Root yapmanın zararları var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
20.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam olarak ne amaçlı yapılıyor bir zararı var mı garanti gibi ?

• yada rooot yapınca gerı donusumu varmı nasıl yapılıyor ben yaptım cok guzel oldu herseyı nı kullanıyorum root yapmazsan telefonunn yuzde 10 kullanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantıc

yada rooot yapınca gerı donusumu varmı nasıl yapılıyor ben yaptım cok guzel oldu herseyı nı kullanıyorum root yapmazsan telefonunn yuzde 10 kullanırsın

ne dedigini sen anladınmı ?
  • yuzde 10 ne ya sacmalamıs sankı bıraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mu baska yardımcı olabılcek arkadas ?

• quote:

Orijinalden alıntı: El nino9

yok mu baska yardımcı olabılcek arkadas ?

Htc Sensation kullanıyorum. Root yapmadan önce HTC'ye sövüyordum resmen...Pil ömrü ve makinedeki arada sırada oluşan takılmalardan...
    Daha sonra telefonu gözden çıkarmış biri olarak, xda'nın altını üstüne getirerek, ARHD romunu yukledim. Olay orada koptu arkadaşım. Telefonum şu an 1.7 ghz'de çalışıyor, kullanımda olmadığında 300 mhz civarına iniyor ve pil sömürmüyor. Yoğun kullanımda 1,5 gün, telefonla çok haşır neşir değilsen 2 gün gidiyor pil ömrü. Menuler yağ gibi oldu, ,internet hızlandı...Hissedilir derecede hızlanma var telefonda ve bunu pile abanmadan yapıyor. Telefonun üstünde kambur olan orjinal rom'dan acil kurtulmak lazım bence...Garanti, garanti diye ödün patlamıyorsa, kullanıcı yorumlarına göre telefonun için stabil bir rom varsa, direk rootla...

• quote:

Orijinalden alıntı: BLoWeR

quote:

yok mu baska yardımcı olabılcek arkadas ?

Htc Sensation kullanıyorum. Root yapmadan önce HTC'ye sövüyordum resmen...Pil ömrü ve makinedeki arada sırada oluşan takılmalardan...
    Daha sonra telefonu gözden çıkarmış biri olarak, xda'nın altını üstüne getirerek, ARHD romunu yukledim. Olay orada koptu arkadaşım. Telefonum şu an 1.7 ghz'de çalışıyor, kullanımda olmadığında 300 mhz civarına iniyor ve pil sömürmüyor. Yoğun kullanımda 1,5 gün, telefonla çok haşır neşir değilsen 2 gün gidiyor pil ömrü. Menuler yağ gibi oldu, ,internet hızlandı...Hissedilir derecede hızlanma var telefonda ve bunu pile abanmadan yapıyor. Telefonun üstünde kambur olan orjinal rom'dan acil kurtulmak lazım bence...Garanti, garanti diye ödün patlamıyorsa, kullanıcı yorumlarına göre telefonun için stabil bir rom varsa, direk rootla...

hocam gıdıyor mu yanı garantı ? ama su an gozden cıkarmadım cok memnunum daha ne kadar memnun olabılırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tam olarak ne amaçlı yapılıyor bir zararı var mı garanti gibi ?

Ben zarar gören görmedim ve ben de dahil.Tabi ki orjinal roma dönersen telefonun garantisinde bi sorun olmaz.Rootla cihaz üzerinde tam yetkiye sahip oluyorsun iyi çok iyi bir şey bu da.
  • Tekrar orjinale dönünce geçmiyomu garantisi adamlar anlamıyolar mı ?
  • aekadaslar selam herkeze lg g2 kullanıyorum root atmayı dusnuyorum bı zararı olurmu sızece acıl cvp yazaRSANIZ SEVINIRIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: mycry21

aekadaslar selam herkeze lg g2 kullanıyorum root atmayı dusnuyorum bı zararı olurmu sızece acıl cvp yazaRSANIZ SEVINIRIM

Kardeş telefon garantiden çıkar telefon rootladığın zaman. Unroot yaparsan garanti dahilinde olur. Android demek benim için root demek. Telefon aldığım zaman ilk işim root atmaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: akyakali

quote:

Orijinalden alıntı: mycry21

aekadaslar selam herkeze lg g2 kullanıyorum root atmayı dusnuyorum bı zararı olurmu sızece acıl cvp yazaRSANIZ SEVINIRIM

Kardeş telefon garantiden çıkar telefon rootladığın zaman. Unroot yaparsan garanti dahilinde olur. Android demek benim için root demek. Telefon aldığım zaman ilk işim root atmaktır

yaa bu rot nedir ne işe yarar

Şarjımı uzar kamerası daha iyimi çeker ne işe yarar

• Root yaparak telefonunun onaylamadığı illegal uygulamaları kullanabilirsin.
    Örneğin; telefonunu bir programla 2.3 sürümünden 4.0a atman mümkün.
    Ya da oyunlar içinde hile kullanmak istiyorsan root yapman "bazen" gerekebilir.
    Root geri dönüşü olan bir işlemdir ancak root yapman sonucunda doğabilecek sonuçlardan tamamen sen sorumlu olursun ve ürünün garanti kapsamından çıkar. Telefonunu fabrika ayarlarına sıfırlarsan root işlemi iptal olur ve cihazın tekrar garanti kapsamına dahil olur.
    Sonuç olarak root telefonunun izin vermediği illegal programları kullanmana yarar. Telefonun sistem özelliklerini daha iyi kullanmanı sağlar ve telefon üzerinde tam yetkiye sahip olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anquriel -- 15 Mart 2015; 14:51:05 >
  • O bu değilde konu 2012de açılmış bende güncel sanıyorum
  • yanı arkadslar rootlım degılmı telefonu sıkıntı yaratmaz bana umarım telefoncuya gıdıp yaptırayım barı hem dedıgınıze gore onroot yapılıyormus zaten benım korktugum nokta umarım root attrırken telefon cokmez
  • Arkadaşlar telefonum s3 root atmak istiyorum ama kayitli bi wifi sifresi var telefonumda root atinca wifi sifresi gidermi?
    Cevapliyan herkese şimdiden teşekkürler.

• furki0005 F kullanıcısına yanıt
    Root da Wifi Şifrelerinin Gideceği Yok İstiyorsan Root Atabilirsin Birde Su Yanı Var S3 Veya S3 MINI BOZULURSA BAYA IS CIKAR BASINA ORN:ROM DELETE OLURSA @&₺U YERSIN TELEFON ACILMAZ ACILIRSADA SAMSUNG YAZISI ÇIKAR KAPANIR GERİSİ SANA KALMIŞ
  • mycry21 M kullanıcısına yanıt
    Root Atarken Telefonun Çokerse Anakarta Elveda Telefonunun Kapasitesi İyi Değilse Kinguser Kullanmanı Oneririm Bilgisayarsız Oluyor Hemde Bu Bir Avantaj Es Geçme Bence

Link:http://www.apkask.com/android/kinguser-v3-5-0-apk.html

Bu Linkten Yükleyebilirsin İyi Şanslar
    Uygulama Açılınca You Dont Have Root Acses Diyecek Sende Get Root Deyip %100 Olana Kadar Bekle Is Tamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.