oyunu oynamak için hangi tuş ne işe yarıyor diye bir menu varya oyunda.. onları tek tek yazmaktansa çıktısını alıp önüme koymak istiyorum.. nette aradım ama bulamadım.. bunun bir yolu var mıdır arkadaşlar???
Aradığın belki oyunun klasörlerinde .dat dosyası halinde falan bulunabilir. İlginç. Çok ilginç...
print screen yapıp siyah beyaz olarak falan bassan?o menu sanırım fazla koyu,bu yuzden murekkep fazla gidebilir.Basit bi resim isleme programıyla renkleri negattif yaparsın,siyah renkler beyaz olur.Murekkep harcamadan yapmıs olursun.Bence en kolay yolu bu ama...
Bu arada oyunun tus konfigrasyonu oyunun klasorundeki keys.dat dosyasında kayıtlı.Ama maalesef dosya bi garip.Abuk subuk isaretler falan var icinde.
secmeden once kısayollar gozukuyo bi yere not alcan artık bi de benim problemim her zaman askerleri kalelerimden tek tek cıkarmak zorunda olmam cozumu varmi???
quote:
Orjinalden alıntı: poison
secmeden once kısayollar gozukuyo bi yere not alcan artık bi de benim problemim her zaman askerleri kalelerimden tek tek cıkarmak zorunda olmam cozumu varmi???
sevgili antique oyunun kurulu olduğu klasörde "descr_shortcuts" isimli text dosyasını arat ve aç. içindekiler işine yarayacaktır.
oyundaki button configuration menusunden tek tek PRINT SCREEN yaptım, sonra siyah ağırlıklı resimleri INVERT ile ters çevirdim (arabian night arkadaşımızın dediği gibi) ama rezilvezir'in yöntemi daha basit ve daha güzel görünüyor
ah rezilvezir.. tam da çıktıyı aldıktan sonra yazdığın son mesajı gördüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme