Arkadaşlar az önce ronarkda apostle slotunda kasmaya çalışıyordum r3 de idim; ve sanırım party de bir koxper rogue vardı. Ben bir anda dc oldum; ve şu an oyuna giremiyorum İD pass yazınca char askıda kalınca gelen dc yazısından geliyor. Ban mı yemişim sizce. yardımlarınızı bekliyorum.
tam anlamadım ama ban deil sanırım.
Ne yazdığını Tam olarak Söylersen yardımcı olurum ama '' Disconnet '' yazısını görüyosan charın askıda kalmış
banlanınca daha deişik şeyler yazıyo askıda kalmıştır adam korkma kardeş
r3 kapalı arkadaş için rahat olsun
Tam olarak ne yazıyor.Söylersen yardımcı olabilirim.
suan bende olimpiada aynı sey basıma geldi korkama bise olmaz
Abi tam olarak işte char askıda kalınca yazan yazı . The account is currently in use.Would yo like to disconnect the previous connection? çıkan yazı bu askıda kalınca yazan yazının aynısı fakat bir anda dc olup da party de 1 koxper ın olması kafama takıldı.El emeğiyle tek kişi kastığım için bu kadar araştırdım yoksa umurumda olmazdı yorumlar ve yardımlar için teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: _I_cuT_
Abi tam olarak işte char askıda kalınca yazan yazı . The account is currently in use.Would yo like to disconnect the previous connection? çıkan yazı bu askıda kalınca yazan yazının aynısı fakat bir anda dc olup da party de 1 koxper ın olması kafama takıldı.El emeğiyle tek kişi kastığım için bu kadar araştırdım yoksa umurumda olmazdı yorumlar ve yardımlar için teşekkürler.
Kormana Gerek yok kardeşim char askıda kalmış
ban yazısı tam olarak şudur.
Server is undergoing maintenance. Please try again later.
quote:
Orjinalden alıntı: unutuldum
r3 kapalı arkadaş için rahat olsun
Ne zaman gelirki bu r3 sansa bak yaa
gelirse serverin ilk +8 ironx ini basıcam inşallah
yok içini rahat tut sen ban değil
inş basarsın +8 IX
quote:
Orjinalden alıntı: _I_cuT_
Askıda KaLmı$ KorKma .
ronarka sinir oluyorum 30 lwl kadar kasaamdım cünkü koxp yok ..
ban deil ama ya ban olsaydı bak kasarken ohh ne güsel gelio ama ban yazısı cıkınca oturuon şapa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme