Şimdi Ara

Ronaldinho'nun Evi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
8.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: By_UsTuRa

eva atcan 4 kız ordan oraya ordan oraya wercen odunu

sadece odumu vercen
  • neden saf altindan degil parasimi yetmedi :D:D:D:D
    quote:

Orjinalden alıntı: __JV__

quote:

Orjinalden alıntı: karasoyka
    Audi A8 Şeyh için Gümüşten Yapılmıştır......Rengi gümüş rengi değil TAMAMEN GÜMÜŞ!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Ama Abd'de şu durum var...İllaki İstanbul gibi tek bir merkezde oturmak zorunda değilsin. Köyünün bile eğitimi , istihdamı, altyapısı vs. çok iyi, ileri düzeyde. Normal bir kasabadaki devlet okulu, bizim İstanbul'da sosyetenin gittiği Bilfen vs. gibi okullarla aynı seviyede, hatta daha iyi ( Abd eğitim sistemi daha iyi çünkü ) .

Bu durumda Abd'de kıyı köşeden 60-70.000$'a eşşek kadar villa alınabilir havuzlu felan. Buranın İstanbul'u kadar kalite görürsünüz. ( Hatta daha iyi trafik olayıda yok )

Yok ben ultra lüks istiyorum, Los Angeles'te, New York'ta şehrin göbeğinde olsun diyorsanız 3-5 milyon doları gözden çıkartacaksınız...

Abdnin eğitim sistemi iyi demissin yanlış okumadıysam.Evet eğitim sistemi iyi ama sadece özel okullar için geçerli o dediğin şey..Bizimde özel okullarımızın abdden eksik bi yanı yok..Robert lisesi vb..Abddeki Üniversiteler iyidir ama özel olanları...Abddeki devlet liselerini bizim özel okullar ile karsılastırmıssın..Abd deki devlet liseleri şuan bitmiş durumda.New york gibi yerde 30-40 kişilik sınıflar var.Okullar çetelerin kontrolünde...Eğitim sıfır.Köylüsünün bile eğitimi var demişşsin..Ben köylüsüün geçtim los angeles sokağında televizyon muhabiri elindeki dünya haritasından sokaktaki insanlara ırakı göstermesini istiyorduu..Adamların ırak olararak işareledikleri yer avustralya,haiti,endonezya vb. bir cok ıraktan binlerce km uzaktaki ülkelerdi.Yda u harfi ile başlayan bir ülke söylemelerini istediler..Kimse bilemedi hatta bazıları almanya(germany) bile dedi.Halbuki kendi ülke adları bile akıllarına gelmemişti(usa)Dediğin gibi baya eğitimliler..Abdde parası olanlar yaşayabilir ve iyi eğitim alır..Abd nin sadece özel sektöre bağlı olan kurumları cok ıyı....Gerisi yalan...Fiyatla ra bakarsan abd tamamiyle ucuzdur...Orada 100 bin dolar olan bir Lamborghini,burada vergiler hariç 350 bin dolar...

• Abicim şaka bi yana ben hiç kapı göremedim yoksa bu adamın kapısı herkese açıkmı yaws ...

Ayrıca biraz fazla abartı olmus yaw .... beni bayar ne o öyle evde 2 kişi kalsan birbirini kaybedersin...
  • adam tuvaleti bulasıyo donuna sıçar.o audiyi bana versin başka bişi istemem
  • quote:

quote:

Audi A8 Şeyh için Gümüşten Yapılmıştır......Rengi gümüş rengi değil TAMAMEN GÜMÜŞ!!!!

hehehe seninde 8000-9000 kisilik kolelerin (asiretin) arti petrol kuyun olursa senidne olur arabaya gel , ozel yapim . seyh icin yapmislar galiba ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

quote:

hehehe seninde 8000-9000 kisilik kolelerin (asiretin) arti petrol kuyun olursa senidne olur arabaya gel , ozel yapim . seyh icin yapmislar galiba ...

öyle deme belki verirdi.
    (Arabayı verirdi yani yanlış anlamayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy93 -- 13 Nisan 2008; 9:56:59 >

• Kasap yağı fazla bulunca k*çna başına sürermiş..
    Zengin Parasyıla Fakir Karısıyla oynar..
    Zenginin malı züğürtün çenesini yorar..
    Helal be Atalarımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 13 Nisan 2008; 10:24:31 >
  • sabah kalktığın anda gözlerinin önünde masmavi bir deniz evet bu duyguyu iyi biliyorum galiba

ancak böyle bir evi ben şimdiye kadar rüyamda bile görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aganta Burina Burinata

sabah kalktığın anda gözlerinin önünde masmavi bir deniz evet bu duyguyu iyi biliyorum galiba

İlerde daha iyileri senin olur inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mé®t

quote:

sabah kalktığın anda gözlerinin önünde masmavi bir deniz evet bu duyguyu iyi biliyorum galiba

aslında mutluluk, huzur yaşamlarımızda o kadar sıradan yerlerde ki bazen ona baktığımız halde göremiyoruz ben elimdekinin kıymetini bileyimde (gerçi elimizde bir şey yok ama) böyle saray yavrularında falan gözüm yok

gerçekten ciddiyim burnamda uzamadı

• quote:

quote:

quote:

aslında mutluluk, huzur yaşamlarımızda o kadar sıradan yerlerde ki bazen ona baktığımız halde göremiyoruz ben elimdekinin kıymetini bileyimde (gerçi elimizde bir şey yok ama) böyle saray yavrularında falan gözüm yok

Doğru,Elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru,Elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz...

O sarayda 1 hafta yaşasam yeter.! hafta kral olurdum hiç yoktan

• quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet.Fatih

quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

bi Tsunami olsa poku yidi

• quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

2.resim harika ama

Harika ne kelime.. Güzel bir kız görmüş kadar heyecanlandım yahu
  • WALLA BEN BU RESİMLERİ GÖRÜNCE BABANNEMİN SIKÇA KULLANDIĞI BİR ATASÖZÜ GELDİ AKLIMA

AFFINIZA SIĞINARAK YAZMADAN EDEMİYCEM (ÇOK PARDON)

"KASAP YAĞI FAZLA BULUNCA KIÇINA BAŞINA SÜRERMİŞ"

evet
    bu link.teki yazıdan bir alıntı idi

• quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

quote:

Orjinalden alıntı: daglilar

Yalan kardeşim ya böyle ev mi olur disko gibi

Ronaldinho'nun Evi

dalgamı geçiyon sahte mahte süper dekore etmişler evi herhalde sen kireç'le boyanmış duvarlara alışmışsın ondan sana ters gelmiş

Not:Düzelttim.

• hela manzarası süper olsa gerek. Adamın s.tıkça s.sı gelir
  • quote:

Orjinalden al�nt�: Pi�r D� Sans

hela manzaras� s�per olsa gerek. Adam�n s.t�k�a s.s� gelir

neden öyle dedin ki

insan kötü ortamların içine etmek ister
  • eğer bura ronaldinho nun eviyse neden adam içinde değil paparazi miyiz biz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.