Şimdi Ara

★★(ROOT ATMA EKLENDİ)SAMSUNG GALAXY Y★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ROOT YAPMA EKLENDİ...!

★★(ROOT ATMA EKLENDİ)SAMSUNG GALAXY Y★★

Samsung Galaxy Y Root yapma ;
    1-Bu linkten update.zip'i indirin ve SD Kart ana dizine atın.
    2-Telefonu kapatın ve recovery modda (Ses açma + Güç + Home) açın.
    3-Recovery modda 'update.zip from sd card'ı seçin .
    *Recovery modda dokunmatik çalışmaz bu yüzden ses kısma ve açma tuşları ile yukarı aşağı gidin ve orta tuş ile seçim yapın.
    4-İşlem bittikten sonra 'reboot system now' deyin ve telefonu yeniden başlatın.
    Videosu:

Ben ihtimal vermiyorum ama cihazınızda gelebilecek sorunlardan sorumlu değilim.

Root Yapma Kaynak:****

Cihazımıza root yaptıktan Google Play den LİNK2SD proğramını indiriyoruz ve oradan istediğimiz proğramı sd karta taşıya biliyoruz.DİKKAT edin sistem dosyasını taşımayın..

galaxy y root atma , s5360 root atma , galaxy y root , root nasıl atılır , adroid root atma , galaxy y s5360 root yapmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ele7en -- 29 Mayıs 2015; 9:28:56 >

• Hocam süpersin bende oldu sağolasın.
  • sayende root oldu sonra hangi programlari atalim ben samsung aps ve social li bise vardi onlari sildim ve hiz asirtma yaptim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßenle100les

sayende root oldu sonra hangi programlari atalim ben samsung aps ve social li bise vardi onlari sildim ve hiz asirtma yaptim

link2sd yi yüklemen yeterli o program sayesinde telefondaki uygulamayi sd karta atabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

quote:

Orijinalden alıntı: ßenle100les

sayende root oldu sonra hangi programlari atalim ben samsung aps ve social li bise vardi onlari sildim ve hiz asirtma yaptim

link2sd yi yüklemen yeterli o program sayesinde telefondaki uygulamayi sd karta atabilirsin

problem yok atiyorumda lakin zayif kasiyor baska neler yaparim en ust seviyede kullanmak istiyorum teli

• EyvAllah kardeşim Allah razı olsun ;)
  • Recovery durumda iken, yuklenen o dosyayi bulamiyorum. Ne yapmam gerektir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende olmadi :-(
    Bi yardimci ol lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centilmen.4444 -- 24 Şubat 2015; 7:56:28 >
  • Centilmen.4444 kullanıcısına yanıt
    neyi yapamadiniz

• Ele7en kullanıcısına yanıt
    Sonunda yaptim reis. Dosyayi bulamiyordum dowland bölümünde. bende direk kartin icine attim orada gözüktü.

• Centilmen.4444 kullanıcısına yanıt
    iyi hayirli olsun :)

• Hocam root attıktan sonra telefon türkçe kalıyor demi herhangi bir dil sorunu olmuyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryuzaki17

Hocam root attıktan sonra telefon türkçe kalıyor demi herhangi bir dil sorunu olmuyo ?

dil sorunu olmaz

• üstadlar

samsung telefonuma güncelleme root atıyordum araştırarak başladım tabi.telefondan bilinmeyen kaynaklara izin vermeye tıklayın denmişti aynen tıkladım..tlf kapattım ve root attım ..bittikten sonra tlf yenıden başlamadı..REACTİVATİON LOCK: OFF modunda görünüyordu...tekrar araştırdıktan sonra gördümki telefondaki usb ayıklama modunuda aktif hale getırmek gerekıyomuş..şimdi ne tlf açabiliyorum dokunmatık zaten dewre dışı tuşlarlada müdahale edemıyorum.. lütfen yardım edin :(((

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.