LOST daki adaya nekadar benziyor. sakın ronaldinho lostta oynuyo olmasın
Jacob Ronaldinho nun ta kendisi !
quote:
Orjinalden alıntı: Apoca[L]z
quote:
Orjinalden alıntı: K.Kahriman
quote:
yaşama bakın burada yaşasan ömrün 15-20 yıl uzar açıcan kapı pencere püfür püfür deniz havası ciğerlerinde
vede orda Ps3 oynucan ömrün bi +20 daha uzar
oraya bi kız atacan +20 daha koy bu adam ölmez
Yatak neden 2 kişilik.BEkar değil mi bu? Yoksa...
quote:
Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek
İnsan her kalktığında o manzarayı görsün ne sinir ne stres hiçbir şey kalmaz yatak manzarası süper gerdek geceside süper ve verimli geçer bence
5'iz gelir diyosun bu yatak odasından
cok abartı olmuş bence ev insan yolunu kaybeder orda sıkışsan tuvalete yetişemezsin beyaa
Ev değil sanki gece kulübü.Performans düşüklüğünü biraz kestirebiliyorum adam evden çıkmak istemez ki
quote:
Orjinalden alıntı: ScarLiberal
tam bir asosyal evi ulan herşey evin içinde dışarı çıkmayacakmı bu adam?
Sendede o kadar para olsa sende yaparsın aynısını.
quote:
Orjinalden alıntı: newmonarch
Ama Abd'de şu durum var...İllaki İstanbul gibi tek bir merkezde oturmak zorunda değilsin. Köyünün bile eğitimi , istihdamı, altyapısı vs. çok iyi, ileri düzeyde. Normal bir kasabadaki devlet okulu, bizim İstanbul'da sosyetenin gittiği Bilfen vs. gibi okullarla aynı seviyede, hatta daha iyi ( Abd eğitim sistemi daha iyi çünkü ) .
Bu durumda Abd'de kıyı köşeden 60-70.000$'a eşşek kadar villa alınabilir havuzlu felan. Buranın İstanbul'u kadar kalite görürsünüz. ( Hatta daha iyi trafik olayıda yok )
Yok ben ultra lüks istiyorum, Los Angeles'te, New York'ta şehrin göbeğinde olsun diyorsanız 3-5 milyon doları gözden çıkartacaksınız...
bizim eğitim sistemimiz sakat en başta.
Audi A8 Şeyh için Gümüşten Yapılmıştır......Rengi gümüş rengi değil TAMAMEN GÜMÜŞ!!!!
Ronaldinhonun veya değil farketmez. Ev mükemmel. Gerçekten ölmeden cennete gitmek gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: karasoyka Audi A8 Şeyh için Gümüşten Yapılmıştır......Rengi gümüş rengi değil TAMAMEN GÜMÜŞ!!!!
Şeyhi geç abi ona babadan kalmış,Ronaldinhonunki alın teri