Bildirim
Romanya vizesi yardım lütfen.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
romanya schengen ülkesi olduğudan schengen vizesi alman gerekecek daha önce hiç çıkışın yoksa ilk seferde 6 ay çok girişli veremyebilirler -
Romanya, Bulgaristan AB uyesi ama henuz Schengen'e dahil degil. Yanlis bilgilendirme olmasin. -
schengene dahil değil ,fakat artık schengen vizenle bulgaristan ve romanyaya sorunsuz giriş yapabilir, vize tarihine kadar kalabilirsin -
schengen almak gerekli değil, sadece romanyaya gitcem çünkü.
daha önce amerikaya giriş çıkış yapmışlığım var avantaj olur mu ? bide bilginiz var mı çok zor mu veriyo ? -
Bilgim yok kolay verip vermedigi hakkinda ama Schengen almaktan daha kolay olmali.
Schengen vizesiyle Romanya'ya girebilirsiniz ama Romanya vizesiyle Schengen bolgesine girilemiyor.
AB'ye girmeden once Romanya, Turk pasaportuna vize istemiyordu.
Sonuc olarak, rahatca almaniz beklenebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: trineux
Bilgim yok kolay verip vermedigi hakkinda ama Schengen almaktan daha kolay olmali.
Schengen vizesiyle Romanya'ya girebilirsiniz ama Romanya vizesiyle Schengen bolgesine girilemiyor.
AB'ye girmeden once Romanya, Turk pasaportuna vize istemiyordu.
Sonuc olarak, rahatca almaniz beklenebilir.
onu biliyorum, önceden yoktu. bence romanya bize büyük ayıp etti, bütün romenlerde öyle düşünüyo. bu kadar ticaret ilişkimiz vs. var.
laf aramızda yakında tekmeyi yiyceklermiş ab den. valla kendi açımızdan baktığımda üzülmem. ama severim romenleri kötü durumda olmalarını istemem. -
bugün gittim konsolosluğa bilgi almak için, davetiyemi bekliyorum başvurmak için. konsolosluk muhtar ofisi büyüklüğünde resmen
ama çok fena kırıldım romanyaya bu kadar belge istedikleri için. romen arkadaşlarıma trip yapıyrum -
belgeleri fln tamamladım, 1-2 saate gidiyorum elçiliğe, umarım sorun çıkmaz 2-3 günde alırım bilet flnda hazır çünkü. alıp gidebilirsem, yardımcı olurum elimden geldiğince cevaplarımla. -
arkadaşlar yanlış okumadıysam, Romanya ya geçerli Schengen vizesi ile girilebildiğini yazmışsınız, bu bilgi doğru mudur? 1 yıl çoklu giriş Schengen vizem var, Romanyaya turistik amaçlı gidebilir miyim? ve bu bilgiyi nerede doğrulatabilirim?
Tşk.ler -
quote:
Orijinalden alıntı: suddenlyfire
arkadaşlar yanlış okumadıysam, Romanya ya geçerli Schengen vizesi ile girilebildiğini yazmışsınız, bu bilgi doğru mudur? 1 yıl çoklu giriş Schengen vizem var, Romanyaya turistik amaçlı gidebilir miyim? ve bu bilgiyi nerede doğrulatabilirim?
Tşk.ler
konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar? -
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
arkadaşlar romen arkadaşlarımı ziyaret edicem, davetiyede yolliycaklar. neler yapmam gerek. çoklu giriş vizesi almak 6 ay boyunca mümkün müdür ? bide zor mu vize verir romanya ?
zaten niye vize istiyolarki bizden ?
daha önce giden bilen varsa lütfen yardımcı olsun, teşekkürler.
Sonuc nedir arkadasim?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OnlyLove
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
arkadaşlar romen arkadaşlarımı ziyaret edicem, davetiyede yolliycaklar. neler yapmam gerek. çoklu giriş vizesi almak 6 ay boyunca mümkün müdür ? bide zor mu vize verir romanya ?
zaten niye vize istiyolarki bizden ?
daha önce giden bilen varsa lütfen yardımcı olsun, teşekkürler.
Sonuc nedir arkadasim?
aga o ziyaretin ustunden cok zaman gecti, simdi yerlestim yasiyorum bile. -
Kardeşim vize almak zormu romanya için + schengen lazim mi? Cevabinizi bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vizemiz hayirli olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tolunay93
Vizemiz hayirli olsun
hayirli olsun kardesim bukreste gorusuruz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X