Şimdi Ara

Rome:TOTAL WAR! (Bilgiler+Sorular) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
0
Favori
60.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: composer

Ne güzel, herkes biribiriyle yardımlaşıyor, konular uzayıp gidiyor. Çok mutlu oldum gerçekten forumu böyle görünce.

Bu arada bir konuya açıklık getirelim: Alparslan ne nehirde boğuldu, ne de esir kale komutanıyla kavga etti. Alparslan akıncılarıyla birlikte Karahanlı devletinin topraklarına girip Bezem kalesini aldı. Kalenin komutanı Yusuf esir edildi. Alparslan, Yusuf'un zincirlerinin çözülmesini ve onunla konuşmak istediğini söyledi. Muhafızlar bunun tehlikeli olacağını bildirdiler ama Alparslan emrinde kararlıydı. Fakat bir sorun vardı: Yusuf'un üzeri iyi aranmamıştı!
    Zinciri çözülür çözülmez Yusuf, kıyafetinde gizlediği bir hançeri Alparslan'ın üzerine atlayarak tam böğrine sapladı. Yusuf, haliyle orada parça pinçik edildi. Alparslan da birkaç gün ağır yaralı olarak yaşadı ama kurtulamadı. Ve hikayemiz de böylece bitmiş oldu.
    Ama gerçekten üzücü, öldüğünde daha 43 yaşındaymış.

çok yazık olmuş. koca bir ülkeyi yöneten hükümdarların daha dikkatli olmaları gerekmez mi?bak şimdi mesela...adam zırhlı limuzine biniyor.gemiymiş uçakmış panzermiş trenmiş her türlü şey önünde ve peşinde onu koruyor. 3 metrelik bodyguardlar sarıyor etrafını.neyse abarmayalım da karamizah olmasın.

ya bu rome total war'da doğu ülkelerini seçince kaval ve davulla bir oyun havası çalıyor ki, oyunu bırakıp halay çekmemek elde değil.aklıma takıldı söyliyim dedim.

• P4 2,0 ghz işlemci
    512 ddr 400 mhz ram
    128 mb Geforce fx5200

ile bu oyunu 800*600 16 bit ile Oyunun Demosunu doğru düzgün oynayamadım haberiniz olsun arkadaşlar. acaba full oyunu alsam bir faydası olur mu ?
  • oynayamadın mı nasıl olur yaw full olanı al aynı şekil olursa çözeriz burdan

..:: ๑ scarface ๑ ::..
    ..:: TAKLİTLER ASILLARINI YÜCELTİR ::..
  • Options'tan anti-aliasing mi analiasing mi ne öyle bir seçenek var, onu kapat, birlik sayılarını normale yada small'a getir, gölgeleri kaldır, terrain ve grass detail seçeneklerini en aza indir, bina detayını medium yap daha hızlı çalışır. Yani çimleri görecem de ne olacak yada çok çok detaylı kale duvarını... Ben birlik detayını en üst düzeyde tutup birlik sayısını large'a getiriyorum. Diğerleri hep en düşükte. Çok güzel yetiyor, fazla da bir fark yaratmıyor açıkçası. Bu arada bazı yerlerden ve arkadaşlardan duyuyorum fx5200 lerde biraz sorun yaşatıyormuş oyun. Ama o sistemle oynayamaman imkansız.

Orjinalden alıntı: gonulbas

P4 2,0 ghz işlemci
    512 ddr 400 mhz ram
    128 mb Geforce fx5200

ile bu oyunu 800*600 16 bit ile Oyunun Demosunu doğru düzgün oynayamadım haberiniz olsun arkadaşlar. acaba full oyunu alsam bir faydası olur mu ?

amd2500 1.8ghz@2.0ghz işlemci
    2x256mb ddr 400
    128mb geforce fx5700 ile çok rahat full detay oynuyorum ben

kısacası; sorun büyük ihtimalle ekran kartından kaynaklanıyordur
  • arkadaşlar eğer sizinde oyunda ekonominiz açık veriyor ülkelerde isyanlar oluyorsa şu taktiği yapın ben arasıra yapıyorum iyi oluyor.ilk önce isyan çıkan ülke,lerden askerlerinizi dışarıçıkarın sonra isyancıların ülkeyi ele geçirmelerine izin verin sonra ülkeyi tekrar ele geçirin ve ülkedeki tüm isyancıları katledin .ben böyle yaptım hem isyancılardan kut,rtuldum hem de ekonomim birden
    65,000 altına fırladı.
    yamaha bd30 bluray player
    Yamaha ysp 4000 +Dali ikon subwoofer
    sony 52 x3500 Lcd Tv
  • beyler topikte para kazanmanın en iyi yolunun şehirde isyan çıkarıp şehri kaybettikten sonra geri almak olduğu söylenmiş. Ama bunu yapınca senatonun size verdiği destek azalıyor ve bunla orantılı olarak verdiği parada öyle ayrıca sizin onlarca görev yapıp arttırdığınız senato güveni 2-3 isyanda en altlara düşüyor. Bunu yapmayı düşünen arkadaşların bir daha düşünmesi lazım.

Arkadaşlar eski mediewal'da Time limit i kaldırmanın yolu varmı burada usta çok yardım lütfen

ben de o oyunun hastasıyım ama zaman limitinin kaldırılmasının mümkün olduğunu söyleyen birine hiç rastlamadım.
    zaten adı üstünde MEDİEVAL yani ORTAÇAĞ ....
    eee ortaçağ zaten 1453 de bittiğine göre oyunu yapanlar bunu hileyle bile uzatacak bir şey yapmamışlardır tabii.
    ne yapacaksan o tarihten önce yapman gerekiyor yani.

Orjinalden alıntı: barsgan

ben de o oyunun hastasıyım ama zaman limitinin kaldırılmasının mümkün olduğunu söyleyen birine hiç rastlamadım.
    zaten adı üstünde MEDİEVAL yani ORTAÇAĞ ....
    eee ortaçağ zaten 1453 de bittiğine göre oyunu yapanlar bunu hileyle bile uzatacak bir şey yapmamışlardır tabii.
    ne yapacaksan o tarihten önce yapman gerekiyor yani.

barsgan, medieval ile ilgili hilelerin ingilizcesini copy/paste etmiştim diğer açtığın topic'de
    http://forum.donanimhaber.com/m_1166906/tm.htm
    çevrende hiç mi ingilizce bilen yok..
    orada zaman limitini değiştirme imkanı, hazinendeki paraya müdahale, askerlerin fiyatlarını değiştirme imkanları felan yazıyordu..
    ne ararsan vardı o yazıda ama sen sanırım armut piş ağzıma düş istiyorsun

• valla evet o sayfayı çevirtecek birini arıyorum ama benim çevremde kimse
    o kadar uzun yazıyla ilgilenmez.
    ancak medievali hayranı olan kişiler arasında birisi ilgilenebilir bu da belki
    internetten çıkar bazı oyun sitelerinde arıyorum. bende elimle sözlükle o işin
    altından kalkamam.
    bu armudu pişirme işi bayağı zor benim için.
    bu arada:

Battle For Middle Earth

diye birşeyden sözedildiğini gördüm bir yerde bunun hakkında bilgisi olan var mı.

• asker çok bastıgınızda acaıp para gıdıyo...
    highway dışında market falan filan yapmak + limanları geliştirmek lazım
    romayı elde etmnız için senatonun sizi full desteklemesi lazım...(wala ben assasin ile adamların family memberlarını öldürüyorum...)görevleride yapıcaz birde extradan yerlerde almanız lazım...

Orjinalden alıntı: MuHaHaHa

beyler topikte para kazanmanın en iyi yolunun şehirde isyan çıkarıp şehri kaybettikten sonra geri almak olduğu söylenmiş. Ama bunu yapınca senatonun size verdiği destek azalıyor ve bunla orantılı olarak verdiği parada öyle ayrıca sizin onlarca görev yapıp arttırdığınız senato güveni 2-3 isyanda en altlara düşüyor. Bunu yapmayı düşünen arkadaşların bir daha düşünmesi lazım.

arkadaşım bu sadece benim uyguladığım bir taktik isteyan arkadaş uygular istemeyen uygulamaz.kendinize kalmış birşey
  • sanmıyorum 32mb lık kartla oynanabileceğini, yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sca®fa©e -- 11 Ekim 2004, 14:26:38 >

• en az 64mb ekran kartı diye yazıyor ama bence 64mb bile az bu oyuna..
    64mb ekran kartıyla bile kısık detaylarda yarım görsel zevk alarak oynarsınız..

"yarım görsel zevki" ne demek abi
  • senato desteği insanlarınızın mutluluğu ile değil, magistralarınızın geldiği mevkiiler ve senatonun görevlerini yerine getirip getirmemek ile alakalı birşey. eğer mutluluk ile ilgili olsaydı dağıtıp aldığımız şehirlerdeki halkı pleb-patricii mücadelesine sokmaz ve köle yapmaz idik. ama köle yapınca komutanınız kölelerin efendisi nişanını alıyor demekki alaikesi yoktur. aslolan pontifex maximus seçilebilmektir. romayı bastıktan sonra zaten senato mu kalıyor meydanda???

yüzlerce oklunun aynı anda ok atmasının çıkardığı ve okların düşmanlara girdiği andaki sesler çok hoşuma gidiyor
    http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1352
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.