Şimdi Ara

Rome:TOTAL WAR! (Bilgiler+Sorular) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
0
Favori
60.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: saybil

rezilvezir kardesh eywallah..birşey daha sorucam..şu governer olayı..sadece generaller(aile üyelerimi governer oalbilio) yok deilse diğerlerini governer yapmam için ne yapmam gerekio

evet sadece ailene alabildiklerin governor olabilir. yetiştirme governor olmuyor, okulu felan yok maalesef. her şehre governor koymana gerek yok sadece riskli bölgelere koy. kendi halinde mutlu yaşayan insanların yöneticiye ihtiyacı yok.
  • bendede sorun yok çizik olduğu için duraklık yapılı yoooo

• cevap verecek arkadaş yok mu yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdierdi

ya senato bana bilmemne kalesine saldır diyor. Fakat benim ordumda mancınık yok,
    dolayısıyla kaleyi fethedemiyorum sadece kuşatabiliyorum. mancınık nasıl yapıcaz? seçeneklerde de aktif olarak çıkmıyor.

kaleyi almak için illaki mancınığa ihtiyacın yok ama sadece atlı birliklerle saldırmışsan giremezsin. yürüyen lejyonerler yetiştir sana yeter.
  • Ya arkadaslar büyük zorluklarla Roma'yi fet ettim ama bir türlü tadini çikaramadim Roma yi Manual savasla fet ettikten sonra haritanin oldugu ekrana dönüyor o ekranda roma ya sahip oldugum gözüküyor ama hemen oyun dan atiyor acaba Roma'yi fet etmemekmi lazim anlamadim ama öleee sacma sey olmaz zaten ölee bişey olsa oyundan tat alinmaz elinde sonunda Roma ya sahip olmak lazim tabi bu benim görüsüm bide cok uzadi özür dilerim :) bu RAHATSİZ EDİCİ OLAYDA da genelde basima geliyo acaip şikayetciyim tam savasi kaznicam çok az kayipla düşmani harab etmişim bitti bitecek tak oyundan atiyo nolursunuz yardimci olun arkadaslar saçi başi yolucam valla yardimci olmasanizda canininiz sagolsun HERALDE OYUNDA Bİ HATA VAR BİDE ANA MENÜDE mouse SAGA SOLA OYNATİNCA bir sürü mouse oku olusuyo yani tabiri cayiz se ekran allak bullak oluyo neyse yav acaip uzadi cok özür dilerim arkadaslar size danişim dedim hoşçakalin mutlu kalin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Linux -- 11 Kasım 2004, 1:56:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Captain Linux

Ya arkadaslar büyük zorluklarla Roma'yi fet ettim ama bir türlü tadini çikaramadim Roma yi Manual savasla fet ettikten sonra haritanin oldugu ekrana dönüyor o ekranda roma ya sahip oldugum gözüküyor ama hemen oyun dan atiyor acaba Roma'yi fet etmemekmi lazim anlamadim ama öleee sacma sey olmaz zaten ölee bişey olsa oyundan tat alinmaz elinde sonunda Roma ya sahip olmak lazim tabi bu benim görüsüm bide cok uzadi özür dilerim :) bu RAHATSİZ EDİCİ OLAYDA da genelde basima geliyo acaip şikayetciyim tam savasi kaznicam çok az kayipla düşmani harab etmişim bitti bitecek tak oyundan atiyo nolursunuz yardimci olun arkadaslar saçi başi yolucam valla yardimci olmasanizda canininiz sagolsun HERALDE OYUNDA Bİ HATA VAR BİDE ANA MENÜDE mouse SAGA SOLA OYNATİNCA bir sürü mouse oku olusuyo yani tabiri cayiz se ekran allak bullak oluyo neyse yav acaip uzadi cok özür dilerim arkadaslar size danişim dedim hoşçakalin mutlu kalin

sorularının cevapları topicte mevcut. kısaca değineyim. cdnin içindeki media player 9 güncellemesini kur ve cdyi cdromdan çıkarmadan oyna. menüdeki oklar ise antialising'in açık olmasından kaynaklanıyor. kaparsan sorun kalmaz. ekran kartı sürücüsünün ve dirext x in yeni versiyonunu yüklemende ek fayda sağlayacaktır.

• yardimlarin için minnetarim rezilvezir kardes sagolasin çok makbule gecti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Linux -- 11 Kasım 2004, 15:40:36 >

Orjinalden alıntı: Captain Linux

ya arkadaslar bide yeteli param olamasina rahmen generallere parali asker alamiyorum nedendir acaba

şehirdeyken alamazsın, generalini tek başına açığa çıkar. sağ tıkla eğer alabileceğin adamlar varsa-zaten onlar yeşil renktedir- görünür. tıklayıp parasını vererek alırsın.
  • selam vezirezil kardeş ben bu totalwar serisi hastasıyım rome totalwarı 1 ayda kan ter içinde bitirdim oyun hilelerini bi türlü giremiyorum konsolu açıyorum şifreyi yazıyorum hileyi girmiyor sebebi nedir..? anlamadım bide oyunu açtım tekrar girdim bi iki kurcaladımbu defa şifreyi tanımladı ama para için 100bin yazdım ama sadece 25 bin verdi ayrıyetende oyun başlangıcında neden diğer krallıklarla oynuyamıyoruz bizi roma mecbur etmişler romayla oynadım kartacayla bitrdim bana yardımcı olurmusun ?
    buda ne ya anlamadım????
  • ya buda ne ya anlamadım ??? bunu kim yazıyor ya?? kimse yokmu burda daha ne kadar açık anlatalım

Orjinalden alıntı: ottomans

selam vezirezil kardeş ben bu totalwar serisi hastasıyım rome totalwarı 1 ayda kan ter içinde bitirdim oyun hilelerini bi türlü giremiyorum konsolu açıyorum şifreyi yazıyorum hileyi girmiyor sebebi nedir..? anlamadım bide oyunu açtım tekrar girdim bi iki kurcaladımbu defa şifreyi tanımladı ama para için 100bin yazdım ama sadece 25 bin verdi ayrıyetende oyun başlangıcında neden diğer krallıklarla oynuyamıyoruz bizi roma mecbur etmişler romayla oynadım kartacayla bitrdim bana yardımcı olurmusun ?

her defasında bir hile kullanılıyor ve save ettiğin oyunda aynı hileyi bir defa kullanabiliyorsun, yani öyle her istediğinde hile yapmak diye birşey yok. hileleri bile sınırlı uygulama şansı vermiş yapımcılar. derdin para ise trainer çek, sonsuz paran olsun.www.dlh.net'te var. kullanımını topic içinde bir yerde anlatmıştım okursan bulursun.
    oyunda istediğin devleti seçmek istiyorsan bunun çözümü çok basit. yine topicte bir yerde uzun uzun açıkladım. birkaç sayfa geriye gidersen bulacaksın.
    bu sorulara defalarca cevap verdiğim için uzun uzun yazamadım kusura bakma. topiğin tamamını okursan oyunla ilgili herşeyi bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezilvezir -- 14 Kasım 2004, 0:51:23 >

• Bu mercenary unit ler her turn çıkıyo mu yoksa bazen mi çıkıyo? Kartaca yakınlarında fil almıştım bi kere ama bi daha hiç çıkmadı. Nedir ?

Orjinalden alıntı: Kutlu

Bu mercenary unit ler her turn çıkıyo mu yoksa bazen mi çıkıyo? Kartaca yakınlarında fil almıştım bi kere ama bi daha hiç çıkmadı. Nedir ?

her turn çıkmaz. alacağın bölgenin nüfusuna, gelişmişliğine ve halkın sana olan bağlılığına göre çıkıyor. elbette senin para durumunun iyi olması da şart. yoksa çıkmaz. ben önermiyorum bunları. çünkü çok para yiyorlar ve bazen savaşlarda laf dinlemiyorlar, korkak savaşıyorlar hatta hiç keyiflerini bozmuyorlar. ama kaliteli asker üretemiyorsan ve acil ihitiyacın varsa alabilirsin.

Orjinalden alıntı: rezilvezir

quote:

Orjinalden alıntı: Kutlu

Bu mercenary unit ler her turn çıkıyo mu yoksa bazen mi çıkıyo? Kartaca yakınlarında fil almıştım bi kere ama bi daha hiç çıkmadı. Nedir ?

her turn çıkmaz. alacağın bölgenin nüfusuna, gelişmişliğine ve halkın sana olan bağlılığına göre çıkıyor. elbette senin para durumunun iyi olması da şart. yoksa çıkmaz. ben önermiyorum bunları. çünkü çok para yiyorlar ve bazen savaşlarda laf dinlemiyorlar, korkak savaşıyorlar hatta hiç keyiflerini bozmuyorlar. ama kaliteli asker üretemiyorsan ve acil ihitiyacın varsa alabilirsin.
    valla abi süpersin bilmediğin yok

• elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışıyorum dostum.
  • quote:

mustafa şahsen ben yukledım aynen save yapıyorum ya nereye atıyor ben bılmıyor save dosyası boş
    yada save etmıyor
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.