Şimdi Ara

ROMOSS power bank harici batarya (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
14
Favori
26.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Arkadaşlar küçük, ince, cebimde taşıyabileceğim bir power bank arıyorum. 3000 MAH olsa yeterli. Bu kriterlere göre öneriniz, tavsiyeniz var mıdır?

Romoss sailing 1 2600mah tam size göre

Hocam o çok kalın geldi bana. Şöyle kalınlığı 10 mm civarı başka bir ürün var mıdır?
  • Malesef bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoTech

@osmanak
    Hocam buyrun

Ebay- Link

Daha bugün geldi. İşyerinde bıraktım. Ama 1 defa etse yeter diye almıştım. Baktım üzerindeki lamba yanıyor. Sağlam dedim bir kenara koyup mesaiyi bitirdim. Yarın test etmeye çalışırım.

Edit: Neden burdan aldığımı da söyliyim. Hem samsung pil konusunda satıcı güven verdi hemde 2600 lük seçtim. Çok da araştırmadım daha ucuzu vardır belki.

Link için teşekkürler.. Samsung pil varsa o zaman sense modeli değil sizin aldığınız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• PhotoTech P kullanıcısına yanıt
    isveçten gelen kargonun takibini yapabildiniz mi? bana verilen kodu 17tract.net'ten takip ediyorum ama günlerdir bir değişiklik yok, türkiyeye gelince ptt sayfasından takip etmek mümkün mü?
  • Evet. Türkiyeye girince PTT yurtdışı sorgusundan görülecek. Sonra, en geç 1 hafta içerisinde elinizde olur. Yani son hafta dışında bir şey görmeyi beklemeyin.
    @asdfg112

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoTech -- 25 Mart 2014; 15:46:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoTech

Evet. Türkiyeye girince PTT yurtdışı sorgusundan görülecek. Sonra, en geç 1 hafta içerisinde elinizde olur. Yani son hafta dışında bir şey görmeyi beklemeyin.
    @asdfg112

Beklerken bir tane de 10400 lük siparişi mı versem bilemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

quote:

Orijinalden alıntı: counterdoctor

quote:

Orijinalden alıntı: theturkish

merhaba urunler kaliteli gorunuyor fakat hepsinin cikisi 1 amper gorunuyor. Lg g2 kullanicisi olarak 1 a cikisli sarj cihazlariyla sarj etmeye calisirken zirrt pirt yavas sarj uyarisi cikiyor ve insani hasta ediyor. cikisi 1,5 amper olan bi urun var mi acaba?

hocam ben solo 5 aldım, 2 adet sarj çıkışı var, biri 1.0 diğeri 2.1 amper , ben 2.1 ile ediyorum, bayağıda hızlı sarj ediyor, kaç kere edecek daha ona bakmadım, güzel ama benim bayağı işime yaradı, solo ile sailing arasındaki farklara baktım , sailing daha hızlı sarj oluyor 5-6 saatte solu 10 saatte aralarındaki görebildiğim tek fark bu haberiniz olsun, solo 4-5 te var galiba sadece bu 2.1 amperlik ikinci çıkış sitesinden kontrol ederseniz göreceksiniz, solo5 benim xperia z ile neredfeyse aynı uzunlukta 5.0 inçlik telefon, bilgilerinize..

2.1 ve 1 amperlik çıkışlar, ikisi de bende 1100mah ile şarj ediyor...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abmantis.galaxychargingcurrent.free&hl=tr

bu program aracılığıyla baktığımda...

ben ne kadar verdiğini bilmiyorum, ama kesinlikle telefonum 1 saatten az fazla bir sürede fazla sarj oluyor 2300 amper benim bataryam.. galaxy s3 tede dediğiniz gibi programla bakmıştım 999 amper gösteriyordu, çünkü galaxy s3 ün şarj aletinin verdiği maximuma göre yapılmış bi program, telefonda en fazla o kadarını kabul ediyor galiba..

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

isveçten gelen kargonun takibini yapabildiniz mi? bana verilen kodu 17tract.net'ten takip ediyorum ama günlerdir bir değişiklik yok, türkiyeye gelince ptt sayfasından takip etmek mümkün mü?

benimki ayın 21 de tr ye girişyaptı bana verilen adres

http://directlinktrackedplus.com/

idi ve ilk günden itibaren takip edebiliyordum tr de 1 hafta önce görünmeye başladı.
  • http://www.aliexpress.com/item/Romoss-Sense-4-10400mah-external-battery-pack-power-bank-charger-for-iphone-ipod-ipad-mini-samsung/1607485719.html

şundan bir adet de ben sipariş ettim. Bundan sonra yolunu gözleyeceğiz. Umarım çok uzun sürmez
  • Benim anlamadığım yurtdışından alan arkadaşların kutu iceriginde ki kılıf bizim ürünlerde neden yok ?? Bunun açıklaması hiç tatmin edici degil açıkçası celsa cevaplar mısın??

• Donnie.Brasco kullanıcısına yanıt
    Yurt dışından alınan ürünlerde kılıf yok.Sadece Romoss Türkiye tarafından satılan ürünlerde Kılıf var.
  • Romoss Sailing 1 2600 mah sipariş etmiştim. Moto G kullanıcısıyım. İlk geldiğinde telefonumu şarj ettim, %30 doldurdu(%17'de şarja taktım %45 civarına kadar geldi). Belki dedikleri gibi full dolu gelmiyordur batarya dedim, bugün bataryayı şarj edip tekrar denedim, yine %30. Telefonun bataryası 2070 mah. Elimde Motorola'nın 550 mah 3 senelik harici bataryası var, o da aynı işi görüyordu. Bana hatalı ürün mü geldi bilmiyorum ama performansından memnun kalmadım.

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Siz ürünü hangi firmadan aldınız ?

Ürünü bir kac kere doldurun. Doldutan sonra 1-2 saat fazladan sarj olsun ve tekrar performansına bakın.
    Problemli bir cihazda gelmiş olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Ürünü bir kac kere doldurun. Doldutan sonra 1-2 saat fazladan sarj olsun ve tekrar performansına bakın.

Hepsisat.com'dan aldım. 1-2 saat fazladan şarj oldu zaten. Şimdi takıp tekrar deneyeceğim, değişme olursa yazarım.

• Arkadaşlar aliexpresste kampanya var 15 dolarlara kadar düştü almak isteyen olursa baksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Hepsisat.com'dan aldım. 1-2 saat fazladan şarj oldu zaten. Şimdi takıp tekrar deneyeceğim, değişme olursa yazarım.

Hocam sonucu bildirir misin? Ben de ona göre sipariş vereceğim.Bir de ürünün boyutları (özellikle kalınlığı) nasıl.Sol cepte taşımak için çok mu büyük?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Arkadaşlar aliexpresste kampanya var 15 dolarlara kadar düştü almak isteyen olursa baksın

Nasıl bir kampanya hocam kargo ücreti nasıl oluyor bu sitede

• kargo çoğunda ücretsiz...
  • Disbritör firmalardan aldıysanız ürünleriniz garantilidir.Garanti kapsamı altında ücretsiz değişim yaparlar mutlaka madur edeceklerini düşünmüyorum
  • Mobil olduğum için mobil link verdim ama ortalama 15.99a 10400 Mah bulabilirsiniz. Ben aldım bi tane

http://m.aliexpress.com/item/1663326721.html

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.