Şimdi Ara

Ronaldo,Ümit Davala saç modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yalan söyliyim zamanında böyle saçım olsun diye özenirdim

Ronaldo,Ümit Davala saç modelleri

Ümit Davala'nın İkonik Saç Modelleri

Futbolseverler arasında "Kel Aslan" lakabıyla tanınan Ümit Davala, sahadaki yetenekleri kadar ikonik saç modelleriyle de dikkat çekmiştir. Davala'nın saç modelleri, zaman içinde değişmiş ve futbol dünyasında trend belirleyici olmuştur.

1990'ların başında, Davala uzun ve dağınık saçları ile sahalarda boy gösteriyordu. Bu saç modeli, o dönemde birçok genç futbolcu tarafından taklit edildi.

2000'li yıllara gelindiğinde Davala, saçlarını kısaltarak daha modern bir görünüme kavuşmuştur. Bu kısa saç modeli, onu sahadaki rakiplerine karşı daha ciddi ve karizmatik bir görüntü kazandırmıştır.

Davala'nın en ikonik saç modeli, 2002 FIFA Dünya Kupası sırasında sergilediği mohawk olmuştur. Bu cesur saç modeli, Türkiye Milli Takımı'nın başarısında önemli bir rol oynamıştır ve taraftarlar tarafından büyük beğeni toplamıştır.

Günümüzde Davala, daha kısa ve bakımlı bir saç modeli tercih etmektedir. Bu saç modeli, onun olgunlaşan imajına uygun ve profesyonel bir görünüm sağlamaktadır.

Sonuç

Ümit Davala'nın saç modelleri, futbol dünyasında bir fenomen haline gelmiştir. Uzun ve dağınık saçlarından modern mohawk'ına kadar her saç modeli, döneminin trendlerini yansıtmış ve futbolseverlerin hafızasında yer etmiştir. Davala'nın saç modelleri, onun futbolcu kimliğinin ayrılmaz bir parçası haline gelmiş ve sahadaki başarısının yanı sıra ikonik bir stil ikonu olmasına da katkı sağlamıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Umit davala modası vardı bir aralar bende oyle yaptıracaktım annem izin vermedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

Umit davala modası vardı bir aralar bende oyle yaptıracaktım annem izin vermedi

Ben de herkes ümit davala saçı yaptırdığı için ben de ronaldo yapıp mahallede maçlarda Ronalllddooooo diye bağırcaktım

People are born free
    life chained forever NBC
  • ümit davalanın saç paintle yapılmış gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: saksıfon

ben ümit davala modelini yaptırmıştım annem beğenmeyince hasan şaş modeline döndüm

Ulan

• Fotoğraf efsane olmuş Zamanında bütün mahallede davala,ronaldo saçı modası vardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben ronaldo yaptırmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone 5S Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16 GB Beyaz

Adolf Hitler
    [ 1889 - 194∞ ]

Son yok edilecek düşman, ölümdür.
  • OrganikYazar kullanıcısına yanıt
    benim de annem izin vermemişti, şimdi bakıyorumda iyi ki izin vermemiş
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.