Şimdi Ara

root access yes ne demek oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei p7 cihazim var ve menude kinguser diye bir program vardı. Program içinde removed yaptım sildim. Rootlu mu değil mi diye google playden uygulama indirdim root checker diye bana su bildirimi verdi
    Root acces is not properly installed on this device

Cihazın.rootlu mu değil mi ? Veya nasıl anlayablrm yeni sürüm yuklicem çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 7 Mayıs 2015; 8:10:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Edit : Cpi-z programında root access : yes yazıyor ama root checker ise kırmızı şekilde diğer yazıyı gösteriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kinguser root programı. Sen root'u silmişsin. Marketten indir ve kur. Tekrar root olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

Kinguser root programı. Sen root'u silmişsin. Marketten indir ve kur. Tekrar root olursun.

Dostum cihazı root yapmicam rootluktan çıkarmak istyrm. Yanı resmi sürüm.olsun istiyorm.. CPU -z ile baktgmda root access yes diyordu

• önce root et yani kinguser'ı geri yükle.
    sonra unroot işlemi yaparsın. kinguser içerisinde olmalı...

UNROOT işlemi yapmalısın

• Dostum kinguser içinden remove root permisson dedim cihazı yenıden baslattım.
    şimdi cpu-z programından root access = no yazıyor.

sanırım root kalktı. şimdi resmi surumu pdf klavuzundakı yukleyebılırmıyım

EDİT : DOSTUM REMOVE REOOT PERMİSSON YAPTIGIM AN ROOT ACCES NO YAZDI AMA SİSTEMI YENIDEN BASLATTIGIMDA TEKRAR BAKTIGIMDA ROOT ACCESS = YES YAZIYOR AMA KINGUSER PROGRAMI MEVCUT DEGIL.

ANLAMADIM GITTI NASIL OLACAK

dostum birde hafıza kartım yok. normal tel hafızasına atsam olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 7 Mayıs 2015; 9:57:57 >
  • bana kısaca ne yapmak istediğini yazarsan daha kolay bir çözüm üretebiliriz belki. huawei p7 kullanıyorum demişsin. sen telefona ne yapmak istiyorsun? root ile ilgili sorun nedir?
    yapmak istediğim işlemi yazarmısın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bana kısaca ne yapmak istediğini yazarsan daha kolay bir çözüm üretebiliriz belki. huawei p7 kullanıyorum demişsin. sen telefona ne yapmak istiyorsun? root ile ilgili sorun nedir?
    yapmak istediğim işlemi yazarmısın?

Dostum resmi sürüm çıkmış. Güncel sürüm onu kurmak istiyorum. cihazı 2.el aldım faturaıs fln mevcut. menüde kinguser diye program vardı remove root permisson yaptım. cpu-z ile kontrol ettim root acces = no yazıyordu sistemı yenıden baslattım root acces = yes yazıyor sımdı de. telefonum rootlu mu değil mi ? veya resmi sürümü klavuzda gosterılen gibiş yuklesem olur mu ? Birde hafıza kartım yok. direk telin hafızasına atsam olur mu.

benim sürüm B609
  • root ile rom güncellemenin ilgisi yok. önemli olan senin orjinal recovery kullanıyor olman. sen rom güncellmek için telefonuna orjinal recovery kur (eğer orjinal değilse) sonra telefon hafızasına dload klasörü aç ve içine update dosyasını koy. telefon ayarlar bölümünden update sayfasına gir ve hafızadan updateyi seç. işlemi başlat. root ile ilgisi yok dediğim gibi. orjinal recovery gerektirir.

• quote:

root ile rom güncellemenin ilgisi yok. önemli olan senin orjinal recovery kullanıyor olman. sen rom güncellmek için telefonuna orjinal recovery kur (eğer orjinal değilse) sonra telefon hafızasına dload klasörü aç ve içine update dosyasını koy. telefon ayarlar bölümünden update sayfasına gir ve hafızadan updateyi seç. işlemi başlat. root ile ilgisi yok dediğim gibi. orjinal recovery gerektirir.

Dostum orjinal recovery olup olmadığını nasıl anlıcam ?
  • Recovery moda girdiğinde cwm veya twrp yazmıyorsa orjinaldir.

• quote:

Recovery moda girdiğinde cwm veya twrp yazmıyorsa orjinaldir.

Resmini cektim ses acma + power tusuna bastim ve bu menü geldi. Sanirim rootlu böyle kulanmam mi daha iyi olur yoksa orjinal hale getirip yeni rom mu yukliyyim.Birde bazen mailler fln gelmiyor yani teli yeniden baslattgm zaman mailler direk dusuyor. sadece maillerde oluyor bu sorun. Nasil duzeltebilirim.
     root access yes ne demek oluyor ?

• Tek tek bi dakka ;)
    Recovery orjinal sorun yok. Emui sitesinden rom indir veya yüklemek isteğin romu indirdiysen adını update.zip yap. Dikkat et Update.zip.Zip olmasın.
    Telefona kopyala, recovery moda gir ve flashla. Versiyon yükselir.

Bahsettiğin sorun kronik Huawei sorunu. Mate7de bile var. PNF NO-ROOT yükle sorunu çözer. Açılışta başla olarak ayarla.

• quote:

Tek tek bi dakka ;)
    Recovery orjinal sorun yok. Emui sitesinden rom indir veya yüklemek isteğin romu indirdiysen adını update.zip yap. Dikkat et Update.zip.Zip olmasın.
    Telefona kopyala, recovery moda gir ve flashla. Versiyon yükselir.

Bahsettiğin sorun kronik Huawei sorunu. Mate7de bile var. PNF NO-ROOT yükle sorunu çözer. Açılışta başla olarak ayarla.

Yani simdi huawei resmi sitesinde ki romu indirip yuklesem sorun olur mu ? biraz endiseleniyorum aslinda :) korku da var ne yalan soliyim :D
  • İlk mesajını hatırlatmak istiyorum. "Cihazın.rootlu mu değil mi ? Veya nasıl anlayablrm yeni sürüm yuklicem çünkü."

• quote:

İlk mesajını hatırlatmak istiyorum. "Cihazın.rootlu mu değil mi ? Veya nasıl anlayablrm yeni sürüm yuklicem çünkü."

Dostum anladım cihazım orijinal sürüm şimdi resmi sitedeki sürümü klavuzda ki gibi yapsam olur mu ? Ve bu PNF-root nerden yuklicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 7 Mayıs 2015; 22:34:57 >
  • Evet olur. Google markete gir. Orada var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.