Şimdi Ara

Rome:TOTAL WAR! (Bilgiler+Sorular) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
0
Favori
60.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rezilvezir

quote:

Orjinalden alıntı: mayklhac

rezilvezir bende salgın raporu her seferinde gelio sadece etkilenenler oluo ölüm yok peki bu raporlar hep gelcekmi bide bu salgının sonu yokmu şehiri yakmak gibi fln ?sıkıldım artık şehri yakcam valla :)

adı üstünde salgın hastalık bu. vadesi yok ki günü gelince bitsin
    sen sağlık yapılarını yap. sewers aquaduct ve bazı dinsel tapınaklar. bunları yapana kadar alırsın o iletileri. ya da adamların hepsi ölünceye kadar. kendi askerlerinin hastalığından sıkıldıysan sağ tıklayıp disband unit de. defolup giderler köylerine. ama sonra isyancı olurlarsa bana gelme

eheehe :)) en iyisi o ama köylere fln yaymasın eşşek herifler :)

• bende bir sorun yok iyi çalışıyor
  • Bol yıldızlı komutanlar ile savaşmak aşırı zor, epey terledim. Bergama'yı sonunda aldım, tüm halkı katlettim, Yunan uygarlığını tarihin derinliklerine gömüp, adi Grek kralının kafasından çorba yapıp köpek birliklerime yedirdim. Bunca savaşın, katliamın tek nedeni vardı: Port'umu bloke edip, donanmama saldırdı Grekler. Rodos'ta fena hırpalandım, Bergama için oldukça uğraştım ama kurtuldum! Oh be! Ama savaşı resmen süvari manevralarıyla kazandım, belirteyim. Phalanxları arkadan vurmak tek çare. Orduyu da ona göre ayarladım, 9 süvari birliği koydum. Önce ok, sonra at derken savaş alanında Yunan kalmadı! 7 yıldızlı kralımız da rahat bir mezara kavuştu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: composer

Bol yıldızlı komutanlar ile savaşmak aşırı zor, epey terledim. Bergama'yı sonunda aldım, tüm halkı katlettim, Yunan uygarlığını tarihin derinliklerine gömüp, adi Grek kralının kafasından çorba yapıp köpek birliklerime yedirdim. Bunca savaşın, katliamın tek nedeni vardı: Port'umu bloke edip, donanmama saldırdı Grekler. Rodos'ta fena hırpalandım, Bergama için oldukça uğraştım ama kurtuldum! Oh be! Ama savaşı resmen süvari manevralarıyla kazandım, belirteyim. Phalanxları arkadan vurmak tek çare. Orduyu da ona göre ayarladım, 9 süvari birliği koydum. Önce ok, sonra at derken savaş alanında Yunan kalmadı! 7 yıldızlı kralımız da rahat bir mezara kavuştu.

çok iyi anlatmışsın..

..:: ๑ scarface ๑ ::..
    ..:: TAKLİTLER ASILLARINI YÜCELTİR ::..

• quote:

Orjinalden alıntı: mak3615

yaa arkadaşlar yönetici veya generalleri nasıl çogaltabiliriz.

*öncelikle elindeki yöneticilerin ölmesine izin verme. özellikle oyun başında buna dikkat et yoksa sülalen erkeksiz kalır ve sen çocuğu olsun diye yıllarca beklersin. ynai ne kadar çok canlı erkek, o kadar yönetici demek. ürüyorlar yani..engel olma
    *ikincisi her gelene kızlarını ver,naz yapma. bazıları aptal oluyor ama bu her mileltin tarihinde vardır. bizde yok mu deli ibrahim felan..
    *bi de rütbesiz askerlerin büyük zaferler kazandığında ailene alabiliyorsun. özellikle başıboş gezen rebeller üstüne yolla, süper bir savaş yap.zaten sonra senin ailene evlatlık olarak giriyorlar.

• eyvallah kardeş teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: arjuna-one

bende hiçbir şifre çalışmıyor. iyi de oluyor aslında :)

evet bende zaten denemiyorum..

• ne bilim olabilir dikkatli olmak lazım
    ve sarhoşluğum senin içinde gizli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: stab_42

ne bilim olabilir dikkatli olmak lazım

ne olabilir? neye dikkat etmek lazım?

• sc@r@fe abi sennin çip inin adı ne

Orjinalden alıntı: secsari

sc@r@fe abi sennin çip inin adı ne

bu konuyla ne ilgisi var
    Messiah 2 Pro...

• ark.lar mtw iyiydi..shogun oynamadım ama rtw daha da ii olmuş..ama bakıorum burada epey bilgili ark.lar var bişiler sorayım dedim.
    --öncelikle nüfusun daha hızlı artman için ne yapmam lazım
    --bazı şehirlerde ne constr. nede recruit yapamıosun ya ünite ve binalar pasif çıkıo yada hiçbişi??? çıkmıo yani bomboş..bu popl. ile alakalı mı.. alakalı ise benim şehirlerden birinde sittin sene oldu hala artmıo bu nüfus.
    eywallah

Orjinalden alıntı: saybil

ark.lar mtw iyiydi..shogun oynamadım ama rtw daha da ii olmuş..ama bakıorum burada epey bilgili ark.lar var bişiler sorayım dedim.
    --öncelikle nüfusun daha hızlı artman için ne yapmam lazım
    --bazı şehirlerde ne constr. nede recruit yapamıosun ya ünite ve binalar pasif çıkıo yada hiçbişi??? çıkmıo yani bomboş..bu popl. ile alakalı mı.. alakalı ise benim şehirlerden birinde sittin sene oldu hala artmıo bu nüfus.
    eywallah

*nüfusun artması için vergileri düşür, oyunları arttır, mutluluk verici yapıları yap. otomatik yönetime bağladıysan growty policyi seç.
    *evet nüfusun ile alakalı.zaten orada yazıyor nüfus 2000e,6000e ve 12000e geldiğinde yeni binalar ve geliştirmeler vs. açılıyor. yani eğer yapacak hiçbir bina kalmadıysa nüfusu arttırma yolunu seçmelisin.

• rezilvezir kardesh eywallah..birşey daha sorucam..şu governer olayı..sadece generaller(aile üyelerimi governer oalbilio) yok deilse diğerlerini governer yapmam için ne yapmam gerekio
  • yaw yokta savaşı ounamazsan e tabi 5 saatte biter Benim bazı huşatmalarım hardda 1 saati buluyo. Bide oyundan atmasının sebebi belki tahmin etmediniz ama "Bit" farkı her ikisinide aynı örn; 16bit ve 16bit yapınca sorun gidiyo
  • bir önceki soruya cvp alamadan ben ikincisini göndereyim..Oyun belirli bir süre ilerledikten sonra generallerin adam kiralama ve watch tower inşa etme gibi opsiyonları yeterli yer ve para olmasına rağmen inaktif hale geliyor..Neden acaba???Bu arada nüfus problemini çözdüm eywallah...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.