Şimdi Ara

Ronaldo'dan sonra Mourinho

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Cristiano Ronaldo'yu daha İstanbul'da ağırlamadan sıradaki özel konuğu da belirledi: Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho.

İstiklal Caddesi’ndeki Demirören Alışveriş Merkezi’nde yarın gerçekleştirilecek açılışta hayranlarıyla buluşup, imza dağıtacak olan Ronaldo’nun ardından Mourinho da aynı yerde düzenlenecek bir organizasyona katılacak.
    Mourinho’nun İstanbul’a geliş tarihi önümüzdeki günlerde netleşecek.

Fanatik

Ronaldo'dan sonra Mourinho

• koskoca cristiano ronaldo yarın istanbulda olacak.helal olsun sana yıldırım başkan
  • Başkan çalışıyor.
  • la bizim başkan'da olmasa millet Cr7'den mahrum kalacak.
  • Büyüksün demirören , orda olacağım
  • Kusura bakmayın da sanki Beşiktaş'a getiriyor.Adam özel işlerinden dolayı getiriyor nedense ben hiç övünemiyorum.Beşiktaş'a mâl etmeye gerek yok.
  • Şunu sarhoş edip bi imza attırsak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ronaldo bize yaranamk için yapmadığı şebeklik kalmadı ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cokcokak

Şunu sarhoş edip bi imza attırsak

Hadi görüşürüz Başkan
    Nereye?
    E Bodrum'a ordan da İspanya'ya döneceğim
    Yok öyle
    Nasıl?
    Bak buraya imza atmışsın 5 senelik sözleşme
    Nasıl olur ya ben kızın üstündeki formaya attım
    O kızı ben ayarlamıştım, artık BJK'nin malısın
    Bonservis?
    Boşver onu fon halleder hadi bakim
    Neyse Başkan Q7 ile takılırız artık, ben Bodrum'a kaçıyorum valla, ama ayıp ettin söylesen imzalardım zaten
    Koçum benim, hadi Q7 oda arkadaşın olacak kampta iyi dinlen hadi

• Yarın büyük hitimalle izdiham çıkacak
  • helal olsun yıldırım başkan.ronaldonun tapusunu isteriz:):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

Kusura bakmayın da sanki Beşiktaş'a getiriyor.Adam özel işlerinden dolayı getiriyor nedense ben hiç övünemiyorum.Beşiktaş'a mâl etmeye gerek yok.

Aziz Başkan getirebilir mi?

Özel işler kısmı doğru ama ileride bunun yararlarını görebiliriz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

Kusura bakmayın da sanki Beşiktaş'a getiriyor.Adam özel işlerinden dolayı getiriyor nedense ben hiç övünemiyorum.Beşiktaş'a mâl etmeye gerek yok.

Aziz Başkan getirebilir mi?

Özel işler kısmı doğru ama ileride bunun yararlarını görebiliriz gibi.

eğer mou madrid'de başarısız olursa bize bile getirebilir demirdöven ki barca'nın bu formu karşısında dominantlık sağlamak zor olacak bir kaç yıl daha.

• Bir şey sorucam, şu 250 liralık alışverişe ronaldo imzalı forma hediye olayı nedir ? Forma orijinal madrid maç forması mı ? Ronaldo o anda mı imzayı atacak yoksa imza çoğaltılıp formalara mı yapıştırılacak ? Stok var mı ? Nerede 250 lira harcamamız gerekir ? Detaylar nelerdir yani bilen gören duyan var mı ?

Eğer stok sorunu yoksa ve orijinal forma ise yarın giderim babalar gibi 250 lirayı veririm alırım imzalı formayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Bir şey sorucam, şu 250 liralık alışverişe ronaldo imzalı forma hediye olayı nedir ? Forma orijinal madrid maç forması mı ? Ronaldo o anda mı imzayı atacak yoksa imza çoğaltılıp formalara mı yapıştırılacak ? Stok var mı ? Nerede 250 lira harcamamız gerekir ? Detaylar nelerdir yani bilen gören duyan var mı ?

Eğer stok sorunu yoksa ve orijinal forma ise yarın giderim babalar gibi 250 lirayı veririm alırım imzalı formayı

C.Ronaldo tarafından sıcak mühür basılacak formaya

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Bir şey sorucam, şu 250 liralık alışverişe ronaldo imzalı forma hediye olayı nedir ? Forma orijinal madrid maç forması mı ? Ronaldo o anda mı imzayı atacak yoksa imza çoğaltılıp formalara mı yapıştırılacak ? Stok var mı ? Nerede 250 lira harcamamız gerekir ? Detaylar nelerdir yani bilen gören duyan var mı ?

Dostum ciddi bir soru sorduk şurada

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Cokcokak

Şunu sarhoş edip bi imza attırsak

Hadi görüşürüz Başkan
    Nereye?
    E Bodrum'a ordan da İspanya'ya döneceğim
    Yok öyle
    Nasıl?
    Bak buraya imza atmışsın 5 senelik sözleşme
    Nasıl olur ya ben kızın üstündeki formaya attım
    O kızı ben ayarlamıştım, artık BJK'nin malısın
    Bonservis?
    Boşver onu fon halleder hadi bakim
    Neyse Başkan Q7 ile takılırız artık, ben Bodrum'a kaçıyorum valla, ama ayıp ettin söylesen imzalardım zaten
    Koçum benim, hadi Q7 oda arkadaşın olacak kampta iyi dinlen hadi

7 numara kavgası çıkar, minyatür kale maç yaparlar 7 numara için

• quote:

quote:

quote:

Çakma forma vermezler dostum ne yaptın sende.Orjinal imzalı formadır muhtemelen.Adam çok kazanacak bu işten,formanın peşinde düşmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

quote:

quote:

Çakma forma vermezler dostum ne yaptın sende.Orjinal imzalı formadır muhtemelen.Adam çok kazanacak bu işten,formanın peşinde düşmez.

AVM'in içinde neler var bilmiyorum fakat ihtiyacınız olan bir şeyler alabiliyorsanız gayet iyi bir fırsat. "Boru değil" yazmak istiyorum ama çok kaba kaçacak o yüzden yazmayayım ama gelen adam Ronaldo.
    Orijinal formasına imza atacaktır diye düşünüyorum fakat kaç kişiye imza dağıtacak, kaç saat sürecek bu çok önemli. Sınırlama yapılmazsa eğer adam sabahtan akşama kadar orada kalır ki bu da olmaz.

Diğer bütün rakip taraftarlar filanda orada olacaktır.

Hem ihtiyacınız yoksa bile alıp satabileceğiniz bir şey de alabilirsiniz belki AVM'den. İstanbul'dakiler bu fırsatı kaçırmasınlar derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.