Şimdi Ara

Rome:TOTAL WAR! (Bilgiler+Sorular) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
0
Favori
60.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: turk zorbası

ABi sizin işiniz gücünüz yoğ mu yaw
    BU kadar yazı bu bo.tan oyun için yazılır mı?

sağol canım seninde bayramın kutlu olsun.
  • turk zorbası kardeş. insanlar farklı yaratıldıkları için insandırlar. eğer herkes aynı şeyleri sevecek şekilde yaratılsaydı o zaman bitki ya da hayvan olurduk.
  • bir totalwar serisi hastasıyım ama bu yeni rome biraz fazla donanım istiyor galiba kardeşimin bilg. bile zorlanıyormuş grafikler ki onun ekran kartı geforce 3 TI benim bilgisayarda 64mb mx 440 var oyunu almış bende ondan gidip alacağım hafta sonu ayrıca sırf bu oyun için ekran kartı alacağım acaba asus 9550 GE alsam grafik özelliklerin hepsini kullanabilirmiyim yoksa daha iyi bir kart almam mı lazım ram de 256 onuda herhalde 512 yapmam lazım fazla oyun oynamam onun için bu oyuna özel bir kart alacağım doom3 falan oynamayacağım yani ne önerirsiniz?9550GE idare edermi mi?
  • evet 9550 iyi bir seçim, rahat oynarsın oyunu grafik özelliklerini bu kartla görebilirsin oyunun...

..:: ๑ scarface ๑ ::..
    ..:: TAKLİTLER ASILLARINI YÜCELTİR ::..
  • battle for middle earth hakk1nda ne bilmek istiyon karedes biraz ilgilendim o konuylada am çok bilgim
    sor bisey bilgim dahilise yardimci olmaya çalisirim

Orjinalden alıntı: jodda

battle for middle earth hakk1nda ne bilmek istiyon karedes biraz ilgilendim o konuylada am çok bilgim
    sor bisey bilgim dahilise yardimci olmaya çalisirim

kim?

..:: ๑ scarface ๑ ::..
    ..:: TAKLİTLER ASILLARINI YÜCELTİR ::..
  • Arkadaşlar ben Roma'yı senato veriyor demedim ki! Sadece senatonun görevlerini yaparsanız epey bir güçleniyorsunuz dedim. Tabii ki senato elimize vermiyor Roma'yı. Ama senato emirleri sizi baya güzle yönlediriyor, başarınca üstüne bir de hediye veriyor. Senato ile bozuşmak hiç hoş değil zaten, özellikle brutii ailesiyle oynuyorsanız.

Aklıma gelmişken Brutii ile oynarken Yunanlılara (Greek Cities) çok dikkat edin, Rodos'u 6 kez kuşatmama rağmen alamadım!! Şimdi "ulan amma da beceriksizmişsin" diyeceksiniz ama greek lideri orada ve tam 9 yıldızı olan bir komutan! Nasıl yenecem bu adamı bilmiyorum. 1 kere manual olarak yönettim, daha fazla kayıptan başka bir işe yaramadı. Bana bir akıl verin! Tam 20 turn'dür uğraşıyorum.

• İki kere üst üste oldu ama o türk zorbası denen adam da neyin nesi öyle? Bak kan beynime sıçradı şimdi. Ne demek öyle "işiniz gücünüz yok mu"? Bizim işimiz gücümüz bu demek, uğraşıyoruz. Oyundan anlamıyorsan ne diye konuşuyorsun ki? Bir de oyun kötü olsa anlıyacam yani. Tahminim Total War'daki savaş ekranını görünce "hani aabi köylüler nerde, neyle barracks yapacaz" diye bakınmış, becerememiş, sonra da öfkesini böyle dile getirmiş. Üff amma konuştum be, yeter...
    delikleri açtıktan sona gene onagerlarla ateşli toplar at. en önemli birliklerine ateş toplarla. zaten bir top 10 tane adam götürüyor. infantrylerini merdivenle çıkarıp hemen arkalarından da okçularını çıkar. infantryler surların üstünde okçuları korurken aşağıdaki birlikleri ateşli oklarla zayıflat.
    sonra açtığın deliklerden bütün atlılarınla ve kalan diğer tüm birliklerinle charge et. bütün düşmanları öldürmen gerekmez. hatları yararak şehir merkezine ulaş ve 3 dakka koru.
    valla benim taktiğim bu. yardımcı olur sanırım. dezavantajı uygularken zaman bitebiliyor.
  • ya da şehire saldırmayıp kuşatma da kalarak yeterli turn geçtikten sonra açlıktan gebermeleri taktiğini uygulayabilirsin. zaten roma bile en fazla 10 turn dayanıyor kuşatmaya. hem böyle yapınca dışarı çıkıp saldırmaları gerekiyor kurtulmak için. dışarı çıkarlarsa zaten hepsini kesersin.

Orjinalden alıntı: composer

Arkadaşlar ben Roma'yı senato veriyor demedim ki! Sadece senatonun görevlerini yaparsanız epey bir güçleniyorsunuz dedim. Tabii ki senato elimize vermiyor Roma'yı. Ama senato emirleri sizi baya güzle yönlediriyor, başarınca üstüne bir de hediye veriyor. Senato ile bozuşmak hiç hoş değil zaten, özellikle brutii ailesiyle oynuyorsanız.

Aklıma gelmişken Brutii ile oynarken Yunanlılara (Greek Cities) çok dikkat edin, Rodos'u 6 kez kuşatmama rağmen alamadım!! Şimdi "ulan amma da beceriksizmişsin" diyeceksiniz ama greek lideri orada ve tam 9 yıldızı olan bir komutan! Nasıl yenecem bu adamı bilmiyorum. 1 kere manual olarak yönettim, daha fazla kayıptan başka bir işe yaramadı. Bana bir akıl verin! Tam 20 turn'dür uğraşıyorum.

para her kapıyı açıyor dostum, belki ilk rüşvet teklifinde onurumuz yücedir vs. derler ama iyi bir diplomatla gitmişsen ver abi ordan 5000 düz hesap olsun al rodos senin olsun diyorlar.(derler yani)(demeleri lazım)(demezlerse ayıp)

• haa rodos'ta heykel var %40 oranında deniz ticaretini arttırıyor ki, zengin olmanın en kısa yolu buradan geçiyor. o yüzden vermezler belki. sen yinede dene ama olmazsa bana kafa atma.

Orjinalden alıntı: jodda

kardes dhl e girdim ama çok karisik tam nerde bu parasifresi

boşver onu zaten doğru siteye bile girememişsin. sen bunu uygula. bas é tuşuna. 1'in solundaki tuş oluyor. çıkan yerde add_money x yaz. x yerine istediğin parayı yaz. enterla ve aynı tuşa basarak çık. bu hile iki defa yapılamıyor, bir kez kullanabilirsin.
    Upgrade edince ticaret geliri azaliyor!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: yolgezer

Limanin 2. veya 3. upgradini yaptirdiktan sonra sehrin ticaret sayfasindaki yanip sonen trade simgesinin anlamini cozebilen var mi?
    Upgrade edince ticaret geliri azaliyor!!!

bildiğim kadarıyla yanıp sönenler olması muhtemel ama herhangi bir nedenle olamayan şeyleri ifade ediyor. yani kaç tane trade simgesi yanıp sönüyorsa o kadar imkan boşa gidiyor demektir. 3üncü upgrade yapılınca 3 deniz ticaret filon oluyor ama şehrinin ticaret yaptığı şehirlerde buna karşılık verebilecek olanaklar-3upgradeli bir liman mesela- yoksa senin imkanların hiçbir işe yaramıyor. gelirin azalması ise limanın kullanılamayan olanaklarına harcanan paradan kaynaklanıyor. suyun boşa akması gibi birşey. bilmiyorum anlatabildim mi?
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.